***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (27)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Un ultim mesaj si ma bag la baie... promit!!!

Corap, eu sunt nascuta pe 7 aprilie... si nu stiu cand apar capsunile dar mama mi-a zis ca aveam 3 luni cand mi-a dat Iti dai seama ce curajoasa??? Sau mai bine zis ce mila i-a fost de mine??? Sau... de ce nu??? Ce fata de miloaga pot sa am....

Gata... direct in baie aterizez!!!

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

AAAAAAAAA - ce ma fac, ce ma fac, eu unde sa nasc? E clar ca eu o sa ma imbolnavesc in spital. De pe acum nu sunt eu prea intreaga la cap... Nici nu stiu, sa mai caut si alt medic, sa nu mai caut... deja am cheltuit de sambata pana astazi cu doctori, analize si medicamente 12 mil...
ma apuc sa joc la loto, ca poate castig 25oo de euro ca sa nasc la euroclinic

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Andrada la Giulesti te-ai dus tu de buna voie sau ai vreo piluta pe acolo?????Apropos pe unde este spitalul Giulesti?
Eu as veni de la Piata Sudului

Paula28+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Gata burtici ne-a intors de la eco. Bebe e bine, da dormeeeeeeea. N-a vrut deloc sa se trezeasca. Cred ca e de la vreme . Dr mi-a zis sa nu imi fac probleme din cauza trigliceridelor. MI-a dat si ovule pentru candidutza.
Si cam atat.
O sa scanez pozele in seara asta si o sa le pun.

Mica 26+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Paula iti raspund eu . Andrada s-a dus acolo pt ca mama ei s-a interesat si dr. Cezara e ff buna (si probabil ca a si recomandat-o cineva). Plus ce ai vazut si tu ca Andrada are ea in cap ca il vede pe Antonio mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

giulestiu' e pe langa crrefour orhideea. acu se cheama panait sarbu.
euroclinic: dac bb are pb, te redistribuie la alta maternitate - nu au aparatura necesara

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by eimotto

Alina - cei de la tine de la serviciu vor sa iti ceara asta deoarece, intradevar, daca concediul este "initial" atunci primele 5 zile lucratoare (eu asa stiu dar nu sunt sigura sigura ca nu or fi mai multe...) le suporta firma si abia ce depaseste pot sa "deduca" din contributia pentru sanatate. Daca tu ai 2 cerificate cu initial practic 10 zile lucratoare ti le plateste firma si restul le plateste sanatatea.
Pe de alta parte, ei nu au dreptul sa iti refuze concediul medical cu nici un fel de motiv. Le spui frumos ca asa ti l-au dat de la spital, ca tu ai avut 2 internari si nu 1 si ca asta este. (pe langa faptul ca daca este in continuare trebuie sa compelteze si seria certificatuului pe care il continua parca). Dar tu ai codul de diagnostic 745 sau 754? (eu am 754)
745 Hemoragia de la debutul sarcinii
754 Complicatiile specifice unei sarcini

Eu am codul 745!Nici nu stiam ce inseamna!
Nenorocitii m-au pus sa modific CM!Deja e modificat si am pierdut practic 1 zi de CM care treb platita de 2 ori din cate am inteles!In fine!Sper macar sa nu ma mai sune sa-mi spuna ca trebuia sa modific si initialul cu 'in continuare!Pana la urma sa se certe cu aia de la spital dACA nu le convine!
Mersic mult de ajutor!

27+

Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by corap

giulestiu' e pe langa crrefour orhideea. acu se cheama panait sarbu.
euroclinic: dac bb are pb, te redistribuie la alta maternitate - nu au aparatura necesara

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Deci nici la Euroclinic.

Dar Filantropia? Ce spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Dianalaura, ti-am vazut burtica! Ce ati crescut

Eimotto, nu mai plinge, nu te mai necaji, ai destule pe cap! Sa nu-ti zic ca aici costa 4000 de euro nasterea, si tot pe atit te ajung controalele dinainte, si ca in Japonia nasterea nu e "conditie medicala" asa ca nu acoperita de asigurare...Dar ce poti sa faci? Las' ca trecem si peste asta!

Mica, bravo ca tot e bine , mai ramine sa sarbatoriti de Valentine's...cu asa epilat (vad ca te-ai hotarit)...ummmmmmm!

Kay, "cartile" mai zic: femeia deasupra, from behind, sau stati pe o parte amindoi, fata in fata. Nu pot sa-ti desenez, dar ai tu imaginatie

Eu ma duc sa ma prefac ca mi-e somn ...Sau poate iar m'apuc de gatit orez cu lapte

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

, burticute!

Intru scurt de tot sa va spun ca imi e tare dor de voi!
La mine la munca e o nebunie totala si nu am timp sa mai intru pe forum, iar acasa ajung franta.
Noi suntem bine, am implinit duminica 28 de saptamani si bebe misca tare frumos la mine in burtica
Sa va distrati super si sa fiti iubite de Valentine's Day!
Va pup!

Valentina 28+
Poze

Mergi la inceput