***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (27)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Oooof... ma pusesem sa fac site-ul! Si acum am vazut cat ati scris...ii raspund lui dideip si apoi ma pun pe citit tot:

Eu mi-am schimbat dr.-ul sapt. trecuta! Merg acum la Dr. CEZARA BUCUR (Giulesti)! Deci...se poate.... Acum depinde si unde vrei sa nasti... Si la Municipal am auzit ca e OK!!

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

kay cu asta ma tratez si eu cu ceaiuri cu miere si lamaie si cu voseptol(un ptr Mica) si parca ma mai lasa gatul, cu nasu nu am probleme.

sobi.

andradap si eu am patit ca tine ...i perioada asta chiar nu ma mai asteptam la greturi...si hop au reaparut, azi abia m-am abtinut sa nu vomit.
petit_ange un ptr tine. acuma ma simt mai bine deci mergem!!!
cristinamaria bafta la analize.te asteptam cu vesti bune.cat despre kg , lasa ca facem noi dupa aia gimnastica.

kay eti totala cu pozitia...din pacate sfaturi nu pot sa-ti dau ca nu prea facem...de cand cu intepaturile stam cumintei.

motannel un ptr tine.multumesc din suflet ptr sfaturi.eu sunt cuminte de felul meu si le urmez.

Manu C ma bucur ce bebe ii ok.multa sanatate in continuare si poate scapi de statul in pat.

pupici,.

23+Riana Alessya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

fetele mai stiti ceva de chiqui?

vali5 nu mai treci pe la noi?

eu tocmai am primit trandafirii rosii si cadoul de Valentine's Day, o superba bratara de aur, si doi mutunaci ci I LOVE YOU....parca mi-o trecut gatul instantaneu asa topaiam prin casa si strigam si eu TE IUBESC puiu.

astept sa-mi povestiti ce a-ti primit si voi!!!

23+Riana Alessya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Didialex, la mine inca nu e cazul de diabet! Singurul test care mi-a iesit nasol a fost testul de toleranta la glucoza, unde, la doua ore am avut glicemia 142 in loc sa fie sub 120. IN rest, glicemia mea in mod normal este undeva in jur de 86. Deci nu fac insulina si sper ca nici sa nu ajung pe acolo! Mi-ar fi de mare folos daca ai gasi topicul ala, caci incerc sa ma pun la curent cu tot ce se scrie pe subiectul asta, si cu experientele altor mamamici care au trecut prin asa ceva!

Mari 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Alesh, bine-ai venit... sper sa-ti dai seama unde trebuie sa postezi de-acum incolo, pentru ca imi face placere sa creasca listutza noastra de fete ACTIIIVE raaaaau

DidiAlex , imi pare rau ca ai avut un asa concediu!!! Dar e bine cand se termina totul cu bine!!! BAFTA MUUULTA miane la ginecolog... Iti tinem pumnii si trebuie sa fie bine!!!

Sobi, calciu intr-adevar favorizeaza contractiile... si de aceea este contraindicat sau se da cu precautie mare femilor care au deja contractii de prin lunile mici! Dar intr-o sarcina care decurge NORMAL nu e CONTRAINDICAT... Pericolul este la cele care au deja contractii

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Am pus si eu niste poze cu burtica, facute azi, cand avem exact 26 de sapt. Si am pus si pozele de la ecograf, chiar daca nu se intelege mare lucru....mama zicea "pai eu numai alb si negru vad", la care doctorul i-a raspuns "color o sa il vedeti dupa ce se va naste.."

dia 26 Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Alesh, bine ai venit!
De ciqui stiu ca e in spital, zicea ca se interneaza cateva zile, dar nu are nimic, se interneaza pentru a obtine concediu medical, din cate imi aduc eu aminte...
Motannel, mi-am amintit faza cu dreptunghiul alb...e un pop-up, o reclama la BCR parca, si la noi fiindca se incarca mai repede are culoarea rosie..dar la noi cand se incarca are si in partea dreapta sus a dreptunghiului o iconita de inchidere.

dia 26 Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna, scriitoarelor!De pe la ora 11 incerc sa va citesc din urma si deja ati umplut alte vreo 4 pagini!

Referitor la pompita pt mucisori, eu stiu de la nepotelul meu ca este foarte utila si indinspensabila cand e bebelul mic!De batista aia nu am auzit pana acum!

Despre ce sa mai zic?Ca mi-ati facut o pofta....Ca noi de vreo 1 luna nimic!Doar de 2 ori pe anu asta!Mi-a interzis dr sa fac efort fizic sau sexual!Si nu pot spune ca nu am chef!Dar asta e!Pana dupa cele 6 sapt de4 la nastere nu mai ...nimikVa invidiez pe cele care mai puteti!

Sa va zic ceva tare!Dimineata cum stateam eu in pat, imi mangaiam burtica si...ce-mi vad ochii?Ca mi se afundase rau buricul de nu-l mai vedeam(si de ceva timp a cam iesit in afara)!M-am speriat ingrozitor!Parca nici burtica nu mai era asa mare!Si ce m-am gandit?Sa-l zgaltai un pic pe pitic sa vad dc zice ceva ca nu zicea nimik!Si dupa csateva zgaltaieli.....a incepu sa-mi scoata cate un piciorus, manuta, cot, ceva.....si m-am linistit!Ce mama nebuna, nu?Saracutul, probabil dormea si el si eu l-am trezit!:)):)):))

De vreo 2 sapt am ramas tot la 59 kg!Am luat 10 kg deja!Insa in ultimul timp mananc mai ponderat dar mai scap cate o ciocolata, prajiturica, ceva....

Fetelor, capsuni avem voie sa mancam?Ca eu mi-am luat aseara ca tare aveam pofta!Insa m-a cam durut burtica ca am facut o combinati de zile mari:sarmalute+capsuni+ecler+cremsnit+suc+mandarine!Si ma intrebam de ce ma doare burta aseara!

27+

Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ieri l-am simtit pe bobonac mai tare decat de obicei!A inceput sa scoata cate un piciorus, manuta, cot prin burtica!Este o senzatie ciudata la inceput si chiar un pic mai dureroasa!Voua vi s-a intamplat?
Cred ca de acum inainte o sa reusim sa vedem prin burtica(sa distingem) cand scoate cate o manuta, cot, piciorus, nu?Si face baldabac mai rau ca inainte!
Ce senzatii, Doamne!E chiar frumos!numai ca in 3 luni se termina!:((
Ce repede trece timpul!

27+

Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Buna, burtici!
Vad ca creste nr celor racite...pe mine ma chinuie de o saptamana,parca nu mai suport ceaiul...da-i dau inainte!

Motanel, inca nu m-am interesat cum e cu vacanta, dar am o colega care a nascut anul trecut in mai si am s-o sun sa o intreb.
Cat despre masina...bine ca n-ati patit nimic tu si bebica! M-a lovit si pe mine o tipa in spate, nu grav, doar cateva zgarieturi. Mai rau mi se pare cand dau peste tot felul de neobrazati care se cred buricul pamantului.Cu unul m-am certat chiar pe strada scolii, unde e sens unic; el venea pe interzis si avea pretentia sa ma dau eu la o parte sa treaca el, cica trebuia sa ma uit cand am intrat pe strada, sa-l astept pe el sa treaca... M-am enervat in asa hal atunci ca m-au intrebat colegele daca ma simt bine...

Andrada,mai am o colega insarcinata, mamica de martie aprilie care zicea ca avut greturi in perioada asta... Imi amintesc ca zicea cineva ca poti avea greturi fie in primele luni, fie in ultimele, dar nu cred ca e regula...
Cat despre arsuri, mi-a zis medicul ca trece cu floricele de porumb, am incercat si eu intr-o seara si mi-a trecut.

25+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput