***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (27)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Diana, super burtica ta!!

Alyna24, ai voie capsuni... Dar la asemenea combinatie te cred si eu ca ai avut dureri!!!

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ah, am uitat sa va zic ca azi ma duc sa o vad pe puiuta . si nu mai am rabdare pana la sapte...

eu tocmai am mancat capsuni si n-am nimic. i-am dat si ardeiului si i-au placut la nebunie - nu ma asteptam.

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Dianalaura, ce burticuta frumoasa!Tare mandre suntem de burticile noaste!

Pauly, ce cadou frumos!Sa o porti cu placere si dragoste!
Eu inca nu am primit nimik inka!:((Poate diseara ca iesim la restaurant!Abia astept!

SA AVETI UN VALENTINE'S DAY PLIN DE DRAGOSTE SI (pt cine mai poate)!

27+

Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput

Florentina mersi!!! Cred ca Antonio al meu e mofturos la mancare acum ca e mai maricel si percepe si el mai bine gustul decat in primul trimestru!!!

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Andradap, ai dreptate!Si sotul meu mi-a zis ca probabil combinatia a fost de vina nu ceea ce am mancat!

27+

Alyna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

M-am intors de la analize. Si vad ca aveti un spor la scris...

Mica - te asteptam cu vesti bune!

Chiqui - eu stiam ca e in spital asa "fictiv" dar parca i-au descoperit niste probleme. Sper sa revina cat de curand.

Eu ma bucur de azi ca de maine schimb saptamana.

De schimbat doctorul sigur se poate. Important este sa vezi ce vrei tu: un spital mai nasol dar un doctor bun, invers sau si una si alta.
Eu sunt atat de suparata pe saracul sitem sanitaar din tara noastra. Imi vine sa plang de nervi cand ma gandesc in ce conditii trebuie sa nastem. Pentru ca din ce am sapat eu, in afara de Elias, Municipal si filantropia in rest e jale. Eu am fost o data in Giulesti si nu mai imi trebuie... Offffff daca as avea bani zau ca nu mi-ar parea rau sa nasc la Euroclinic.

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 27+

Mergi la inceput

Corap, dar ai voie sa-i dai capsunele piticului la varsta asta?Eu stiu de la sora mea ca pana la 2-3 ani nu prea!Asa am auzit eu!Ca ea nu i-a dat decat pe la chiar vreo 4 anisori capsunele!
Sau macar sa nu-i dai in exces!

Sunt preferatele mele, capsunile!Ma duc sa mananc si eu ca mi-ai facut pofta!

27+

Alyna

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alyna24

Cred ca de acum inainte o sa reusim sa vedem prin burtica(sa distingem) cand scoate cate o manuta, cot, piciorus, nu?Si face baldabac mai rau ca inainte!
Ce senzatii, Doamne!E chiar frumos!numai ca in 3 luni se termina!:((
Ce repede trece timpul!
27+
Alyna

TU CHIAR regreti mai sunt doar 3 luni??? Mie mi se pare ca mai e asa mult... si tie ti se pare ca e putin..si chiar iti pare rau???

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

eimotto... eu merg la GIULESTi

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eimotto

M-am intors de la analize. Si vad ca aveti un spor la scris...

Mica - te asteptam cu vesti bune!

Chiqui - eu stiam ca e in spital asa "fictiv" dar parca i-au descoperit niste probleme. Sper sa revina cat de curand.

Eu ma bucur de azi ca de maine schimb saptamana.

De schimbat doctorul sigur se poate. Important este sa vezi ce vrei tu: un spital mai nasol dar un doctor bun, invers sau si una si alta.
Eu sunt atat de suparata pe saracul sitem sanitaar din tara noastra. Imi vine sa plang de nervi cand ma gandesc in ce conditii trebuie sa nastem. Pentru ca din ce am sapat eu, in afara de Elias, Municipal si filantropia in rest e jale. Eu am fost o data in Giulesti si nu mai imi trebuie... Offffff daca as avea bani zau ca nu mi-ar parea rau sa nasc la Euroclinic.

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 27+

Ai dreptate cu spitalele!Eu o sa nasc la Polizu si e cam jale pe acolo!Chiar ieri am fost pana acolo si tot in carantina sunt si e jale!Am fost si internata si stiu!Dar asta e.....daca nu ne permitem la Euroclinic?....

Daca ma puteti ajuta cu o informatie:Am o probl cu CM.Am avut CM dat de la spital cu internare pana pe 26!Pe 26 m-am internat iar!Iar CM mi l-a dat de pe 26 ian pana pe 23 feb!Insa de pe 26-31Ian l-au bifat cu initial iar pe urmatorul cu"in continuare"!Pe toate CM-urile am avut codul 06 de indemnizatie cu aceeasi boala 745!Idea e ca astia la servici m-au trimis sa-l modific la spital ca trebuia cica sa-mi dea in continuare numai si de pe 27 nu 26!Insa eu am avut 2 internari diferite cu 2 foi de observatie diferite!deci?Cum e?Cica ideea ar fi ca de fapt astia de la munca pt ca am mai multe concedii in aceeasi luna trebuie sa-mi plateasca fiind initial primul CM si al doilea tot initial 10 zile iar restul CASMB!E adevarat?E ok?Ca eu deja am modificat CM-ul cu data de 27 cum vroiau insa la initial am lasat bifat nu am modif si 'cu in continuare"!
Sper ca m-ati inteles!Scuze de povistioara dar nu stiu ce sa fac!daca sunt in regula sau nu!

Multam muult!

27+

Alyna

Mergi la inceput