***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

mi-am reactualizat si eu semnatura!

dia 26 Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

eu imi mai vad Sosonica pe 5 martie, chiar inainte de intalnire !
se mai face morfologie in sapt 32? a inceput sa ma doara capul... cred ca ma bag in patut un pic...

tot nu mi-a zis nimeni nimic despre pozitii... si zau ca m-am chinuit s-o zic !

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Dianalaura, felicitari pt. noua sapt.!!!
Eu nu am si arsuri... doar greturi in special DIMINEATA pe stomacul gol... Iar seara daca as manca, nu as putea respira bine cand m-as pune in pat si m-as simti super umflata...dar NU arsuri!

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Fetelor...as vrea sa ma apuc (de doua zile tot incerc ) sa fac un site dragut pe care sa postam pozele cu copilasii nostri...

Sper sa ma descurc... tot adun desene si imagini dragute... dar nu am deloc spor cu voi care scrieti intr-una...

Cand il termin... si e gata de postat poze... o sa va anunt!!!

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Buna fetelor, gravidutze, scriitoare-vorbareste.
Incerc sa scriu de cateva zile dar nu prind mare lucru. Ancamari, am incercat sa te citesc sa vad cum te simti. Am intrebat pe la farmacii de medicament, Nu il pot lua fara reteta si cu reteta as putea sa il aiu sub alta denumire dar cu aceesi substanta activa. Stiam cand mi-a spus farmacista ca imi facusem www.medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=2766&fl=1" target="_blank">temele . 10 tablete putin peste 20E. Acu, io nu stiu dar nu am primit prin posta nici o scrisoare asa ca stau pe bara.
Daca mai e nevoie, scri-mi pe mail ca nu citesc tot pe aici sau cateodata poate sar fara sa vreau si se pierd info.

Fetele care mai sunteti asa in criza dati de veste si trimit orice aveti nevoie...dar numai sa spuneti.

Mary despre diabetul gestional s-a mai discutat pe forum. Stiu o mamica care l-a avut. O sa caut subiectul Iti trebuie obligatoriu glucometru si testele. Esti in faza de regim sau ai ajuns la injectare de insulina?
Cineva care are diabet spunea ca aceeasta boala e ca mersul pe o autostrada. Daca respecti regulile totul e bine.

Miniuta asta e www.bol.de/shop/home/artikeldetails/300_fragen_zum_baby_grosser_gu_kompass/rainer_gillessen/ISBN3-7742-6389-2/ID5726899.html" target="_blank">Cartea-
. Sper io pt ca tipa mi-a spus la telefon. Daca ma intalnesc cu ea o sa ii cer sa mi-o arate sa fiu sigura.

Nu stiu despre ce mai discutati dar ma retrag ca sunt pe dinafara

Mergi la inceput

DidiAlex... BINE-ai revenit!!!!

Chiar intrebam de tine... ca stiam ca trebuia sa te intorci pe 10 feb.. si nu stiam de ce nu ai mai dat nici-un semn!!!

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Autor: alesh
Raspuns la: 14/02/2007 12:04:50
Buna fetelor! Va citesc de ceva timp si intr-un final glorios m-am hotarat sa ma inscriu si eu in grupul mamicilor de mai-iunie 2007. Ma primiti? Sunt o burtica cu termen pe 8 iunie care de abia asteapta sa impartaseasca cu voi bunele si relele (nu ca as fi experimentat pana acum d-astea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

bine-ai venit, for2nity ! sarcina usoara in continuare !

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Andrada, scumpa ca de obicei. Ti-am mai spus si ti-o repet. Ma bucur ca esti mamica de ciresic.
Am musafiri si nu pot sa forumesc. Fac unele deplasari de protocol. Si in plus am avut un concediu..hmm.. 1 zi plimbat..e drept vant si frig 2 zile febra, una relax 2 zile tuse, 1 relax 1 zile + nopate mana luxata ..mers la Salzburg (oricum il aveam in plan de vizita) mai intai la urgenta unde niste supre chirurgi i-au pus-o la loc. iar relax a inchitit o moneda..iar am vazut urgenta...Luni avem operatie si sotzul ma informeaza ca marti pleaca in delagatie. Hai ca-s calma io dar ma enervez. Ca Nici masina nu stiu sigur daca o pot conduce si la cine sa apelez..aici..
Si, in plus nu il simt pe asta mic mai deloc. Maine am programare la gine. Nu sunt io panicoasa...dar..iar ma enervez

Kay For2nity e moderator si pp ca a inchis un subiect si la trimis la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Kay un pentru tine si Sosonica.
Eu inca sunt deasupra cu sotul meudar este o idee buna cum faci tu, pentru ca deja a inceput sa imi fie si mie greu cu "woman on top". asa ca un pont ptr. mine.
Andrada ca incerci sa ne ajuti cu tot ce stii, tu esti "mama ranitilor"
Fetelor credeti ca daca imi caut eu alt doctor la alt spital pentru a naste, credeti ca ma mai primeste cineva la sarcina mea care este cam avansata?????pentru ca am aflat ca doctora mea nu este cam competenta in afara de vorbit frumos si amabila.

Paula28+

poze

poze bebe

Mergi la inceput