***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (27)
Raspunsuri - Pagina 19
Motannel spune:
Numai 3 povesti au mers caci imi zice ca sunt mai mari de 10MG! Diseara mai pun si altele!
Pupici!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
26+,
Teodora
kay spune:
da, mary_lou. da stii ce e aiurea? ca mi-au trebuit poze cu zoom ca sa-mi dau seama ! oricum eu nu mai vad in jos foarte bine (de sani). de acum o sa ma dau si mai constiincios cu crema !
andrada... daca-ai stii ce m-am chinuit sa reusesc sa scriu ! a durat vreo 2 min !
motannel, stii cum e cu modificarile lingvistice? acum doom-ul s-a adaptat la agramati, la majoritate, adica. la cei care nu erau in stare sa faca diferenta intre odata si o data, carora le era greu sa se duca la scoala si sa invete ! d`aia e corect si servici acum. d`aia s-au modificat formele de plural. ca masele asa spun. si daca nu convertesti masele la invatat gramatica, nu-i nimic. se adapteaza gramatica la ei ! offffff ce poate sa ma enerveze chestia asta ! d`aia nu o sa scriu niciodata altfel decat am invatat ! si cum e corect !
oana
21+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
msemcu spune:
Kay, scumpo, chiar nu are rost sa treci la un regim asa strict fara sa ai motive serioase! Esti o scumpa, dar eu zic sa nu intri in panica, ci doar sa-ti iei masuri de precautie!
Lilidana, ar fi super daca ai putea sa-mi trimiti regimul tau! Mi-ar fi de mare folos! Si zici ca nu e chiar asa greu, nu? Si bebelusul se dezvolta foarte bine!!!
Hai ca pana la urma o sa fie totul ok!
Acu ce sa fac, ma incurajez si eu cum pot!! ![]()
Kay, tare interesanta ideea ta cu crema cu ulei de masline! Cred ca apelez si eu la asa ceva! Imi suna tare bine!
Motanel, ai grija de tine si nu mai pune la suflet toti tampitii!
Petit_ange,Sobi si Kay, sunt si eu in gasca voastra! Cea de 21 de sapt si, in cazul meu, si 4 zile! Dar eu sigur voi naste prima din gasca asta mica!![]()
Andradap, multumim mult pentru explicatii! E super ca poti sa ne lamuresti o gramada de intrebari!
Hai fa-ti curaj si treci la analize! sa vezi ce bine o sa te simti cand afli ca totul e ok! Ca asa va fi sigur!
Mari 21+

ManuC1010 spune:
buna burtici
trebuie sa recunosc ca nu reusesc sa tin pasul cu voi.
Noi suntem bine. Am fost ieri la eco si bebelina e super bine. Are 1,2 kg si e cu o saptamana inainte.
Chiar daca am facut 4 d nu avem o poza frumoasa pentru ca a stat cu mainile in fata fetei si nu a putut domnul doctor sa o fotografieze.
oricum, important e ca e bine. Vedem ce spune si Ancar maine. Poate nu trebuie sa mai stam doar in pat.
Eu ma simt bine, dar ma chinuie o durere in partea dreapta sus. De la buric spre stomac. Banuiesc ca e de la stomac-intestine pentru ca totul a inceput de la indigestie.
Abia astept sa ajung la medicul de familie sa vedem ce zice. Mai are cineva asa probleme?
Pupici [flo

27+
kay spune:
msemcu ! poate asa dur, nu. dar oricum o sa renunt la dulciuri si zahar si porcarii cu E-uri. daca mi-e pofta rau, o sa iau un pic. daca pui regimul pe forum, o sa ma inspir si o sa pap cam ce ai tu acolo. nu cred sa pot sa-l tin strict, dar macar cu jumate de strictete ! mai bine sa prevad decat sa tin obligat-fortat un regim strict, cum zicea si andrada !
noi mai avem 18 saptamani si 6 zile ! am reusit sa calculez ! adica 4 luni jumate... ehehe, mai e ceva !
oana
21+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
andradap spune:
Msemcu, in afara de Dr. Pop (pe 29 dec.) si Dr. Cezara bucur (acum o sapt) nu am primit vesti bune de la medici pe perioada sarcinii... Si... parca am devenit chiar putin ALERGICA la medici... am capatat stresul vestilor proaste pe care-l pot da!!!
De-aia am si mari emotii pentru aceste analize de sange... dar le fac eu!!! Tot din acelasi motiv am emotii si pt. luni la eco (la Cezara) sau pe 1 martie la Dr. Pop. Desi pana acum ei mi-au dat vesti bune... nu stiu cum au mai evoluat lucrurile!!!
MULTUMESC mult pt. incurajari!!! 
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
kay spune:
andrada, bate-ti in cuie zambetul ala pe fatza ca o sa fie bine !
oana
21+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
msemcu spune:
Andrada, si eu cand am programare la eco sunt intr-un stres enorm toata ziua! parca ar sta cineva cu satarul deasupra capului! Dar trebuie sa incerci sa fii pozitiva! Si o sa fie vesti bune, o sa vezi!
Noi iti tinem pumnii!
Asadar luni il vezi pe Antonio? Ce frumos! Eu mai am de asteptat pana pe 28 februarie! Parca e o groaza pana atunci!
Mari 21+

andradap spune:
Manuc
, felicitari pentru bebelina!!!
Msemcu, Kay, multumesc de incurajari!!! Eu nu l-am mai vazut pe Antonio de pe 29 dec. asa ca am mari emotii EXPLICABILE ![]()
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
dianalaura spune:
Mai fetelor dar chiar in halul asta?!
Sa scrieti voi 7 pagini de aseara de la 7-8? Cine credeti ca poate tine pasul cu voi? ![]()
Acum, pe cand sa va raspund si eu...de la atatea pagini am uitat ce si cum si la care sa raspund!
Petit_ange, felicitari pentru Isabella!
Motannel, imi pare rau de accident, bine ca nu ati patit voi nimic!
Andrada, nu ai cumva si arsuri? Nici eu nu am avut greturi si nimic pana acum in sarcina, dar de alaltaieri au inceput arsurile...pe care le-am tratat natural cu apa minerala sau cu ceiut...dar aseara am luat pana la urma un dicarbocalm, pentru ca le simteam la baza gatului si imi venea sa vomit de la gustul ala nasol...Si cum tu te-ai aplecat si ti-a venit stomacul in gat...
Fetelor, si eu am experimentat niste dureri mai nasoale ieri..am mers pe jos pana undeva, dar nu stiu daca sunt 500 m, iar dupa 10-15 pasi m-a luat o durere in partea dreapta, iar mai apoi s-a mutat pe stanga durerea..dar m-a durut tare, ceva in genul durerilor pe care le aveam la ora de sport dupa o ora de efort...si doar am mers foarte incet, fara miscari bruste...cred ca organismul meu s-a invatat sa stea prea mult in casa si sa il plimb mai mult cu masina..si acum face nazuri cand il scot la plimbare pe jos...
dia 25+
Stefan
bebe
poze