Petre Roman divorteaza

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Mie mi se pare ca deja devin ridicoli si incearca sa atraga atentia prea mult asupra lor.
Oameni buni, ei or fi primele persoane publice care divorteaza???!! Ei sunt singurii care au de impartit bunuri????!!!...Ca doar nu isi imagina cineva ca erau saraci lipiti si nu aveau nimic dobandit sau ca lui i-a plecat atat de tare mintea cu sorcova incat renunta la orice proprietate doar ca sa isi urmeze...instinctul, ...dragostea si...setea???!!
Gata, toata lumea a inteles ca divorteaza..., cui ii servesc amanuntele astea? Mai ales ca nici macar nu mai este un politician in trend...Daca ar fi cu adevarat domni, nu si-ar mai scoate rufele murdare pe masa...Sunt jalnici si cred ca ii dezamagesc pe multi dintre aceia care i-au apreciat la un anumit moment!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

poate ca dna Mioara vroia sa apara in rol de victima, de aceea a facut atata tam-tam.oricum, urat.

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by nemary

poate ca dna Mioara vroia sa apara in rol de victima, de aceea a facut atata tam-tam.oricum, urat.

Mari

Si daca voia sa apara in rol de victima de ce D-zeu a vrut asa ceva? Eu asta nu pot sa inteleg?! Ce are ea de castigat daca apare ca victima? Sau e masochista? Sau crede ca lumea o va compatimi si ii va da dreptate si o va magaia pe crestet? Pe cuvant eu nu inteleg de ce si-au scos rufele in public parca sunt 2 copii care se cearta ca la gradinita... Sau au umarit scoaterea din umbra a lui Petrica, care intr-adevar nu mai prea avea cu ce sa apara... Foarte urat in orice caz si inestetic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaCan spune:

Si iata ca au divortat si Petrisor de Miorita tot in Vinerea Mare!
Spicuiri:

"Petre si Mioara Roman au intrat in cladirea judecatoriei cu cateva minute inaintea orei 9.00. 'Ce mizerie! Ce porcarie, domnule!', a rostit insa fostul premier, iritat de prezenta presei. In fata judecatorului, cei doi au stat putin. Au fost de acord sa divorteze si au dat de inteles ca au ajuns la un consens in privinta partajului."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Mie mi se pare penibil sa-ti speli rufele in public....mi s-a parut si mai si cand a spus la stirile PROTv ca la "saraca" Mioara i-a taiat telefonul ca nu i l-a platit Petre...da' ce era rupta de mani sa merga sa si-l plateasca...Pe se stiri risipesc si astia timpul...

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

saracul petre nu e chiar asa de sarac, ca stiu de la un fost bun prieten de-al lui de breasla care e acum aici ca are in New York o mega vila, pe a carei poarta scrie mare ROMAN si nu treb sa-i plangem de mila ca are ce imarti cu doamna lui, ca nu degeaba amers 3 zile in Franta...o mai avea si pe acolo ceva...saracuztul

miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ma isa fie : chiar asa??
http://ziare.ro/articol.php?id=1178336616

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

ce sa zic? zvonuri sunt multe. daca este chiar asa doar ei 2 stiu.

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Si noi n-o sa stim niciodata, cel putin de la Petre Roman, pentru ca este foarte discret. Bravo lui!
http://www.protv.ro/stiri/divertisment/petre-roman-se-destainuie.html

Mergi la inceput