Aspirante opimiste>20ani(56)
Raspunsuri - Pagina 27
katja spune:
Cocolyso, bine ai facut ca l-ai sunat pe Tutunaru. L-ai intrebat de faza asta? El ce a zis, ca e normal? eu zic ca nu si ar fi bine sa nu faci nimic cu doctorul acela. cine e? macar sa ne ferim de el!
Hai pupici si sa deac Doamne Doamne sa fie cu bebe luna asta!
baby_r7 spune:
IRLANDEZA, deci pot sa ma bucur pt. tine???????????
adica inca burtica e balonata si te dor sanii?
hai ca eu zic de ca e acolo si nu vrea sa plece.
in continuare..........
si tine-ne la curent ca poate se ia si la noi.
VREAU UN BEBE IN 2007!!!!
http://tt.lilypie.com/kAkep2.png
Cocolyso spune:
Am zis il cheama Dan Secara, Spitalul Cantacuzino si are cabinet Overmed la Rosetti.
Nu mai am cuvinte;ma doare capul si imi vine sa urlu de durerea pe care o am in suflet.
numeioana spune:
Cocolyso, stai linistita, ca o sa fie bine! Mergi la alt medic daca nu esti multumita de actualul.
Astept si eu teste pozitive! O sa intru sa felicit proaspetele gravidute
bebe?!
Ioana, cea mai optimista aspiranta
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by baby_r7
IRLANDEZA, deci pot sa ma bucur pt. tine???????????
adica inca burtica e balonata si te dor sanii?
hai ca eu zic de ca e acolo si nu vrea sa plece.
in continuare..........
si tine-ne la curent ca poate se ia si la noi.
VREAU UN BEBE IN 2007!!!!
http://tt.lilypie.com/kAkep2.png
Da, sanii umflati si putin durerosi, burtica putin umflata, constipatie, stari de somnolenta. Ce ma pune pe ganduri, azi dimineata la ora 7 mi-am luat temp. si era 36.8 Asta nu cred ca-i chiar bine, dar pe parcursul zilei temp. e 37.1-37.3
Deci burtica e, dar nu stiu daca bebe e inca viu sau nu.
Noi 2 singurei
katja spune:
Stai linistita. Solutii se gasesc! iti spun eu care sunt patita. Nu stiu daca imi cunosti povestea, dar eu, din bucuresti fiind, am ajuns la un doctoir tocmai in Cluj care, una peste alta, mi-a cam tras teapa. Adica mi-a zis la telefon ca ma programeaza pe 6 feb la laparo si sa vin in Cluj pe 5. Cand am ajuns mi-a dat de facut niste analiuze ale caror rezultate soseau in 10 zile. 10 zile!!!! Da, zece zile de steptare in cluj, 10 zile de cazare... asta in conditiile in care puteam veni cu ele direct din Bucuresti, gata facute! drum facut degeaba, timp pierdut aiurea, bani cheltuiti in zadar, program de munca si master dat peste cap total!
Asa ca iata-ma in Bucuresti, nervoasa, suparata, nervoasa, suparata, nervoasa... ma repet???
Anne_Ma spune:
Buna seara tuturor!
Ma primiti si pe mine la voi?
Imi doresc sa nu stau mult si, peste cevaq timp, cand am sa mai intru intamplator, sa nu gasesc pe nimeni!
Va pupic dulce!
bubulina1 spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Ce ma pune pe ganduri, azi dimineata la ora 7 mi-am luat temp. si era 36.8 Asta nu cred ca-i chiar bine, dar pe parcursul zilei temp. e 37.1-37.3
Noi 2 singurei
Nu conteaza temperatura in timpul zilei!!!! Cat aveai temperatura in faza luteala inainte de sarcina? Era mai mare de 36,8?
Pupici si bafta. Nu poti sa mai incerci sa suni la spital pentru beta?
Bubulina
Speranta moare ultima!
irlandeza spune:
Bubulina, in ziua in care mi-am facut testul de sarcina, temp. a fost 36.9, iar in cele 16 zile DPO, a oscilat, 36.8-36.9. O singura data am avut 37.
Si la spital se lucreaza pana la ora 16.00. Doar daca dr. lucreaza pe etaje pana seara , atunci ma suna, daca nu , maine, sau poate a si uitat de mine.
Noi 2 singurei
bebika spune:
Buna
eu sunt noua pe forum spre sa ma primiti si pe mine
si mai sper..........sa nu stau mult pe aici
sper sa trecem toate cat mai curand la odisee va pupik pe toate
SPER SA VINA BB CAT MAI CURAND!