Aspirante opimiste>20ani(56)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlinucaT spune:

Buna fetelor. Nu am postat de mult, dar am intrat sa va dau o veste: vine bebeeeeeeeeee!!!!Sunt insarcinata in 7 saptamani. Bafta tuturor celor care persevereaza. Nu va pierdeti speranta, la mine s-a intamplat cand nici nu speram. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Irlandeza, ai luat ceva pastile in timpul sarcinii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

IOANA bine faci ca nu te mai stresezi asa mult si esti mai relaxata.mai fetelor dar vreau sa pun si eu o intrebare si da stiu ca e cam prosteasca,dar intreb totusi.deci sperma poate fi buna pana la 72 ore in vagin,dar ne spalam(doar pe afara ),dar oricum nu ies gigeii,adica nu curge ?ca eu a doua zi dupa am impresia ca toata ziua curge...va rog sa nu radeti de mine si de intrebarea mea prosteasca!
ps.IRLANDEZA ma rog ca DD sa fie cu tine si bebikul tau!

http://tt.lilypie.com/kpNAp1/.png
Asteptam bb-lu !!!

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AleDutulescu spune:

si eu fac la fel!!! nu ma spal pana a doua zi seara sa nu pierd nici un gigel.

http://tt.lilypie.com/WxC5p2.png

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Nici eu nu risc sa pierd vreun gigel si nu ma spal pana la partida de a doua zi. Imi pun un tamponel si gata. In ultima vreme port mereu tampon

Bine ati venit bebika, anne_ma si mikuta Sa ramaneti cat mai repede gravidute si sa ne luati si pe noi la odisee

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Irlandeza:si sora mea anul trecut a ramas insarcinata si cind sa dus acasa in RO pe drum a avut hemoragie sa dus la farmacie si a luat ceva ptr oprirea hemoragiei,iar cind sa dus la toaleta ia cazut ceva si a spus ca l-a pierdut,ajunsa acasa inca mai avea simtomele sarcini si sa dus la medic si acolo surprizaera acolo si era bine,iar acum am un nepotel de 8luni si este frumos si sanatos,asa ca stai linistita ca Dumnezeu este mare si va va proteja.BAFTA,BAFTA SI IAR MULTA BAFTA

MS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Irina , stai linistita ca nu curg, chiar daca mai ies dintre ei pe afara, cea mai mare parte se duce acolo unde trebuie.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Osa rideti dar mie mi sa mai zis sa stau cu picioarele in sus pe pereti si bazinul in sus cca.10min,dupa ce am facut

MS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AleDutulescu spune:

10 min???????????????

eu stau si 30

trebuie sa stai ca sa alunece cat mai adanc.

http://tt.lilypie.com/WxC5p2.png

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Multumesc LAURA! Sa ne ajute Dumnezeu sa se realizeze si dorintele noastre!
Am citit povestioara ta si sa sti ca atat verisoara mea cat si fina mea au pierdut primii copii.
Verisoara mea a pierdut prima fetita la nastere, iar dupa 2 ani a nascut din nou tot o fetita care are 9 ani si este sanatoasa si frumoasa.
Fina mea a pierdut primul baietel la 2 zile de la nastere si la fix 2 ani a nascut un baietel care acum are 2 ani si este super nazdravan.
Acum vei avea un sanatos si frumos!
Succes fetele!

Mergi la inceput