***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza Mica, acum am vazut si mesajul tau de pe pag. precedenta....

TRIGLICERIDELE cam mari??? Foarte mari? sau depasesc doar putin???

Ar trebui sa mananci mai putine grasimi (prajeli, etc) si dulciuri . Probleme cu colesterolul ai???

PS: Vaaai ce aeriana sunt...de fapt sunt grabita sa ajung la ...

Nu am apucat sa-ti zic si BAFTA la ECO azi!!!

REVIN

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

neatza burtici !

m-am trezit si eu cu o respectabila temperatura de 36,6 , cu un gat mai putin dureros si cu o voce de parca as vrea sa bat pe cineva ! asa ca pauly, te sfatuiesc sa-i dai cu ceai cu miere si lamaie si osccilococcinum. astea m-au salvat pe mine ! si azi nu cred ca ies din casa. am baut un laptic cald cu cereale si imi fac un ceiut acum !

motannel, imi pare tare rau de accident, dar ce e imoprtatn e ca tu si Teodora sunteti bine ! plange-te cu incredere la noi, ca si eu sunt o vaicareala continua !

mica, voseptol? alea n-au un gust ciudat? da stiu ca sunt foarte bune si te fac bine ! nu va bazati pe gusturile mele, ca mie nu-mi place nici faringoseptul ! strepsils oare avem voie?

eu stiindu-ma mucoasa as lua batista bebelusului ! daca Sosonica io sa fie ca mine (sau ca alex cand era mic), cred ca o sa ne inecam in muci ! am auzit la o mamica de mai-iunie 2006 si cica e foarte buna ! multumim Georgeasca pt informatii !

andrada !

sa aveti o zi buna !

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Andrada, multumesc tare mult pt explicatii! Eh, ce bine e sa avem printre noi cunoscatori de medicina. Ar fi trebuit sa astept 2 sapt pana la intalnirea cu dr ca sa ma lamureasca, insa acum m-am linistit.
Fetele, cu parere de rau, am constat ca nu prea mai am timp sa va citesc. Scrieti intr-un ritm ametitor de rapid si cum eu sunt busy la servici timpul zoboara f repede... Sper ca sunteti ok cu toate. Pupici si mai scriu cand imi va permite timpul. Distractie placuta daca v-ati facut planuri frumoase pt ziua/seara de azi!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 23s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

stii ca aveai dreptate mary_lou? studiindu-mi pozele cu burtica am descoperit 2 vergeturi !!! groaznic ! am freact la ele cu crema cu ulei de masline aseara ! sper sa nu ma invadeze, ca asta mi-ar mai lipsi acum. vergeturi !

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Andrada mi-a iesit 311 si maxima am vazut ca e 200. Nu prea mananc prajeli sau grasimi (desi in ultimul timp am mai mancat si eu cartofi prajiti ). Cu colesterolul nu am probleme, da are sotu' care il tine sub control cu pastile.

Mica 26+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Neata burticilor

Vad ca nu aveti somn nici dimineata si nici seara.
Eu ma pregatesc sa plec sa imi fac analizele. Nu am mai avut parte de asa "agitatie" de fo 2 luni. Oricum eu ma bucur ca pot sa mai ies din casa. Nici doctorul asta nu prea vrea sa ma lase sa ma ridic din pat cand l-am intrebat de o plimbare mi-a zis "si ce te faci daca nu mai merge liftul cand te intorci?". Eh, se pare ca trebuie sa mai traiesc cu drobul de sare deasupra capului o perioada. Ce mi-a placut este ca, nu stiu cum a reusit, dar m-a facut sa am incredere ca voi reusi sa duc aceasta sarcina pana aproape de termen.
Va pup si ma duc sa ma intepe...

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 27+

Mergi la inceput

neatza emiotto ! succes la intepat ! da ai nimerit si tu o zi sa iesi din casa... e urat afara... oau, tu ai 27 sapt? adica 7 luni, nu? mama-mama, ca acum ii scoatem si noi !
si andrada are 27 sapt ! ce mari sunteti voi !
oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Fetelor, va multumesc pentru incurajarile legate de regim! O sa va tin la curent cu ce "bunatati" ma delectez, desi fata de pralinele pe care le devoreaza Kay, e cam greu sa concurezi

Lilidan si tie pupici pentru incurajare! Asadar tu tii regimul de o luna deja? Si iti monitorizezi si glicemia zilnic? Ca pe mine m-au sfatuit sa-mi cumpar glucometru si sa-mi iau glicemia la 1-2 zile. In ceea ce priveste regimul, esti la cel strict, care nu trebuie sa depaseasca 250 de glucide pe zi? Ca eu pe asta ar trebui sa-l tin si nu stiu daca fetelor o sa le ajunga mancarea!

Eimotto, ma bucur sa te vad mai optimista! Speranta e cel mai bun medicament si gandirea pozitiva! Uite si eu mi-am propus sa ajung la 34-35 de saptamani! Asa ca tu nu ai voie in nici un caz sa cedezi inainte mea

Mari 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Da Andrada acum m-am uitat si eu ce sunt trigliceridele. Ideea este ca inainte nu manncam deloc dulciuri, iar acum am mai mancat si eu cate o prajiturica , un ou prajit, pui cu smantana, cartofi prajiti etc ceea ce nu prea mancam inainte. SI se pare ca organismul reactioneza. Da sa vad ce zice azi dr.

Mica 26+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

stii ce msemcu? ia zi tu mie ce papi si din solidaritate o sa mananc la fel ! ca asa tin si eu Sosonica sanatoasa ! si mamica mai putin grasa ! sa stiti ca am renuntat la praline deja !
asa ca daca-mi zici ce papi o sa tin si eu regim cu tine !

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput