***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (27)
Raspunsuri - Pagina 24
andradap spune:
Apropos de capsunile voastre....
mi-am adus aminte...
Mama mea... s-a indurat de mine, ca ii era efectiv mila cum ma uitam la ea cand manca si la cateva luni mi-a dat CAPSUNI
M-am umplut toata de alergie... Si am bagat-o pe mama in sperieti... Stia ca Nu e voie.. .dar cica i se facuse mila de ce ochi mari facusem... Oricum... eu eram chiar MIK!!!!
Ideea este ca de-atunci si pana acum 2-3 zile nu am mai mancat CAPSUNI cu placere... ba chiar nu imi placeau deloc... Ei bine, acum 2 seri in carrefour efectiv am inceput sa plang de bucurie ca imi cumpar capsuni!!! Cred ca am inebunit de tot!!! 
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by andradapquote:
Originally posted by Alyna24
Cred ca de acum inainte o sa reusim sa vedem prin burtica(sa distingem) cand scoate cate o manuta, cot, piciorus, nu?Si face baldabac mai rau ca inainte!
Ce senzatii, Doamne!E chiar frumos!numai ca in 3 luni se termina!:((
Ce repede trece timpul!27+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
TU CHIAR regreti mai sunt doar 3 luni??? Mie mi se pare ca mai e asa mult... si tie ti se pare ca e putin..si chiar iti pare rau???
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada27+ cu
Antonio
Si regret, si nu prea!
Regret ca nu voi mai simti pe nimeni in burtik!E o senzatie cu adevarat unica de care numai noi avem parte!Asta daca nu mai fac vreun bebe!
Nu regret, caci imi doresc sa ajung la aceleasi dimensiuni pe care le-am avut mereu si la care tin foarte mult!
27+Alyna
lavini spune:
Buna fetelor,
cu greu se poate tine omul dupa voi cu cititul, ca de scris nici nu poate fi vorba...
lilidana, eu as fi interesata de regimul tau(nu pt ca as avea probleme, doamne-fereste), dar pentru a avea o dieta mai sanatoasa.In ultimul timp am inceput sa mananc numai prostii.
msemcu, kay, sobi, ma alatur si eu celor care or sa nasca printre ultimele, eu am termenul 20 iunie
dianalaura, nu stiu daca trebuie sa iti faci probleme pt durerile alea "ca la sala de sport".Eu le am de fiecare data cand merg mai repede, dar daca iau o pauza micuta trec fara probleme.
for2nity, bine ai venit printre noi.
legat de
noi inca mai putem, ce-i drept mai rarut si mai tristut, dar macar asa, de pofta....
inca ceva...voi luati ceva pentru arsurile la stomac?Pe mine ma chinuie de cateva saptamani de dimineata pana seara, si as fi vrut sa stiu daca e permis sa luam ceva.
inca un lucru:acum 2 zile am luat primul No-spa din sarcina asta pentru niste dureri, iar de atunci bb care era foarte activ, a devenit un lenes si jumatate.Credeti ca are legatura cu medicamentul, sau e vorba de altceva?
andradap spune:
Alyna24... pe mine ma depaseste situatia... Dar daca nu gasesti pe-aici mamici care sa-ti raspunda te sfatuiesc sa incerci la PROBLEME LEGISLATIVE... 
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
andradap spune:
Fetelor iar ma retrag....
...
Sper sa nu mai fac pocinogul de data trecuta!!! Ca asa LAS!!!! Eu NU mai strang nimik!!! 
Revin!!!
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
corap spune:
pai mie nu mi le-a inerzis pediatra decat pana la 1 an. oricum, daca e sa faca vreo alergie, faptu-i consumat deja. si a mancat cu asa o pofta....
ca io m-am cam saturat de interdictii - ca legumele proaspete au nitriti si nu mai stiu io ce si nu se dau la bebei, ca fructele sunt cu tot felu de minuni tinute proaspete, ca d-aia nu e voie...
asa ca eu nu-i dau, categoric, nici o forma de mezel, nu fasole si varza si nu arahide. si gata ( a... si nu prajeli, da' la astea am mai scapat cate un cartof prajit)
c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005 & cireshik anais
dpn 05.05.07
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by andradap
Alyna24... pe mine ma depaseste situatia... Dar daca nu gasesti pe-aici mamici care sa-ti raspunda te sfatuiesc sa incerci la PROBLEME LEGISLATIVE...
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada27+ cu
Antonio
Am sa incerc , mersik mult!

27+Alyna
eimotto spune:
Andrada stiu c dr. ta este de la Gilesti. Dar ai fost acolo sau la cabinet ca sa te vezi cu ea? Poate exista rezerve, ceva...
Dr. la care am fost eu e la Caritas, care e mai "varza" decat Giulestiul (nu am fost inca dar asa am auzit).
Alina - de acum o sa intram in partea a III-a a odiseei si anume "dansul burticii" sau "alien din burtica". de acum o sa inceapa miscarile cu adevarat spectaculoase. Insa la prima sarcina nu mi-am dat niciodata seama daca sunt maini, picioare sau alceva ce iesea prin burta.
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
27+
eimotto spune:
Alina - cei de la tine de la serviciu vor sa iti ceara asta deoarece, intradevar, daca concediul este "initial" atunci primele 5 zile lucratoare (eu asa stiu dar nu sunt sigura sigura ca nu or fi mai multe...) le suporta firma si abia ce depaseste pot sa "deduca" din contributia pentru sanatate. Daca tu ai 2 cerificate cu initial practic 10 zile lucratoare ti le plateste firma si restul le plateste sanatatea.
Pe de alta parte, ei nu au dreptul sa iti refuze concediul medical cu nici un fel de motiv. Le spui frumos ca asa ti l-au dat de la spital, ca tu ai avut 2 internari si nu 1 si ca asta este. (pe langa faptul ca daca este in continuare trebuie sa compelteze si seria certificatuului pe care il continua parca). Dar tu ai codul de diagnostic 745 sau 754? (eu am 754)
745 Hemoragia de la debutul sarcinii
754 Complicatiile specifice unei sarcini
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
27+
andradap spune:
Gata!!! M-am intors!!! Fara evenimente nedorite!!!
Dar... am primit un telefon... Cand vine sotul de la serviciu, vom trece pe la sp. Victor Babes, ca sa il vizitam pe cumnatul meu (care ne este si nas de cununie
)... E internat pentru niste investigatii... Nu stiu ce-o avea... Sa vedem, poate aflu ceva... Oricum va trebui sa ma spal si eu pe cap...sa ma aranjez (ca deh...dupa SPITAL iesim in oras
) Asa ca... voi da mai rarutz pe FORUM... 
Eimotto... la Caritas e chiar NASOL!!! E ula caritas am facut stagiu de cardio si de respirator... E de-a dreptul vechi, darapanat,etc... Nu stiu cum e pe sectia de obstetrica...
unde poate arata bine 
Dr. Cezara Bucur m-a chemat numai la spital (si data trecuta si pe 19 feb) pana acum... Si oricum stiam cum arata GIULESTIUL de cand am facut stagiul de gineco acolo (primul meu doctor gineco tot la giulesti este
-sper sa nu fie de garda cand nasc
)
Oricum eu am ales giulestiul ca e cel mai bine dotat pt. prematuri, si nu mai zic ca sunt si dr. buni...
Dar vedeti ce feeling am avut eu de la inceput???
Pentru PREMATURI am ales eu GIULESTIUL...
Si cine stie... sa vedem...
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio