Aspirante opimiste>20ani(56)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Katja nu ai inteles bine;eu histero am facut in z 6 dupa ce trecuse sangerarea si nu era in nici un fel perioada fertila.......
Prima instilatie am facut-o in z10 si urmatoarea ar tb sa fie in z17.
Baby multumesc pt info voi intra pe site si imi fac programare.
Ma batea gandul sa imi fac programara si la Dr.Tutunaru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ioana eu dupa HSG am sangerat doar in ziua aia ,dar nu ff mult si contact am avut la trei zile.
Coco ,dar instilatiile se fac o zi da una nu ,nu asa cum ti-a zis tie sa le faci,acum sunt ffff sigura ca trebuie sa mergi la alt medic

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

COCO subscriu la ce a zis ANCUTZ,fina mea a stat internata de luni pana vineri(prima luni,apoi miercuri si vineri),ptr ca este totusi un tratament si se face asa,nu una pe sapt.

http://tt.lilypie.com/kpNAp1/.png
Asteptam bb-lu !!!

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kory spune:

coco - nu este bine sa le faci in z 17, eu ti-am mai spus.Am facut luna asta si luna trecuta dar nu am depasit z12 niciodata.Tu la ovulatie trebuie sa ai contact, cum sa faci atunci instilatii?Mai vb cu dr. tau!
Eu am mai facut un test de ovulatie si se pare ca este ca si ieri, negativ.Mai fac unul maine, tare mi-e ca trebuia sa incep cu testele de ovulatie de luni, dar asta este.Am mici intepaturi in ovarul drept si stang, deci oricum daca am ovulat eu zic ca am fost pe faza, sper!

Mary
In asteptarea puiutului nostru
http://tt.lilypie.com/TyCKp2.png[/img][/link]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Baby, eu ma simt dubios de bine. Incep sa-mi fac probleme.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Multumesc mult tuturor pt suport!
As innebuni fara voi.
Ancuta, prima data a zis ca am nevoie doar de o instilatie insa a doua zi la telefon cand l-am sunat sa ii spun cum ma simt, a zis ca mai facem una sa treaca o saptamana.
Pe urma eu am intrat pe forum si am aflat cele ce stiti si voi.
L-am sunat sa ii spun si a zis ca nu-i pb.
Si uite asa imi bat capul;mi-am facut programare la Tutunaru de abia pe 5 martie.
Nu stiu ce sa fac daca sa ma mai duc luni sau nu la cabinet;macar sa ma duc sa vb fata in fata sa ii spun omula dar daca intre timp am ramas si tu imi faci instilatie??????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_ spune:

feteleee.....am avut 4 ore pe una pe capul meu...offfff.....citesc de zor ce s-a scris
coco, si eu am o prietena care a facut instilatii, nush in ce zile, daca vrei o sun sa imi zica, dar stiu sigur ca o zi facea una pauza
irlandeza pai asta e semn super bun! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Du-te linistita si spune-i omului cateva vorbe de duh..,dupa care du-te la Tutunaru ca am auzit multe lucruri bune despre el.
Pup fata

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

fetelor la mine cred c-apar uritii. am avut vreo 2-3 zile o scurgere usoara rozalie, acu nu mai e nica...totul e f curat, nu s-a mai patat nimica, daca pot sa spun asa, am niste crampisoare prin burtica.
cred ca se regrupeaza rusii sa ma invadeze a, astia-s americani

ioana

Mergi la inceput

Of, va multumesc pt sfaturi.
Sunt hotarata, nu fac nici in ruptul capului incauna luni in z 17.
Luni o sa il sun si o sa vb la tel si daca nu ma lamuresc ma duc la cabinet.
Toate cele bune va doresc!

Mergi la inceput