Petre Roman divorteaza
Raspunsuri - Pagina 6
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by Alina
Don Pedro iubeste o www.averea.ro/wiev.php?id=10596&id_sectiune=" target="_blank">manelista .
Alina
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
gabi66 spune:
quote:
Originally posted by carmenp
uoiii, si asta ie moldo?!;))
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
...si care-i problema?Are diamante...la gaura?
teo1970 spune:
recunosc cu mina pe inima (si cu gura pin' la urechi ) ca viata bate scenariul meu ! dupa decaderea din viata politica, don Pedro nu se arata mai breaz nici in viata amoroasa ...
PS probabil ca in curind "pisica indragostita" va deveni o lidera marcanta a Fortei Democratice, iar hitul "Bum-Bum" imnul electoral
gabi66 spune:
Teo ai gresit si-mi permit sa te retusez.Va deveni consilier de imagine, desi cred ca nu va avea tupeul sa se bage-n...politica.
carmenp spune:
ma refeream la faptul ca cele mai multe fimei implicate-n scandaluri/birfe is moldovence. acu nah, o avea-o si batuta`n diamante;;)
quote:
Originally posted by gabi66quote:
Originally posted by carmenp
uoiii, si asta ie moldo?!;))
Carmen, Ilinca, Ionut
...si care-i problema?Are diamante...la gaura?
Carmen, Ilinca, Ionut
ardeiash spune:
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Monden/55699/Petre-Roman-iubeste-o-cantareata
s-auzim numai de bine! si
ingridnen spune:
ce ti-e si cu barbatii astia... criza de "midlife"
Din pacate am si eu cunostinte (femei) care au 'patit-o" cu sotzii cam tot pe la aceeiasi varsta
Ingrid si Cristi 3 ani si 11 luni
Cristina_C spune:
Ati vazut ultima emisiune a Carcotasilor? v-a placut faza cu Petre Roman, fiica-sa Oana, amanta si sotia?
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...