Bucurii de sept-oct 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 6
Alinache spune:
sephora, se pare ca ne dorim ceea ce nu avem :(
eu copil mai slab, tu unul mai rotund ;)
dar mai important e sa fie sanatosi!
ceea ce va dorim la toti...
Alina & Serena (18.10.2006)
Alinache spune:
lexi, fisierul era intr-adevar mare ... eu la birou am reusit sa-l pun pe site, ca acasa se tot bloca... da' ma bucur ca ai reusit in final sa-l deschizi!
have a nice day!
Alina & Serena (18.10.2006)
CristinaGoji spune:
Lexi- mi-ai luminat ziua
Alinache - eu am citit undeva ca formula nu-i bine s-o dai la copil la cerere, mai ales cand a depasit deja varsta de 1 luna, cand poti deja sa-i faci un regim alimentar fara sa sufere prea mult. Poate ai citit si tu - este facut pe baza de lapte de vaca, care se digera mai greu decat laptele matern si automat ramane mai mult timp in stomacel.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
alexutza_26 spune:
Alinache -sa stii ca si grasanu meu este copil Nestle de la nastere...si tot asa hranit la cerere si tot asa ia in greutate vazand cu ochii. Noua dr pediatra ne-a zis sa nu dam ceai sau apa plata la copil pt ca laptele asta formula contine tot ce ii trebuie pana pe la 6-7 luni, si ca de acolo isi ia copilul si apa necesara tesuturilor.
Cristina - asa am incercat si eu primele 2 luni sa nu-i dau la cerere,ci sa ii fac program din 3 in 3 ore...dar copilul meu urla de foame...si i-am dat cand a vrut si cat avrut..si el singur si-a facut acum un program destul de fix...adica mananca acum la 3-4 ore ziua, iar noaptea doarme 10-11 ore fara sa se mai scoale de foame. Imi pare prin ce treci cu Vladut, dar poate se vindeca repede...maaare de la noi!!!!!
Xandrutza - cum sunt ochisorii fetitzei??? Mai colecteaza ceva?Si noua ne-a recomandat Tobrex picaturi in loc de penicilina/gentamicina. fata sa treaca repede
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
alexutza_26 spune:
Alinache - am uiat....sa stii ca nu ma deranjeaza ca e mai gras decat ceilalti, am o prietena care are un baiat de 10 luni si are 8 kg, iti dai seama ce fata a facut cand i-am zis de fi'miu la 4 luni jumate ca are 8,5 kg, dar fiecare are ritmul lui, el e si luuunng are 67 de cm, si sa stii ca se misca grasanu de n-are treaba, se intoarce de pe spate pe burta, mai nou cand e pe burta se enerveaza ca nu se poate ridica si isi ridica doar funduletul....Si apropo, si eu am fost (si inca sunt) o pers mult mai grasa decat celelalte de varsta mea(sunt si mica de statura), dar nu am fost deloc complexata, am mers pe principiul ca nu in asta sta desteptaciunea, norocul sau talentul....Asa ca muulti ici de la noi pt Serena
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
matahut spune:
Neata! Vai, ce vreme urata, ploua, ploua, ploua. Spre macar mai spre pranz sa se opreasca ca sa ies cu Maruca. Daca nu, punem husa de ploaie pe carut si....iesim, ca doar nu o stam in casa toata ziulica.
EU n-am apucat sa citesc tot, am vazut doar pozele Tasiei si mi-au placut foarte mult. Tot il bat la cap pe tati sa ne faca si noua o poza la san, ca sa imi aduc aminte...dar pana acum nu am reusit, ba nu sunt eu imbracata corescpunzator, ba e prea intuneric, ba nu mai stiu ce.
Am culcat-o pe Maruca azi noapte in patutul de lemn - pana acum statea intr-un fel de leganus de plasa pliant - si a dormit MULT mai bine. Are mai mult loc, salteluta e ca lumea. Sper ca noptile ei albe sa fi fost cauzate de leganusul prea stramt. Om vedea.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
Ignatica spune:
Marina ce bine ca te-ai odihnit.
Noi ne trezim in fiecare dimineatza asa, cum sa nu ii iubesti? La noi doarme in patutz pana la 5-6 si apoi illuam la noi in pat sa ne jucam si sa povestim. Uneori mai adoarme si mai atipim si noi o jumatate de ora.
Multumim pentru aprecieri la adresa bolfutzelor.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
gabitzica spune:
S-a dus vremea urata de la Arad la Bucuresti. ieri toata ziua si noaptea a plouat , air acum e soare.
Lakiooana ieri toata ziua m-am tras de tzatze (vorba Mirabelei) si abia am reusit sa colectez 50ml ieri mi-am stimultat mai mult sanul pe care il refuza micutza in ultima vreme, si vad ca azi curge mai bine din el. Acum trebuie sa inissit la dreptul , ca vad ca iese mia greu din asta desi il simt mai plin.
Citesc din urma si revin.
Poze
lilina spune:
mamici de Bucurii, sa fiti iubite si sa va iubiti sotzii si bebeii
si sa aveti o zi frumoasa azi, de Valentine's Day
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
Ignatica spune:
La multi anisori, Vladutz de eloise. Sa ai in viata parte de iubire, prieteni adevarati si sa nu te infranga nimic.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David