Petre Roman divorteaza
Raspunsuri - Pagina 3
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by teo1970quote:
Originally posted by Cristina_C
Oricum, ea spune ca cineva va fi fericit de acest divort: Basescu. "Petre i-a facut lui Basescu un cadou enorm pentru ca el de mine se temea foarte tare. Oricum, lui Basescu i-a reusit manevra. Poate sa fie multumit ca m-a distrus!".
da' ce, Petrica a plecat "dupa" Basescu ?!
oricum, in Romanika in ultima vreme, se pare ca Base' e vinovat de tot si toate
I-o fi zis Basescu lui PR sa "traiasca bine!"
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
AlinaCan spune:
A, si am uitat sa mentionez ca in ziarul Libertatea zice ca Petrisor ar avea o amanata in Constanta:
"Are Petre Roman o amanta secreta in Constanta?
Se zvoneste ca fostul prim-ministru al Romaniei, Petre Roman, are o amanta. Se pare ca acesta se iubeste de ceva vreme cu o femeie mai tanara decat el, din Constanta. Gurile rele spun ca locul de intalnire al amorezilor e un hotel situat chiar la intrarea in statiunea Mamaia. Motivul separarii lui Petre de sotia sa, Mioara, ar fi aceasta femeie misterioasa. Daca ar fi adevarate zvonurile conform carora omul politic ar fi dus de ceva vreme o viata dubla, s-ar justifica scenele de gelozie si posesivitatea excesiva, care se spune ca ar caracteriza-o pe Mioara Roman. "
citat Libertatea, sper sa nu se considere reclama nu de alta dar chiar nu-mi place ziarul asta insa m=am obisnuit sa-l mai rasfoiesc din cand in cand.:)
papadie spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
"Petre i-a facut lui Basescu un cadou enorm pentru ca el de mine se temea foarte tare. Oricum, lui Basescu i-a reusit manevra. Poate sa fie multumit ca m-a distrus!".
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Daca si lui Popeye ii tremurau indispensabilii pe el de frica lu' doamna Mioara ce va mai mirati ca i-a luat lu' don Pedro 33 de ani sa fuga de-acasa?!
viviana spune:
Degradant nu este ca a plecat PR pe "furis".
Degradant este cum a iesit Mioara pe toate posturile.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
teo1970 spune:
asa e, Vivi, n-o inteleg pe Mioara Roman ...
de fapt, pe undeva o inteleg, este o femeie parasita si mai ales umilita, dar m-as fi asteptat totusi la ea sa fie mai discreta vizavi de ceea ce se-ntimpla in "casa" lor
edit:
- ba este degradant si cum a plecat PR pe "furis", pt el ca si barbat-partener (sa zicem o degradare "privata", dar care pina la urma nu trebuie sa intereseze pe nimeni, e o chestiune care-i priveste strict pe cei doi soti) ... daca este asa cum spune MR (ca a "fugit ca un hot")
- degradarea Mioarei Roman eu o vad ca pe una "publica", adica a facut dintr-o chestiune intima una publica
teo1970 spune:
aseara la Nasul s-a discutat pe tema acestui divort;
invitate au fost: Paula Iacob, Alice Nastase, un psiholog (Cristina Ghinea se numea, parca) si jurnalista de la 7 plus (care se pare ca a dat primul stirea si care are exclusivitate pt interviurile cu dna R. sau, in orice caz, are informatii direct de la dna R., nu preluate)
ia uitati ce mai scriu: http://www.7plus.ro/?arhiva=14/02/2007&id=17221
Candy spune:
Eu una n-am crezut niciodata in "soliditatea" acestui cuplu. Vazuti din exterior, mie mi s-au parut intotdeauna foarte nepotriviti. Mai mult, i-am vazut in cateva emisiuni TV impreuna si chiar nu mi s-au parut un cuplu, erau usor stangaci unul in prezenta celuilalt.
Mi mi se pare ca el a fost totusi un gentleman refuzand sa faca orice comentarii, pe cand ea a iesit sa-si spele rufele murdare in familie, ca o tzatza din Obor, si nu ca o fiica de diplomat.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
Andreea_k spune:
Aseara in timp ce faceam baie( irelevant si nesimtificativ de fapt ) m-a strigat sotzul sa-mi zica ca pe OTV e Mioara Roman .Nu ne uitam pe OTV si oricum n-aveam timp de asa ceva dar totusi , sa apara la OTV ?
Chiar sa vina la OTV sa-si spuna of-ul ?
Jalnic , jalnic, jalnic.O credeam mai presus de asa ceva pe Mioara Roman, ca sa nu mai zic de faza cu Base .
Incep sa-i dau dreptate lu' PR ca a fugit mai ales ca asa cum ati spus si voi nu avea cum sa fie liniste in paradis si el sa dispara fara motiv.Ceva-ceva tot a fost.
Victoria spune:
quote:
Originally posted by Andreea_k
Aseara in timp ce faceam baie( irelevant si nesimtificativ de fapt ) m-a strigat sotzul sa-mi zica ca pe OTV e Mioara Roman .Nu ne uitam pe OTV si oricum n-aveam timp de asa ceva dar totusi , sa apara la OTV ?
Chiar sa vina la OTV sa-si spuna of-ul ?
Jalnic , jalnic, jalnic.O credeam mai presus de asa ceva pe Mioara Roman, ca sa nu mai zic de faza cu Base .
Incep sa-i dau dreptate lu' PR ca a fugit mai ales ca asa cum ati spus si voi nu avea cum sa fie liniste in paradis si el sa dispara fara motiv.Ceva-ceva tot a fost.
Daca a ajuns Mioara sa-si "spele rufele" la OTV, atunci ii acord lui PR circumstante atenuante...si daca continua cu circul o sa-i dau si dreptate.
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
mama lia spune:
urit din partea Mioarei Roman.....si tocmai la OTV.....
la virsta lor DISCRETIE ar trebui, nu poale in cap.....
urit...urit....