Aspirante opimiste>20ani(56)
Raspunsuri - Pagina 29
irlandeza spune:
Pam, pai chiar dr. a zis ca am pierdut sarcina. Si stie cand am avut ultimul ciclu, zice ca poate nu mai e viu bebe, si pt. ca am sangerat. Acum doar asteptam ziua de 22.02 ca sa fac alt eco.
Noi 2 singurei
winter spune:
Acum am ajuns acasa si nu am avut curaj sa imi cumpar test. Stiu ca merit bataitza! Oare sunt normale durerile usoare de burtik daca esti insarcinata???????? IRLANDEZA bebe lupta si va fi bine!!!! ANNE MA, BEBIKA bine ati venit dar repede la odisee!!! Va pe toate si sa avem II liniute!!!
http://tt.lilypie.com/DoU1p2.png"
kory spune:
bebika - bine ai venit!Simptomele sunt foarte asemanatoare, iti doresc din tot sufletul sa se fii prins.Fa un test maine dimineata, iti tinem pumnii!
Mary
In asteptarea puiutului nostru
http://tt.lilypie.com/TyCKp2.png[/img][/link]
Anne_Ma spune:
Te si eu WINTER si astept cu nerabdare sa trecem la odisee. BEBIKA, sa ne anunti si pe noi daca esti . Tinem pumnii!
Va pup pe toate!
bebika spune:
Astazi sunt in z24 din 29 ale CM
Azi dimineata am facut un test care a fost foarte clar negativ
Eu totusi cred ca l-am facut prea repede,dar nu m-am putut abtine daca tot il aveam acasa ........
bebika spune:
Sper ca saptamana viitoare sa vad II
Va pup si sa auzim de
Va multumesc la toate ca ati fost asa de prompte
numeioana spune:
Bun venit noilor aspirante, bebika, anne_ma si mikuta! Poate nu-i nevoie sa stati prea mult pe-aici si mergeti repede la odisee! Asta ne dorim noi toate, nu??
Winter, de ce n-ai luat test! Vrei sa ne duci de nas! Nu conteaza, lasa ca daca e bebe afli tu. Pupici!
Irlandeza, fii increzatoare! O sa fie bine... Am o presimtire ca bebe e ok.
Sunt si eu Z11, am vazut azi. V-am zis ca nu mai calculez nimic. Am si mucus de ieri... maine ar trebui sa ovulez dar nu stiu daca mai prestez (am prestat de Ziua Indragostitilor dupa cina romantica pregatita sotului), ca am zis ca nu mai vreau s-o facem dupa program. Daca e sa se prinda poate sa fie si cu 2 zile inainte de ovulatie, nu?!
bebe?!
Ioana, cea mai optimista aspiranta
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Anne_Ma spune:
Draga IOANA, poti sa mai faci si tu un "sacrificiu" si si in seara aceasta.
Mi-am cumparat programul CALMENS. Daca-mi dai data ultimei menstruatii si iti spun ce iese.
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by numeioana
[!
Irlandeza, fii increzatoare! O sa fie bine... Am o presimtire ca bebe e ok.
Daca e sa se prinda poate sa fie si cu 2 zile inainte de ovulatie, nu?!
Sa te auda Dumnezeu.
Si sugur ca se prinde si cu 2 zile inainte, doar sperma supravietuieste pana la 72 de ore in vagin.
Noi 2 singurei