Rudele, prietenii cunosc povestea voastra?
Raspunsuri - Pagina 4
Victoria spune:
quote:
Originally posted by flori76
Victoria...fara comentarii
"un bebe nu inca?nu vrea sa vina,asa-i?"
Tocmai ce spuneam zilele trecute,persoane care stiu ca este o problema,dar carora le place sa puna sare pe rana.Offffffffff.....
Flori
Noi
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
nyko1 spune:
quote:
Originally posted by Bic
Imi pare rau sa aud prin ce treceti.
Dar am nevoie de un sfat.
Am o prietena care incearca de ani de zile, cred ca vreo 3, si asa cum scria cineva aici am ajuns la stadiul in care nici macar nu mai intreb. Inainte imi spunea tot timpul ce investigatii a mai facut, etc. acum nu mai aducem nici una vorba deloc.
Eu ii mai povestesc din cind in cind de fii-mea, dar putin. Ea, insa, politicos ma intreaba, imi mai cere poze, etc.
Ea zicea odata ca a trecut peste momentul invidie si o simt si eu ca e muuult mai relaxata decit cu ceva vreme in urma. Nu stiu ce e in sufletul ei, dar pare sa se fi impacat cu ideea fie ca o sa adopte, fie ca va fi cind va fi.
Ce credeti ca asteapta ea sa-i spun sau cum sa ma comport fata de ea?
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
La inceput noi nu am spus nimic prietenilor, apoi dupa vreo doi ani le-am povestit si parca ne-a fost mai usor si de mare ajutor. Stiu ca si lor le este greu sa ne anunte ca asteapta un copil, dar cu toate astea nu s-au ferit niciodata si asta ne-a facut sa ne simtim bine. Unii dintre ei chiar ne-au rugat sa le nasim copilul. Ne-au tratat in continuare la fel si asta este bine caci si asa simti asta ca un handicap. Treci prin stari sufletesti prin care cei care au copii nu pot sa inteleaga. Asa ca cred ca cel mai bine ai face sa te comporti cu prietana ta asa cum te comportai inaite. Daca sinteti prietene ea iti va cere ajutorul si sfatul. Fii linga ea si in primul rind nu o judeca. Fii sigura ca iti iubeste copilul, eu una ma bucur din suflet cind aflu de prietene ca sint insarcinate, macar nu trec si ele prin ce trec eu. Nu ii spune ca o intelegi, doar fii alaturi de ea cu o vorba buna si pozitiva. Sper ca te-am mai lamurit sau poate te-am confuzat de tot
andriushca spune:
la inceput povesteam noi de buna voie. simteam ca povestind visul e mai aproape... apoi ne intrebau ei si ne enerva ca ne intrebau, acum nu ne mai intreaba nimeni nimic si ne enerveaza ca nu ne mai intreaba...
cand nimic nu mai e de spus sau de intrebat imi suna a ... resemnare ... si mai simt uneori ca visul e pe sfarsite...
andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
YLARI spune:
Daaaa, cunoastem povestea!!!! Cumnata mea ramane si daca doar se gandeste, cred (ca sa exagerez un pic). Eu saracuta, sunt si endometrioasa, am si doar o singura trompa, si ma chinui vai de capul meu... Iar cumnatica, draga de ea, nu e data sa o sun si sa nu ma intrebe: Cand pui mana sa faci si tu copii. Asa de tare m-am enervat ultima data, ca i-am zis ultima data ca am incercat cu mana si nu iese (hihihi) Am fost rea, nu? Eh, n-are si ea de unde sa stie cum e, nici nu i-as dori, asa cum nu doresc nimanui.
Va pup, frumtea sus si spor la treaba, eu nu mi-am pierdut speranta.
YLARI