Petre Roman divorteaza
http://hotnews.ro/articol_65339-Petre-Roman-divorteaza.htm
Mioara Roman a intentat divort, dupa ce Petre Roman a parasit domiciliul conjugal. Ea a declarat pentru Antena 3 ca sotul sau "a fost mai rece cu familia in ultimul an".
Mioara Roman nu exclude posibilitatea ca sotul sau sa aiba o alta relatie. "De exemplu, in primele doua zile de Craciun a fost plecat la munte", a mai afirmat ea.
Mioara Roman spune ca sotul sau s-a mutat de acasa in urma cu cateva zile, fara nici o explicatie, si a obligat-o astfel sa intenteze divort.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Raspunsuri
mama lia spune:
mai mult ca sigur ca este o alta femeie la mijloc....nu imi pot imagina ca dupa 33 de ani de casnicie sa fie altceva.....dar asta este doar parerea mea....
oricum, e trist.....
sali spune:
Ieri am citit despre subiect in 7 plus.Ideea lor era ca Mioara Roman a fost toata viata prea posesiva , ca a avut mai multe tentative de suicid cu pastile dar nu seroase ci doar asa , de fitze.Si ca de-asta si-a luat bietul om lumea in cap.
Ca Oana tine cu tata iar Catinca cu mama.(oricum Petre nu e tatal natural al Catincai).
Sa se desparta daca nu se mai poate dar sa nu se balacaresca, ca doar nu sunt de factura Bahmuteanu-Prigoana! Parerea mea!
Ramonika spune:
deh... nu e nici primul si nici ultimul care e vedeta si care divorteaza...
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
RAMONELLA spune:
La cat de frumos este nu ma mir .Nu stiati ce moarte erau femeile dupa el???Poate una l-a vrajit..
in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/yWG8p2.png
Claudelu spune:
Eu ma indoiesc ca vor face acelasi circ ca perechea bomba a Romaniei.(Bahmu-Prigoana) Ei sunt mult prea decenti ca sa-si verse veninul sau necazul in fatza camerelor.
Io nu inteleg de ce atata varza pe tema asta. Nu-s nici primii, nici ultimii.
blueeyes2003 spune:
Sa fie sanatosi!Cred ca aveau nevoie de putina publicitate!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Andreea_k spune:
cica la o emisiune TV era cam prea amabil cu Anna Lesko .Asa ca zic si eu ca a inceput sa-si traisca a doua tineretze.
klato spune:
quote:
Originally posted by Andreea_k
cica la o emisiune TV era cam prea amabil cu Anna Lesko .Asa ca zic si eu ca a inceput sa-si traisca a doua tineretze.
Am vazut si eu emisiunea . Amabil? Cam putin spus la ce dans de manelist a tras in spatele Annei Lesko .
danat spune:
Brrrrr...ma sperie cum o iau razna unii barbati pe la 50 si-60j de ani Ce ridicol, sa aiba toti acelasi soft dictat de hormoni il credeam mai original pe mr PR, dar....aparentele inseala! Sper totusi sa nu fie vreo donsoara de la APACA
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)