***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (27)
Raspunsuri - Pagina 13
Motannel spune:
Fetelor, am o problema: mi se intampla de fiecare data cand intru pe acest site (si pe forumul nostru si pe alte subiecte pe care le vizitez) sa mi se "acopere" o parte a textului cu un dreptunghi alb si sa nu-l pot citi! Patiti si voi la fel? Trebuie sa dau de mai multe ori reload ca sa pot citi totul! Ce e de facut? E frustrant caci pierd si timpul!
Motannel,
25+,
Teodora
catrinik spune:
Buna seara fetelor,
Am intrat pe capitolul vostru intrucit cautam niste informatii, dar am vazut niste postari referitoare la Batista Bebelusului.
Am un bb de 5 luni. La inceput nu am luat Batista bebelusului, ci o pompita normala pt desfundat nasul. Asta pina intr-o seara cind efectiv bietul copil nu mai putea respira.
Eu una nu m-am descurcat niciodata cu acea pompita. Efectiv nu reuseam sa scot nimic cu ea. Insa de cind am Batista... nici nu va puteti imagina ce muci se pot scoate.
Mai ales acum , cind bb meu a facut o rinita de toata frumusetea. Daca nu aveam Batista nu stiu cum se mai desfunda bietul copil.
In nici un caz sa nu va imaginati ca trage cu puterea aspiratorului. Detalii despre cum functioneaza aceasta batista gasiti pe situ-ul ei.. nu stiu exact care e.
In ceea ce priveste zgomotul aspiratorului ca i-ar speria pe bebelusi este FALS. Asa numitele "zgomote albe" ii linisteste de minune pe bb: aspirator, foen, radio care merge in gol fara sa prinda nici un post...
De multe ori, cind era mititel, il adormeam cu foen-ul mergind in gol. Si acum mai sint momente cind bag aspiratorul si el adoame imediat.
Va doresc o sarcina usoara.
Motannel spune:
Astazi am avut o zi groaznica! Ce mai ... a fost marti si 13! Am aflat si chestia ca pierd banii de vacanta ... dar asta a fost minora...
La intoarcerea acasa (ma plang si voua caci ma simt destul de apropiata de fiecare desi nu va cunosc si la ora asta dormiti cu siguranta!)am avut accident cu masina! Nu am fost ranita si nici macar zguduita tare, dar m-am speriat si m-am suparat foarte tare! Culmea ca s-a intamplat pe strada mea: eu intram pe strada si un autobuz iesea. Am oprit la trecerea de pietoni, autobuzul nu a vazut si iesind mi-a agatat bara din spate! Mor de ciuda! Asta insemna service, reparatii, timp pierdut si eu ... fara masina!
Si culmea culmilor! E a doua oara cand am accident de cand sunt insarcinata - prima oara in 14 decembrie a intrat unul in mine in stanga spate (nu mi-a acordat prioritate)si mi-a stricat aripa si portiera (reparatiile au durat o sapt cu tot cu vopsit). Norocul meu ca nu a fost mai in fata ca ma lovea pe mine direct (atunci eram in 17 sapt)! Sunt asa de necajita! Si culmea ... masina mea e rosie ... ar trebui sa ma vada toti! Si ei nici nu ma vad, nici nu-mi acorda prioritate! ![]()
![]()
![]()
Am luat un no-spa si am stat un pic in pat, apoi am venit la calculator (si bine am facut caci am avut ce citi...)! Nu eram sigura daca sa va povestesc, dar acum ca am facut-o ... parca ma simt mai bine!
Fug si eu la somnic! Noapte buna!
Motannel,
25+,
Teodora
Motannel spune:
Georgeasca, multumim pentru ponturi! E dragut din partea ta ca ne-ai lamurit!
Motannel,
25+,
Teodora
catrinik spune:
A... am mai uitat sa spun ceva: fiecare copil e diferit: unul mai mucios, unul nu.
Asta voi veti vedea. Si daca face parte din categoria muciosilor, atunci e bine sa va ginditi sa luati Batista. Ca daca nu sint probleme, pompita cred e suficienta.
andradap spune:
Neatza fetelor...
Astazi sunteti cam somnoroase daca aseara ati stat pana tarziu ![]()
Petit_Ange, ma bucur sa aud ca sunteti bine tu si
FETITA
ta!!! Felicitari!!! Numai vesti bune si de-acum incolo!!! 
Motannel, imi pare rau pentru accident, dar ma bucur tare mult ca TU nu ai patit nimik... si bineinteles ca puiutul tau e bine mersi acolo la adapost in burtik ta!!! 
Georgeasca, multumim pentru sfaturi!!! O sa luam batistutza!!! E clar!!! ![]()
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
andradap spune:
Aaah uitasem ![]()
Motannel, uite niste TICKER-uri facute special pt. DPN-ul tau:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa141pr_.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev141prs.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/car141pp_.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/fly141ns_.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/car141ns_.png
Poti sa-ti creezi tu propriul (dupa gustul tau) ticker accesand site-ul doar pana unde scrie COM. Si alegi PREGNANCY TICKER, introduci DPN-ul si vezi ce ticker vrei (nu usnt prea multe feluri
)
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
andradap spune:
Ca sa maschezi aceste LINK-uri cu SCRIS (adik in loc sa apara LINK-ul respectiv sa apara chestii de genu': BEBE, ASA CRESTE BEBE, ATAT MAI STA IN BURTIK, etc) faci in felul urmator:
[url= " aici pui link-ul respectiv " ]TEXTUL CARE VREI SA APARA IN LOC DE LINK[/url]
Vezi ca eu am pus 4 spatii (ca altfel aparea ca LINK, si nu mai vedeai explicatia
) pe care tu sa le stergi. Cele 4 spatii sunt puse inainte si dupa ghilimele...
Sper ca ai inteles cu mse face! 
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
pauly spune:
buna dimineata gravidutele,
ne -am trezit si noi cu o durere groaznica de gat, in rest nu am nici un simptom de raceala, dar gatul ma omoara, ma doare cand inghit.
motannel cred ca te-ai speriat de numa.sa ai grija de tine, o fost o eperienta urata dar bine ca nu ai patit nimic.
petit_ange felicitari ptr printesica.sa-ti traiasca...iar numele ales de tine e foarte frumos.
kay cum te simti?ce ai luat ptr gat?
fetele orice sfat ptr un gat dureros sunt bine venite.
multumesc anticipat.
23+
Riana Alessya
andradap spune:
Corap, MULTUMIM
pentru site-ul cu hainutze!!! Ma tenteaza cateva de-acolo... dar asteptam cumintei sa se nasca copilul si apoi putem comanda linistiti!!!
Are careva idee cam in cat timp ar ajunge la noi in Romania??? Asta in cazul fericit ca le au pe stoc (ca am vazut ca la unele dureaza 2 sapt... probabil pana fac si ei rost de ele)
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio