***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

corap, pt ca nu gasesc, plata cum se face? prin card, sau la livrare?

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

plata prin card - visa sau mastercard, cu care poti face plati pe internet.

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

!!! m-am indragostit de ele ! le vreau pe toate ! ma duc sa sap in inima (cardul) lui Alex ! va anunt daca reusesc !

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Kay bafta si sa ai putere de convingere.Eu cand ti-am zis ca sunt mult mai ieftine m-am referit la haine pt adulti,de firma,care sunt mult mai ieftine decat la voi in Buc. in mall.La copii nu m-am uitat pt ca nu aveam de ce sa ma uit dar vad ca nu sunt nici astea scumpe fata de la noi,pupici!

poze

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Bebele meu este FETITA !!! si o s-o cheme ISABELLA.

Si ca sa incep cu inceputul am fost azi la eco si am aflat ca o sa am o fetitza, si cel mai important este ca bebelina mea este bine. Era tare agitata, tot dansa prin burtica, cred ca avea si ea emotii.
Va pupam amandoua de noapte buna!

20+ Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

felicitari, petit_ange !!! sa fie sanatoasa Isabella ! ce nume frumos !

eu am progresat cu tati, dar ideea e ca acum am luat-o razna... deja vreau o rochita de la Cacharel !!! si una de la Dior.. si dac-o tin asa in 2 sapt dam faliment ! trebuie sa ma opresc ! cred ca doar gandindu-ma la ele dispar banii din portofel/de pe card !

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

da mary_lou, ai dreptate ! hainele de firma sunt mult mai ieftine afara decat aici ! noi platim si firma importatoare si taxa de snobism bucurestean ! acolo e mai ieftin si esti sigur ca e de calitate...

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

noapte buna, burtici ! ducem mamica la culcare !

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara, burticute harnicute!

Am citit tot ce ati scris! Sunteti grozav de harnicute! Pai daca o tinem asa ... maine mai terminam un capitol!

Petit_ange, felicitari si sa-ti traiasca Isabella!

Dianalaura, ma bucur ca Stefanel e bine! Si ma mai bucur ca ai amintit ca mai avem 99 de zile pana la marea intalnire cu sufletelele noastre!

Andrada, te rog sa ma inveti si pe mine sa-mi fac ticker si mai ales sa-l atasez!!

Motannel, 25+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Florentina, si eu lucrez in invatamant! Cum se procedeaza la noi cu plata concediului de materitate? Ma refer la faptul ca se suprapun zilele de vacanta cu maternitatea si cred ca pierdem banii pentru concediu! Azi mi-a zis secretara ca iau ori odihna (cele 3 salarii de vacanta) ori maternitatea (indemnizatia lunara). Ori, dupa ce am lucrat aproape tot anul (mai-iunie nu le termin sa inchei anul scolar) mi se pare normal sa iau ceva bani pentru vacanta! Caci eu oricum am salariul mai mare decat indemnizatia cu cateva sutici!
Daca stii ceva te rog sa-mi zici si mie!

Motannel, 25+, Teodora

Mergi la inceput