***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (27)
Raspunsuri - Pagina 17
andradap spune:
Mica... eu nervoasa sunt de cand ma stiu!!!! mai ales la volan! Sunt foarte impulsiva, vitezomana... trebuie sa fiu prima la semafor... daca nu reusesc sunt in stare sa ma bag pe contrasens (desi de la 1 dec. m-am cam lasat de saportul asta
)... adik sunt unul din soferii IADULUI...ca sa zic asa!!! Cine stie... poate te-oi fi enervat si pe mine vreodata ... 
Acum...sunt si mai de groaza... Trec prin cele mai inguste spatii... nu am nici-un stres..parca sunt mai experta de cand am si un baietel cu mine!!! 
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
kay spune:
pai gandeste-te si tu andrada... de la 27 sapt mai sunt 3 pana la 30. si de la 30 cat mai e pana se naste bebe? putin ! de la 30 pana la 40 trec cel mai repede ! si mai ales ca bebe daca se naste supravietuieste oricum ! asa ca fii fericita ca mai ai putin si il tii pe Antonio in brate ! ia imagineaza-ti ! frumos, nu? 
oana
21+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
lilidana spune:
msemcu
,eu am primit o dieta zilnica de la dietetician,probabil are calculat gramajul in glucide.Ideea este ca sunt 6 mese pe zi,la intervale de 2,5 ore,mese mici ca si cantitate,care pe mine la prima vedere m-au speriat.Am crezut ca voi muri de foame,dar nu a fost asa,am ajuns sa mi se para ca mananc prea mult!
Daca vrei iti traduc dieta mea si ti-o trimit pe mail.
"Legea" de care trebuie sa tii seama este ca painea,pastele fainoase,fructele,laptele si bineateles dulciurile ,cresc glicemia,in timp ce grasimea(in cantit.moderate),carnea,vegetalele(nu fructele!),o scad.
Eu imi fac testul de sange de 2 ori pe zi,am primit de la spital aparatul(aici e acoperit costul de asigurari).Totul e sub control,eu ma simt bine,"usoara"chiar,bebe e ok,mananc absolut sanatos si nu fac foamea
.
Multa bafta si
din partea mea!
lilidana cu
David-Gabriel 33w4d
"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"
andradap spune:
Kay, sper ca e glicemia luata de dupa praline... si nu inainte!!!!!!!!
Daca e de dupa praline... atunci iti recomand sa le reduci!!! Nu de alta, dar mai bine sa fii precauta decat sa te apuci apoi sa stai la regim obligat-fortata 
Mica, da...de-aia am stat atat!!!
Oooof... Dar eu nu am mancat nimik.... Doar am baut!!! Ce-i drept cam mult!!! Dar...totusi!!! Seara nu mai mananc dupa 6 (aseara a fost exceptie cu CHIPSURILE... si poate de la ele... o fi fost ) ca simt ca mi se intoarce stomacul pe dos cand ma pun in pat... Trebuie sa fie perfect GOL... Nu de alta dar la mine CEL mai mult se misca fix cand ma lungesc eu in pat, in timpul noptii si dimineata ma trezeste!!!! Ziua nu e asa activ ca noaptea!!! Parca vad ca va semana cu mine: adik sa imi placa sa odrm ziua si noaptea sa stau treaza!!! ![]()
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
kay spune:
e glicemia luata acum 5 min ! si stiu ca e nasol, ca sunt din familie de diabetici ! bunica, tata... si m-am resimtit dupa praline, asa ca am intrerupt dulciurile de tot ! apa plata cu lamaie si atat !
oana
21+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
cristinamaria spune:
Neata!
Fetelor eu ma duc maine dimineta sa-mi fac analizele si am de facut si glicemie provocata! Sper sa fie bine!
Eu am luat pana acum 11 kg!Asa as vrea sa nu trec de 15...
cristina
28+
petit_ange spune:
Merci fetelor! am uitat sa va spun ca bebelina mea are 430g (la 21 de saptamani) si era tare dragutza cum se juca cu manutele.
Iar eu in ultima vreme sunt ca si Fat-Frumos, adica intr-o saptamana am reusit performanta sa pun pe mine 2 kilograme, dar sper sa nu mentin acest ritm ca altfel pun 8 kg pe luna si
. De la inceputul sarcinii pana acuma am pus 8 kg.
Andrada poate a fost numai din cauza ca ai facut o miscare brusca, dar poate e mai bine sa mergi sa faci analizele ca stai apoi linistita.
Pauly mananca muuuulte fructe si ceai cu lamaie si vitamina C eferverscenta, dar daca nu-ti trece durerea de gat, cel mai bine mergi la medic ca sa nu se agraveze. Si sa te faci bine si sa te distrezi la restaurant!
la toata lumea!
21+
Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
andradap spune:
Kay, mai ales ca ai in familie diabetici, ar fi bine sa renunti la dulciuri, mai ales in perioada sarcinii cand atat de repede te poti capata cu un diabet gestational ![]()
Cristinamaria, bafta muuulta la analize!!! Si cu Kg sa fie cum vrei tu, dar mai ales sa fie copilul sanatos!!! 
Petit_Ange... mi-e mai frica de ce ar urma dupa analize... decat de rezulattul lor!!! Trebuie sa recunosc... spasita... ![]()
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
dideip spune:
Buna dimineata burticute si Happy Valentines Day.Ce mai faceti?Mai fetelor 8 pagini de ieri de la ora 18 si pana azi?????Active rau
.
Ce zi urata de Valentines dar ne amagim noi din asa ceva?
O colega de-a mea a zis ca asta este timp de razboi sub plapuma si de numarat banii.
Mai fetelor am aceeasi problema ca Andrada pana acum eu nu am avut nici o greata in sarcina dar acum in trimestrulIII AM IN FIECARE SEARA MANCAREA IN GAT
.
Paula
28+
poze
poze bebe
kay spune:
e mai usor acum sa fac diabet? n-am stiut... am renuntat la dulciuri si chiar am vb serios cand am zis ca daca imi da msemcu regimul ei il tin si eu ! pt binele Soniei !
oana
21+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara