***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza, Pauly!!!

Mai fetelor... dar ce le raciti voi!!!

Pauly, te sfatuiesc sa bei ceai cat mai fierbinte (cat suporti tu) iar o linguritza de miere... face foarte bine si la gat... e ca un unguent (ca sa zic asa).

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

neata andradap!
multumesc de sfat...incerc sa vad ce iese.asa enervant ii sa simt gatul ca si niste spini.dar nu ma las...ca doar azi ii
Valentine's Day...sper ca ma mai duce al meu la restaurant...ca din fire ii foarte protectiv si de dimineata mi-o is ca ar trebui sa stau in pat sa ma fac bine.sie u vreau la restaurant...

23+Riana Alessya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Multumesc fetele ca v-ati gadit la mine! Am dormit destul de agitat si am facut iar carcei si ma doare si sanul stang, simt ca niste intepaturi in stanga lui unde mi-a aparut o venea albastra mai pronuntata! Dar pun totul pe spaima pe care am tras-o! Sper ca de azi sa fie totul mai bine! Mi-e mila si de sotul meu drag, caci iata ce "bucurie i-am facut" de Valetine's Day. El mai tare s-a speriat din cauza mea, dar cand a vazut ca noi, "fetele lui", suntem bine a zis ca totul e ok, caci tabla se indreapta! Mi-e si de timpul pe care-l va pierde prin service... Gata m-am intins destul cu chestia asta urata!

Andrada, multumesc mult, mult de tot! Acum mi-am ales penultimul ticker ... sa vad daca stiu sa-l atasez! Acum il pun cu paste, dar cum sa fac sa apara la fiecare mesaj? Il pun la semnatura? Iar el se actualizeaza singur? Sper ca da! Multumesc inca o data!

[url=?http://tickers.baby-gaga.com/p/fly141ns_.png"]Asa creste Teodora-Iubita[/url]

Motannel, 25+, Teodora

Mergi la inceput

Aaahhhhhhhh! N-a iesit! Mai incerc!

Motannel, 25+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Netza burtici si Happy Valentine's Day pentru cine sarbatoreste

Pauly eu iau voseptol. Sunt pastilute din miere si plante si imi fac foarte bine.

Petit_ange felicitari pentru fetita.

Motannel imi pare rau pentru experientele neplacute . E bine ca tu nu ai patit nimic, fierul se repara, desi nici eu nu imi doresc sa stau fara masina o perioada .

Azi mergem si noi la eco. Am luat ieri analizele si mi-au iesit TRIGLICERIDELE cam mari. Ce inseamna asta? Se pricepe cineva??/

Mica 26+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 25+, Teodora

Mergi la inceput

Mi-a reusit!!!!!!!!!!!!! Multumesc Andrada!

Motannel, 25+, Teodora

Mergi la inceput

Pusesem ghilimelele, dar ... nu stiu ce s-a intamplat! Multumesc, Corap!

V-am mai zis ca mie imi face figuri calculatorul! E cam batraior! Trebuie sa tot dau reload caci dreptunghiul alb imi obtureaza scrisul! Mai pateste cineva asa?

Azi incheiem saptamana 26, nu-i asa, Dianalaura? Eu deja am schimbat la semnatura! Sunt trisatoare? De maine oricum as fi schimbat!

Motannel, 26+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Motannel s-ar putea sa nu mearga netu foarte bine si sa se incarce mai greu pagina. Eu nu am patit niciodata asa.

Mica 26+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Motannel, mie imi apare un dreptungi cu rosu...dar e o reclama... nu stiu daca te referi la acelasi lucru!!!

PS: TICKER-ul il pui in semnatura... ca sa apara mereu... Si DA se actualizeaza singur!

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput