Gradinita 246 din sectorul 6

Gradinita 246 din sectorul 6 | Autor: mirela alina

Link direct la acest mesaj

Stie cineva ceva despre aceasta gradinita?
Va mutumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Si eu as vrea sa-mi inscriu gandacelul mic aici!
Am fost ieri p-acolo si am intrebat pe cine am gasit ce si cum.....
Parintii sunt multumiti de mancare si am inteles ca si de copii se ocupa d-nele educatoare. Ieri de dimi au avut urmat meniu:
-dimi: lapte fulga+neskuiq (daca se scie asa!) si un sanwich cu unt si cascaval
-pranz: ciorbita de .... (nu mai stiu!) cu taietei,pui cu orez si un desert
-gustare: prajitura marmorata

Inscrierile n-au inceput inca. Am inteles ca se pastreaza invatamantul traditional, fata de gradinita de langa unde s-a introdus sistemul step-by-step.
Cam asta stiu!

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Anuska de ce nu-ti inscrii copilul la gradinita de alaturi(cea cu sistem step by step)?
Eu acolo am vrut dar nu se constitue grupa mijlocie.
Mersi pt. informatii.Am sa trec si eu zilele astea pe acolo sa vad ce si cum.Tu ai intrat in gardinita?

Mergi la inceput

La gradinita cu step-by-step am fetita cea mare (ea e ultimul an in sistemul traditional) si dupa ce am vb cu educatoarea de acolo am inteles ca acest sistem se va implementa pe spatele parintilor: mobilier de toate felurile in general. Imi dadea exemplu ca pt anul asta la grupa mica in acest mod de predare s-au hotarat parintii (cred ca totusi e impropriu spus, insa....) si au cotizat fiecare cu cate 200-300 RON.... Si pe parcursul anului s-ar putea sa mai cotizeze....... Mi s-a parut sa zic ciudata situatia.... Normal ca daca nu gasesc loc la gradi 246, o voi inscrie la gradi 197 (cea cu step-by-step), avand atu-ul ca fata cea mare a fost tot aici...
Mi se pare ciudat raspunsul primit de tine, avand in vedere ca incepand cu anul asta e grupa mica de step-by-step, deci la anul (ma rog in sept!) ar fi mijlocie......
La gradi 246 am intrat doar la avizier sa citesc ce scria p-acolo! Si am vb cu paznicul de la intrarea in gradinita, precum si cu niste parinti care tocmai isi luau copiii.....

De la botezul Teodorei

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Anuska azi am trecut si eu pe la gradi 246: jaleee mareee...
Poarta incuiata si din clase se auzea o harmalaieeeee iar o educatoare(daca o pot numi asa) zbiera la copii de se auzea pana in strada...eu nu-mi pot duce copilul la o asa gradi, deja mi-e teama ca nu am sa gasesc ceva care sa imi convina si mie.
Mi-as fi dorit gradi 197 (este fff aproape de noi)dar ai vazut ce raspuns am primit.
Si culmea Gradinita de langa Apaca mi-l primeste la ce grupa vreau ......cand or incepe inscrierile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Buna, si noi vrem sa ne inscriem fetita la una din aceste 2 gradinite, avand in vedere ca suntem f aproape... dar de cate ori trec pe acolo, nimic concret, ba ca sunt f putine locuri, ba ca nu au venit locurile de la inspectorat, ba ca ....ba ca...mai mult sa ne descurajeze decat sa ne incante cu ce le pot oferi copiilor...

Mergi la inceput

Hello, am trecut ieri pe la grdinita 246 si am gasit un anunt cum ca inscrierile se fac abia in iunie, dupa si daca raman locuri de la reinscrieri....Cineva spunea aici ca la gradinita 197 parintii copiilor de la grupa mica au cotizat.....care grupa mica? cea de anul trecut? sau s--au ocupat deja locurile pt toamna la grupa mica?

Mergi la inceput

Monaraus, la gradinita 197 in toamna vor fi doar 20 de locuri la invatam tip step-by-step si am inteles ca se va intruni o comisie care va analiza dosarele si vor hotari ce copii accepta. Vor fi mai multe criterii printre care: sa fi implinit varsta de 3 ani, domiciliul in apropiere, alt copil in gradinita s.a...... Astea le stiu pt ca am fetita cea mare aici si ma gandeam s-o inscriu si pe cea mica desi cu noua forma de predare trebuie sa se cotizeze de catre parinti pt dotare. La gradinita 246 am inteles ca ar fi cam aceeasi problema, ca ar fi putine locuri, nu stiu prea multe detalii....
Dupa cum vezi si eu sunt in cautari si nu am solutii.....

De la botezul Teodorei

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Nu ma deranjeaza sa cotizez pentru dotare, doar sa gasesc loc....Dar de unde stii ca vor fi 20 locuri? si pentru ce varsta?

Mergi la inceput

Sunt 20 de locuri la grupa mica, pt ca asta ma intereseaza pe mine si am spus de unde stiu.
La cealalta gradinita, nr. 246 sunt tot 20 de locuri la grupa mica si 20 de locuri la grupa mijlocie; scrie la intrare!
Asa ca ma intreb eu daca vor ajunge cele 40 de locuri la grupa mica la cele 2 gradinite din aceasta zona (eu stand in zona si deci apartinand de ele) la doritori? Oare ministerul invatamantului nu stie ca numarul copiilor s-a marit si sa mareasca nr de locuri? Te doare capul!
Insa traim in Romania si asta e!

De la botezul Teodorei

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

La gradinita 246 la intrare scrie doar ca se vor forma 2 grupe (una mica si una mijlocie) DAR CA NU SE CUNOSC NR DE LOCURI DECAT DUPA ce are loc reinscrierea (am fost acu 2 zile)...de aceea am intrebat de unde stii de 20 locuri si la 197 si la 246...

Mergi la inceput