Aspirante opimiste>20ani(56)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kory spune:

Am o intrebare la voi. Stiti cumva daca la ecograf se vede daca ai uter retrovers?

Mary
In asteptarea puiutului nostru
http://tt.lilypie.com/TyCKp2.png[/img][/link]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna,fetelor!!

Bun venit noilor aspirante,sa trecem toate la cat de curand!!
irlandeza FELICITARI pentru sarcina ,sunt sigura ca totul e bine!temperatura poate fi foarte usor influentata de numerosi factori ca stresul,alimentatia,somnul insuficient,temperatura din atmosfera,o posibila infectie in corp etc.

eu ziua 19,in ziua 16 din 30 am prestat de 3 ori si din nou in ziua 18!am calculat ziua posibila a ovultiei scazand 14 din numarul zilelor ultimului ciclu,e asa?

Va pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by PamELLA

Buna,fetelor!!

irlandeza FELICITARI pentru sarcina ,sunt sigura ca totul e bine!temperatura poate fi foarte usor influentata de numerosi factori ca stresul,alimentatia,somnul insuficient,temperatura din atmosfera,o posibila infectie in corp etc.

Pam, cred ca sti de problema pe care o am.......de 3 sapt. deja.
De aceea nu mai inteleg nimic.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

Am si eu o problema daca ma poate ajuta cineva
Sa incepem cu inceputul nu?
Din luna noiembrie 2006 incercam si noi sa avem un bb dar se lasa cam mult asteptat
In ianuarie am fost la medic si mi-a spus ca nu as avea nici o problema si ca daca nu reusim pana in martie sa revin la el.......
Luna aceata am prestat la greu sper sa se fi prins ceva
Astazi sunt in z24 si de cateva zile mi-a crescut temp la 37 si ma simt cam nasol adica balonata de cateva zile si am avut dureri puternice de spate si sub burta
Astazi am inceput sa am niste arsuri groaznice la stomac
Voi ce credeti s-o fi prins ceva????????
Sa imi fac sperante???
Va pe toate aspirantele

Mergi la inceput

irlandeza nu am mai intrat pe forum de aproximativ 2 saptamani si nu stiu de problema ce s-a intamplat?daca imi poti spune,bineinteles! ma sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Pai eram insarcinata, apoi am sangerat puternic, cica pierdusem sarcina, iar dupa 2 sapt. cand am mers la control, dr. a zis ca sunt insarcinata in 5 sapt. , desi dupa calcule trebuia sa fie 7 sapt.
Acum nu stie daca bebe e viu sau nu, ca e prea mic , mai trebuie sa astept o sapt.
Cam asta e pe scurt.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

irlandeza ,dar cand ai sangerat ai fost la doctor?ti-a spus ca ai eliminat embrionul?poate sangerarea a fost de la vreo rana ca se mai intampla si bebe nu a fost afectat!zici ca trebuia sa fii in 7 saptamani si esti in 5?se poate ca medicul sa fi calculat varsta netinand cont de perioada dinainte ovulatiei,cele 2 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

ramonella, raluk
abia acum am intrat si am vazut mesajele voastre
in legatura cu testele am vazut ca v-a raspuns teomaria, draguta de ea, tare as vrea sa vina barza si la ea luna asta ca e o scumpica, ca si voi dealtfel
daca va mai pot ajuta cu cate ceva, cu mare placere

Mergi la inceput

bebika ,bine ai venit printre noi,speram sa treci cat mai repede la .din noiembrie 2006 e foarte putin timp,media de timp la care se concepe un copil e aproximativ 8 luni,iar un cuplu nu e considerat infertil nici dupa un an de incercari!esti ziua 24 din cate?simptomele apar de obicei prin saptamana a 6-a de sarcina,adica cam la 2 saptamani dupa data cand trebuia sa vina ciclul!stiu ca suna descurajator,dar de cele mai multe ori femeile ce isi doresc copii isi pot crea singure aceste simptome prin dorinta de a fi gravidute!temperatura bazala o iei?

Mergi la inceput

bebika,scuze, acum am vazut ca ai spus de temperatura
iti tinem pumnii!!

Mergi la inceput