Aspirante opimiste>20ani(56)
Raspunsuri - Pagina 25
ancadragoman spune:
Irlandeza utrogestanul da ameteli si somnolenta asa ca la somn cu tine.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Cocolyso spune:
Anca multumesc.
Nu stiu pe cine sa mai intreb;ma gandesc ca merg pe mana lui ca stie ce face si totusi nu imi gasesc linistea.
Luni cand ma duc la cabinet o sa incep sa ii spun ca sunt in ziua 17, sa insist pe asta sa vedem cum va fi.
Of ce ma mai necajesc........Noroc cu voi
ancadragoman spune:
Coco la ce medic mergi?
Z17 este ffff mult....eu zic sa nu faci
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
baby_r7 spune:
COCOLYSO: mii de scuze ca nu am scris mai devreme dar azi mie cam somnic dupa noapte trecuta.
sora mea a facut instilatii luna asta si dr. i-a spus ca se fac pana in ziua a 14 nu mai tarziu, pt. ca dupa nu e bine.
eu zic sa nu minti dr. ca nu e bine.
IRLANDEZA, cum te mai simti?
KATJA, ma bucur pt. tine ca te-ai mai linistit si ca treci cu bine peste probleme.
WINTER, eu sper totusi sa fie bebic la tine.
la fete cucuiete!
VREAU UN BEBE IN 2007!!!!
http://tt.lilypie.com/kAkep2.png
irina_stef spune:
Buna fetelor,ce mai faceti?cum a fost seara trecuta?
COCO,a venit fina mea l-a mine si ptr ca stiu ca ea a ramas insarcinata chiar a doua luna dupa instilatii am intrebat-o daca stie in ce zi se fac si a zis ca doctorul ei i-a zis sa vina la cabinet(cum aici la clinicile private nu e cu programare)intre Z7 si 13.nici mai devreme(ca sa fie oprita menstruatia)si nici mai tarziu ca nu cumva sa ovuleze mai devreme,ptr ca a zis ca e foarte periculos in cazul in care outul deja s-a fecundat,ptr ca se introduce ceva antibiotice si antiinflamatoare,deci rezulta riscul pierderii de sarcina in cazul asta.asta e ceea ce mi-a zis!
Sper sa faci alegerea cea mai buna si succesc!!!
http://tt.lilypie.com/kpNAp1/.png
Asteptam bb-lu !!!
-IRINA-
Cocolyso spune:
Merg la Dr.Dan Secara.
In nici un caz nu mint dr, chiar voi fi in z17 pe data de 19 februarie, pt ca ultima menstruatie a venit pe 03 februarie.
Imi vine sa plang.
Aveam asa incredere in el si uite ce iese.
Incotro o apuc?
katja spune:
Multumesc baby, multumesc tuturor fetelor.
legat de Histero, eu n-as face-o daca am depasit perioada fertila si am prestat in acea perioada. Riscurile sunt mari si nu as face asta! Toate viata, probabil, ca m-ar mustra constiinta si as avea mereu o stare de incertitudine: daca eram insarcinata???? Ce fel de doctor e acela care te-a chemat in acea perioada?
ancadragoman spune:
Coco eu zic ca luna asta sa nu te mai duci si sa schimbi medicul.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
baby_r7 spune:
COCO, daca vrei itit recomand un dr. f bun, e dr. meu.
am citit eu bine, esti din bucuresti, nu?
pe dr. il cheama DAN FLORIN STRAJAN si e medic la Elias, dar are si cabinet la ANAIS( www.anaismedical.ro), intra pe site si o sa vezi mai multe detalii.
pupici si ai grija de tine!!!
VREAU UN BEBE IN 2007!!!!
http://tt.lilypie.com/kAkep2.png
anaoi spune:
Buna dragele mele
Vroiam sa va intreb, pe cele care ati mai facut HSG si Histeroscopie, cat timp ati sangerat dupa fiind ca eu fac o saptamana de cand le-am facut si tot mai sangerez (patez tampoanele zilnice, cateodata mai mult,cateodata mai putin). Contact sexual de abia marti am avut cu sotul, mai ales ca a trebuit si el sa faca din nou spermograma si teoretic nu avea voie sa presteze, si practic eu nu prea ma simteam in stare sa am un contact cu el datorita acestor neplaceri. Sincer se mai linistise aceste sangerari, insa de ieri de dimineata parca par mai pronuntate (parca au trecut de la stadiu de picaturi la pete).