Gradinita 246 din sectorul 6

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

In general o grupa de gradinita e formata din 20 de copii! Insa de la teorie la practica......
Monaraus, ce-ai facut, ai inscris copilul? Unde? Ai mai gasit alternative?

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Mda, am crezut ca ai mai multe informatii despre numarul de locuri, etc... din cate stiu eu, inscrierea in perioada asta este posibila doar daca ai ceva pilute, cunostinte, 'oferi cotizatii' etc...cum nu am avut nimic din astea, asteptam iunie...si daca nici atunci, pe calea legala, nu imi pot incrie copilul la gradi, merg la inspectorat... am 4 gradinite unde as putea merge (adica indeplinim toate conditiile) si ar fi strigator la cer sa nu se rezolve problema inscrierii...

Mergi la inceput

Si care ar fi cele 4 gradinite? Nr. 197, 246, cea de la Doris (274 parca?) si 250 (de la teatru Masca)? Le-am spus corect? Nu de alta da' cam asta ar fi si zona noastra..... Am vazut ca mai e una spre Piata Veterani la parterul unui bloc, tot de stat e, insa......
Da-mi si mie detalii daca stii.... nu de alta insa daca nici eu nu reusesc sa o inscriu pe gogosica, sa mergem in echipa sa-i luam de gat pe cei de la inspectorat....

De la botezul Teodorei

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Da, Anuska, acestea sunt gradinitile care ne intereseaza (noi suntem chiar la Lujerului) si, sigur, tinem legatura...

Mergi la inceput

Am fost la gradinita aceasta (246) si am vb cu bodygardul care mi-a spus ca directoarea le-a dat instructiuni precise sa nu dea voie la parinti la ea, ca informatiile se gasesc la avizier......
Dar intreb eu acum dac nu ma duc pe 1 iunie (cand incep inscrierile), ci pe 4 iunie (care e luni!), oare imi mai primeste dosarul? Ca in definitiv in cateva ore se pot depune 20 de dosare...... (cat are o grupa!) E adevarat ca ei spun ca se va intruni o comisie care va analiza dosarele depuse si ca abia dupa per de inscriere (1-15 iun) vor afisa lista cu cei admdsi.... Insa chiar o fi asa?

De la botezul Teodorei

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Saluty dragelor!
Pana la urma voi cum procedati cu gradi..incercati sa depuneti mai multe dosare...eu vroiam sa o inscriu la gradi 250..dar se pare ca anul asta nu au grupa mica...asa ca trebuie sa ma reorientez...poate mergem impreuna la una din aceste gradi....sa avem mai mult succes.

Va pupic dulce!

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Pentru cine intereseaza:
La gradinita 197 au pus un afis ca inscrierile sunt in perioada 1-15 iunie pt sistemul step-by-step, nu se mai fac inscrieri pt invatam traditional (doar reinscrieri!). Exista conditia ca puiul sa nu fi implinit 4 ani la data de 1 sept 2007 (parca) si au acolo afisat un model de cerere de genu':
"Subsemnatul...... sunt de acord sa-mi inscriu copilul la gradinita 197, forma step-by-step...... Am luat la cunostiinta ce inseamna acest sistem si de costurile implicate..... " Asta e in mare cam ce-am retinut!
Si ca vor fi 30 de locuri!

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput