Petre Roman divorteaza
Raspunsuri - Pagina 4
irina2000 spune:
Hai si eu cu parerea mea.... pe oamenii astia i-a unit o idee, ideea de elita politica. Urmariti-le traseul vietii, cine este ea, cine este el, care le-au fost coordonatele vietii, cum si de cine au fost crescuti, unde au fost educati, care le-au fost aspiratiile? Se spune ca in spatele unui barbat de succes sta o femeie puternica, se pare ca, coana Marioara era motorul! Nesansa a facut ca frustarile adunate, politice, familiale, emotionale sa izbucneasca acum. De ce acum? E simplu dupa o anumita varsta prioritatile se schimba si dorinta de a fi "frunchea politichiei" e lasata in urma si omul doreste ceva pentru sine, mai ales acum cand feedbackul politic ii arata ca nu mai are nici o sansa sa fie top of the top asa cum a fost invata sa creada! No si atunci degeaba tanti Marioara baga lemene pe foc sa intrezina motorul cand pur si simplu masina e prea obosita sa mai traga, UZAT, asta e cuvantul uzat politic si emotional.
No si atunci omul isi cauta ca elefantii locul prielnic care in mod sigur nu e langa Mariutza. Asta e tot... si-a luat bagajul si a plect simplu! No si acum Mariutza realizeaza cat de singura este, fara companion de mici urzite matrapazlacuri, fara ideal si mai mult de toate...BATRANA! Poate consilier ceva pentru cineva ...dar consilierul ramane in spate si ea s-a vazut mereu langa conjoint ..dar in varf! Eu greu sa iti accepti soarta de a nu fi NICIODATA prima vioara? DEPINDE.....Nu imi plac sotii Roman dar de data asta nu pot sa spun decat, DACA e vorba de aceasta ULTIMA EVADARE a fostului premier,... BRAVO PETRE!
AlinaCan spune:
Asa e cum ati spus, nu se prea potriveau ca pereche cel putin fizic vorbind, desi pot spune ca nu m-am numarat printre admiratoarele lui Petrica, nu stiu de ce n=am vazut nimic extra la el.Dar asta e doar gustul meu bineinteles.:)Totusi ce ma mira e ca n-a fujit mai demult cand era si el mai in "putere".
Chiar asa,foarte urat din partea Mioarei(D-na nu prea mai putem sa-i spunem) sa se afiseze public la TV ca sa-si spele rufele de parca l=ar mai putea intoarce inapoi? Cred ca mai multa cenusa isi toarna in propriul ei cap decat sa-l mai aduca inapoi pe sotiorul neastamparat. Asa ca mai bine ar tacea si s-ar ascundea.
gabi66 spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
http://www.averea.ro/wiev.php?id=10361&id_sectiune=4
Petre Roman a parasit domiciliul conjugal acum 12 zile
Considerat in ultimii 16 ani drept unul dintre cele mai solide cupluri, Mioara si Petre Roman divorteaza. Vestea a socat pe toata lumea, avand in vedere ca, fostul premier - sex-simbolul anilor #8242;90 - nu a dat niciodata semne ca ar fi bantuit de "criza barbatului de o anumita varsta".
La 61 de ani Petre Roman s-a hotarat sa divorteze
Chiar daca pare aproape neverosimil, Petre Roman si-a facut bagajul in fuga acum 12 zile si a plecat de acasa. Fara cearta. Fara discutii. Fara explicatii. "E o schimbare, da, dar este o chestiune de viata privata si nu doresc sa comentez. Pana la urma nu este nici prima, nici ultima situatie de acest gen", ne-a declarat telefonic fostul premier.
Vizibil marcata si socata de ce i se intampla, Mioara Roman abia a putut sa ne vorbeasca: "A plecat de acasa la numai cateva zile dupa ce ne-am intors din vacanta. Nu a dat nici o explicatie, nimic. M-a anuntat prin avocat ca vrea sa divorteze. Am incercat si eu, si fetele sa vorbim cu el. Refuza! O singura data a raspuns doar sa ne spuna ca de acum inainte nu mai discuta decat prin avocat".
Mioara Roman a marturisit ca e "sufocata si impietrita" de maniera folosita de cel pe care il credea un gentleman.
"Dupa 34 de ani de casnicie nu se poate asa!", Oricum, ea spune ca cineva va fi fericit de acest divort: Basescu. "Petre i-a facut lui Basescu un cadou enorm pentru ca el de mine se temea foarte tare. Oricum, lui Basescu i-a reusit manevra. Poate sa fie multumit ca m-a distrus!".
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Dar n-am inteles!Doar nu i-a bagat Basescu lui PR O tipa-n p....Ei ca asta-i culmea!P.Roman e destul de mare ca sa stie ce vrea si ce nu vrea!Nici nu i-as fi dat 61 de ani...la cat de tare a slabit in ultima vreme...se vede ca iubeste
Tot la o emisiune a Nasului am auzit ca Petre Roman ar fi avut 38-39 de ani la Revolutie.Hai sa zic 40+16 sunt 56, nu cred ca are 61, dar stiu ca ea a implinit 60 de ceva anisori.
klato spune:
quote:
Originally posted by irina2000
Hai si eu cu parerea mea....
Irina2000, imi place cum gandesti. Foarte logic si analitic, dar le spui si cu caldura in acelasi timp .
De acord cu ce ai zis despre relatia celor 2.
Alina spune:
quote:
Originally posted by gabi66quote:
Originally posted by Cristina_C
http://www.averea.ro/wiev.php?id=10361&id_sectiune=4
Petre Roman a parasit domiciliul conjugal acum 12 zile
Considerat in ultimii 16 ani drept unul dintre cele mai solide cupluri, Mioara si Petre Roman divorteaza. Vestea a socat pe toata lumea, avand in vedere ca, fostul premier - sex-simbolul anilor #8242;90 - nu a dat niciodata semne ca ar fi bantuit de "criza barbatului de o anumita varsta".
La 61 de ani Petre Roman s-a hotarat sa divorteze
Chiar daca pare aproape neverosimil, Petre Roman si-a facut bagajul in fuga acum 12 zile si a plecat de acasa. Fara cearta. Fara discutii. Fara explicatii. "E o schimbare, da, dar este o chestiune de viata privata si nu doresc sa comentez. Pana la urma nu este nici prima, nici ultima situatie de acest gen", ne-a declarat telefonic fostul premier.
Vizibil marcata si socata de ce i se intampla, Mioara Roman abia a putut sa ne vorbeasca: "A plecat de acasa la numai cateva zile dupa ce ne-am intors din vacanta. Nu a dat nici o explicatie, nimic. M-a anuntat prin avocat ca vrea sa divorteze. Am incercat si eu, si fetele sa vorbim cu el. Refuza! O singura data a raspuns doar sa ne spuna ca de acum inainte nu mai discuta decat prin avocat".
Mioara Roman a marturisit ca e "sufocata si impietrita" de maniera folosita de cel pe care il credea un gentleman.
"Dupa 34 de ani de casnicie nu se poate asa!", Oricum, ea spune ca cineva va fi fericit de acest divort: Basescu. "Petre i-a facut lui Basescu un cadou enorm pentru ca el de mine se temea foarte tare. Oricum, lui Basescu i-a reusit manevra. Poate sa fie multumit ca m-a distrus!".
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Dar n-am inteles!Doar nu i-a bagat Basescu lui PR O tipa-n p....Ei ca asta-i culmea!P.Roman e destul de mare ca sa stie ce vrea si ce nu vrea!Nici nu i-as fi dat 61 de ani...la cat de tare a slabit in ultima vreme...se vede ca iubeste
Tot la o emisiune a Nasului am auzit ca Petre Roman ar fi avut 38-39 de ani la Revolutie.Hai sa zic 40+16 sunt 56, nu cred ca are 61, dar stiu ca ea a implinit 60 de ceva anisori.
Eu am citit ca Petre Roman e nascut in 22 iulie 1946 deci in vara face 61 ani.Eu tin minte ca la Revolutie,era "sarit"putin de 40 ...
D-na Mioara e cu vreo 5-6 ani mai mare.
Alina
Cristina_C spune:
Da, are 61 de ani.
Cristina,
mama lui
Cresc...
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by irina2000
... Nu imi plac sotii Roman dar de data asta nu pot sa spun decat, DACA e vorba de aceasta ULTIMA EVADARE a fostului premier,... BRAVO PETRE!
adica el e un fel de victima ? saracutul a fost "abuzat" timp de 33 ani in aceasta casnicie ?!
io cre' ca i-o fi placut si lui sa fie in "fruntea politichiei", ca doar nu l-a-mbrincit Mioara in '89 in sediul CC .. fiecare raspunde de faptele sale .. ar fi probabil lipsit de respect la adresa lui sa consideram ca a fost doar o marioneta, nu ?
cit a fost puternica ccc coana Mioara a fost buna sa-l sustina pe Petrica in fruntea politichiei, acuma ca e "batrina" si Petrica uzat (desigur si de ambitiile maladive ale consoartei) ... are si omu' dreptu' la fericire personala, nu ?
ce-mi place mie cind dupa un mariaj de ani de zile, barbatul "abuzat" evadeaza de linga sotia "batrina" si se retrage, in sfirsit, sa-si implineasca "dorintele pentru sine" ... alaturi de un suflet sincer si curat ... cit spirit de sacrificiu ! deja imi dau lacrimile ..
casatoria, dincolo de iubire, este un parteneriat .. fiecare da si primeste ceva in schimb .. unii dau mai mult, altii mai putin, unii mai devreme, altii mai tarziu .. fiecare cuplu cu particularitatile lui .. si stai casatorit pt ca vrei si-ti convine .. din diverse motive, fiecare si le stie pe-ale lui .. ca in orice "contract" ai drepturi, dar si obligatii .. fie ca-ti place, fie ca nu .. sau "la placinte inainte, la razboi inapoi" ? ... ce, ai nevoie de 10-20-30 de ani ca sa-ti dai seama ca nu te potrivesti sau esti abuzat ? sau stai insurat cu "baba", ca "micuta" nu s-a nascut inca ?
in fine, nu-s de acord cu ce-a facut mme Roman pe la TV, da' nici ca Petrica, chinuit ani de zile de o sotie depresiva si abuziva , care l-a "calarit" ca sa-si implineasca niste ambitii personale ... "are dreptul sa evadeze" in sfirsit .. nu mi se pare corect (fata de ea, bineinteles)
cred ca totusi adevarul e undeva pe la mijloc ... si ca ar fi fost mult mai bine ca unele lucruri sa ramina "in casa"
Irina, expozeu' meu n-a avut nici o legatura cu mesaju' tau , a fost doar un punct de plecare
danat spune:
quote:
Originally posted by teo1970
casatoria, dincolo de iubire, este un parteneriat .. fiecare da si primeste ceva in schimb .. unii dau mai mult, altii mai putin, unii mai devreme, altii mai tarziu .. fiecare cuplu cu particularitatile lui .. si stai casatorit pt ca vrei si-ti convine .. din diverse motive, fiecare si le stie pe-ale lui .. ca in orice "contract" ai drepturi, dar si obligatii .. fie ca-ti place, fie ca nu .. sau "la placinte inainte, la razboi inapoi" ? ... ce, ai nevoie de 10-20-30 de ani ca sa-ti dai seama ca nu te potrivesti sau esti abuzat ? sau stai insurat cu "baba", ca "micuta" nu s-a nascut inca ?
M-ai uns pe suflet! Cred ca esti minunata cand te certi! Avocata trebuia sa fii!
P.S. Nu va miroase deloc a facatura??? Cica s-ar umbla pe la dosarele mineriadei in mod serios zic unele guri....
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
AlinaCan spune:
quote:
Originally posted by danat
P.S. Nu va miroase deloc a facatura??? Cica s-ar umbla pe la dosarele mineriadei in mod serios zic unele guri....
Sincer? Nu-mi miroase a facatura. Si ce au dosarele mineriadei cu familia Roman? Ca doar n-o sa o inchida pe sotie din cauza lui? Care e schema altgfel ca eu n-o subtilizez.
Danke.
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by danat
sa stii ca mi-a zis si mie cineva chestia asta ieri ... si mi se paruse aberanta .. adica, Petrica ar fi inculpat in dosarele mineriadelor si ca sa nu sufere familia, s-a creat diversiunea asta cu divortul ... io stiu ce sa zic ?!
edit: posibil scenariu:
1. se umbla pe bune la dosarele mineriadelor (nu conteaza acum la "indemnul" cui, dar ar putea avea o legatura cu "Petre i-a facut lui Basescu un cadou enorm pentru ca el de mine se temea foarte tare. Oricum, lui Basescu i-a reusit manevra. Poate sa fie multumit ca m-a distrus!) (ce-are sula - lu' Base'- cu ... prefectura conjugala a Romanilor?! sau e cumva o declaratie pregatitoare de teren pt evenimente care vor urma ?! s-ar putea ca Base' sa nu fi fost "implicat" chiar intimplator ...)
2. asta inseamna ca Petrica ar putea fi acuzat si condamnat, caz in care e posibil ca (nu ma pricep asa de bine la legi)
3. sa se umble la averea lui si a familiei (daca legea aia nu-stiu-care cum ca sa se controleze si averile neamurilor parlamentarilor/demnitarilor (adica neveste, copii, matusi Tamare s.a.m.d.) ar fi adoptata
4. caz in care, cu tot ridicolul circului conjugal (facut probabil intentionat de catre Mme. Mioara) - e mai bine ca ei sa fie divortati si cu bunurile deja impartite; sa nu uitam ca Mioara a "bagat" divortu' totusi suspect de repede - in 12 zile - dupa un mariaj de 33 ani si ca deja s-au facut referiri la cele 2 (parca) case, cum ca sunt ale ei si ca el n-a avut nici o contributie la achizitionarea lor ; ma rog, probabil cu un avocat bun, ar fi posibil sa aiba loc un proces de partaj rapid si cu cistig de cauza in favoarea dnei Roman si, desigur, a fetelor
cred ca ar putea fi posibil ; incep deja sa ma gindesc, avind in vederea protagonistii si modul lor de actiune (atipic) din ultimul timp, ca familia s-ar putea afla intr-o criza majora, iar miza care s-ar putea ascunde in spatele acestui divort sa fie foarte mare (si nu doar o "mititica") ... si caz in care invitarea "prostimii" in dormitorul conjugal sa devina o chestiune absolut minora.
... zic si io !