***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (27)
Raspunsuri - Pagina 18
andradap spune:
dideip... cred ca va fi din ce in ce mai greu!!! Ca burta tot creste... mai bine zis UTERUL...si bietul nostru stomacel va ajunge sa imparta cutia toracica la un loc cu plamanii si ficatul si inima
... doamneeeeeeeeeee.....
Ma trec fiorii!!!
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
Motannel spune:
Multumesc fetele ca sunteti alturi de mine!
Mica, eu de cand sunt insarcinata sunt chiar mai prudenta! Ii mai boscorodesc si eu pe unii soferi mai prosti, si ... Doamne ... sunt o groaza! Neatenti sau nepesatori! Iar eu de cand am o fetita cu mine vreau sa fiu cat mai protejata! De felul meu nu sunt asa de ghinionista dar acum ... va dati seama? Pe 14 decembrie si pe 13 februarie ... situatii asemanatoare ... tot stanga spate ... tot pe strada mea cand mai aveam putin si ajungeam acasa.... E o strada de cartier dar foarte circulata si plina de ametiti! Nici nu ma mai gandesc! Sotul meu o va rezolva si pe asta pentru mine!
Oana si eu mor de ciuda cu schimbarile astea inutile din gramatica si chiar nu le accept! Cei care tot freaca gramatica asa cum vor o fac doar ca sa-si justifice munca! Se zice ca limba e un organism viu, evolueaza si se schimba permanent! Cica se modernizeaza ... dar daca imi explica mie cineva ca reintoarcerea la "î din a" in interiorul cuvintelor sau "suntem si sunt" reprezinta modernizare si nu revenire la foarte vechi ... atunci poate accept si alte schimbari! Pana atunci ...
In legatura cu stresul legat de reload ... mie imi apare ca o pata alba in forma de dreptunghi ... ca o banda lata de 4cm si lunga de 30cm ... dintr-o parte in alta a ecranului si imi obtureaza o parte a textului ... e enervant ... dar ... dau repetat reload pana pot citi tot!
Va pup! Revin spre seara!
PS - Am trimis 4 povesti pe mailul comun! Daca merg va mai trimit!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
26+,
Teodora
andradap spune:
Kay, da... in sarcina e mai usor sa te pricopsesti cu un diabet (deci DIABET GESTATIONAL) pentru ca placenta produce hormonii de sarcina, care sunt necesari pentru dezvoltarea copilului. Acestia au un efect antagonist asupra insulinei din corpul mamei (noi o numim rezistenta la insulina). Acest efect antagonist face imposibila folosirea corecta a insulinei (regleaza glicemia) ceea ce duce inevitabil la cresterea glicemiei in sange.
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
mary_lou spune:
Kay imi pare rau ca alea chiar erau vergeturi!Eu de pe la 15-18 sapt folosesc elancyl dimineata si seara si pana acum nu am absolut nimic.Am auzit ca si uleiul de masline e f bun.
poze
22+
Patrick
kay spune:
oau didiep, 28 sapt !!! bravo !!! si mie-mi mai vine inapoi mancarea, da o pun pe seama faptului ca am papat mult... poate sa fie la voi din cauza ca bebe e mare si apasa pe stomac. eu asa ma gandesc !
pe mine ma omoara raceala asta ! ma harsaie pe gat de-mi vine sa-l tai ! nu stiu ce sa mai fac ! si am si senzatia aia ca trag pe nas aer rece mereu ! si-n casa sunt 24 grade ! cred ca mai fac un ceai cu lamaie multa si miere (mai putinel) si o tin asa pana diseara... iar diseara daca sunt apta ne bucuram de un
"trist", cum a zis Tutu... am si eu intrebare intrebatoare : mai exista pozitie in care sa puteti sa stai? ca mie mi-e aproape imposibil, inafara de aia
(n-a ca mi-e rusine si nu stiu cum sa zic) sa va fac un desen... in care sotul e... oarecum... in spatele tau... na ca am zis-o !![]()
gata ! a fost greu !
oana
21+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
andradap spune:
Multumim Motannel
... acum o sa ma uit si eu pe mail...sa ascultam o poveste... ![]()
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
andradap spune:
Kay... 

Esti de-a dreptul amuzanta!!! Cu pozitia... pana la urma tot ai zis-o!!!
Eu nu am ce sfaturi sa dau... decat TEORIE
Paractica mai putin mai ales de la ultima aventura...cand am jurat si eu ca nu mai fac pana dupa alea 6 sapt. de la nastere ![]()
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
Motannel spune:
Aaaaa am uitat: Pauly ... pentru gat, pe langa ceai si lamaie foarte multa, folosesc urmatoarele:Go-sept (contine propolis, miere si lamaie), Dr. Mom (tot ceva naturist) si vitamina C. Uneori cate o lingurita de miere pe care o inghit treptat ca sa-mi unga gatul!
Paula, nici eu nu am avut greturi la inceputul sarcinii. Deloc! Dar de vreo 2 saptamani au inceput arsurile la stomac (totusi nu greturi, in cazul meu). Asa cum ti-a zis Andrada, bebe iti impinge stomacul in sus si de aici toate starile neplacute! Manaca putintel si des asa incat sa nu-ti incarci stomacul!
Gata plec!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
26+,
Teodora
mica0307 spune:
He he he fetelor vorbiti de
. Lasa ca vedeti voi in seara asta. Ca doar e Valentine's Day, nu? ![]()
Hai ca plec si eu la dr. Vedeti cate pagini umpleti.
Mica
26+
Maya Alexandra
Poze
andradap spune:
BAFTA MUUUULTA!!! Sa vii repede cu vesti BUNE, Mica!!! 
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio