Inseminare (9)
Raspunsuri - Pagina 7
bebekom spune:
Fetelor multumesc pentru sustinere.
Felicitari din suflet Lianei!!!!!!!
Va pup pe toate! Multa bafta!
danotino spune:
liana felicitari! DD s-a gandit ca ti-ai dorit f mult si ti-a dat 2 ca sa compenseze eforturile sustinute. ma bucur din suflet pentru tine. felicitari mamico!
sper sa fii bine cat mai curand si sa fii prezenta mai des alaturi de noi.
danotino
Micky2007 spune:
Cam vate vantu pe aici.
Cum va mai simtiti?
bebekom ceva vesti? Au venit nesuferitii?
Mie imi este cam somn, in rest nimic.
ali facem galerie pentru luni. Ti-ai luat test?
Va pup pe toate fara exceptie.
Micky
danotino spune:
buna seara!
micky, da, bate vantul. fetele cred ca se distreaza. eu am trecut peste primul examen, de luat il iau, nu cu 10 dar sigur o nota bunicica.
si mie mi-e cam somn, de fapt am si dormit dupa-amiaza. in rest, sanii mi se umfla in continuare. nu sunt asa de durerosi, dar sunt umflati si mai mari. nu ma bucur de simptomele astea pt ca sunt tare asemanatoare cu cele ale uratilor.
bebekom, poate nu mai vin uratii.
ali tinem pumnii.
va pup pe toate
danotino
corinuk spune:
Danotino sa speram ca de data asta se umfla de la bb!Bebekom la fel te asteptam cu vesti bune
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
ali spune:
Imi pare rau sa va dezamagesc, dar se pare ca nici luna asta nu s-a prins nimic.Ieri mai aveam cat de cat simptome dar azi sanii sunt moi si fara vlaga, cum se fac de obicei cu cateva zile inainte de ciclu.Oricum, testul il voi face marti dimineata, asa pentru a fi mai linistita.
Va pup pe toate si va doresc succes.
Micky, tu iti faci test pana la urma?
ali
danotino spune:
ali, simptomele nu sunt mereu aceleasi. asa ca,
pana nu vin uratii, nu ne dezamagesti.
corinuk, sa dea DD sa fie asa.
bebekom ne zici ceva?
micky, ce faci? cum te simti?
va pup pe toate
danotino
Micky2007 spune:
danotino eu nu am cine stie ce, in afara de sani .....nimic si asa cum ai spus si tu sunt cam semne de CM. Cine stie? Vom vedea. (Sa intri pe msg sa iti arat bebelusii.)
ali nici nu ai facut testul si deja incepti sa te gandesti ca nu este bebe? Eu nu vreau sa fac testul, ma demoralizeaza, dar cine stie ce ma apuca.
Catty, brunetaeta, marryan, aurel_cris, corinuk si pe celelalte
Micky
elflo spune:
Salut toate fetele de pe forum. Sint noua aici,dar va urmaresc de ceva vreme si m-am hotarit sa va scriu, sa va solicit ajutorul si desigur sa-l ofer pe al meu.
M-am hotarit sa vin la Bucuresti sa incepem investigatiile pt o eventuala IA sau FIV, sotul meu avind oligoastenospermie severa.
M-am documentat pe forum despre medici si cabinete( orice alte sfaturi imi sint de folos), intrebarea mea insa este urmatoarea: in conditiile in care de la serviciu mai greu pot sa-mi iau concedii( fie ele si medicale) sau zile libere cind doresc, cum procedati voi pentru a face fata tuturor drumurilor la Bucuresti? cum se fac programarile la cabinete? se fac si simbata si duminica? multumesc