Inseminare (9)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
bebekom spune:
Buna fetelor!
Imi pare rau ca o sa va dezamagesc....... azi de dimineata la ora 4 am facut testul si a fost negativ. Eram pregatita si pt asa ceva, dar am sperat pana in ultimul moment.
Va pup si astept ca macar voi sa ne dati vesti bune.
Micky, Danotino, corinuk, ali si toate fetele care asteapta rezultatul IA sper sa aveti in burtici cate un samburel prins bine.
aurel_cris
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bebekom spune:
Micky poti sa ma treci si pe mine pe listuta cu prima IAD nereusita.Sotul are azoospermie, iar investigatiile in ceea ce ma priveste au fost sumare. Am fost monitorizata de dr Tutunaru iar inseminara am facut-o cu dr Matei.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Micky2007/Micky2007.jpg)
Micky2007 spune:
marryan cum sa nu te trec pe listuta, numai sa imi spui la ce dr. esti si daca ai mai facut IA sau esti la prima. Pupici
Micky
danotino spune:
bebekom, dar ti-a venit? eu zic sa speram pana atunci, nu?
micky, merci pentru lista. ai vazut ca nu mai trebuie sa astept pana pe 25, pe 22 o sa vin cu cele 2 liniute :).
danotino
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aurel_cris/aurel_cris.jpg)
aurel_cris spune:
BEBEKOM ,ce sa zic cuvintele sunt de prisos,totusi te-as sfatui inainte de a merge mai departe sa faci si niste investigatii.Trebuie sa sti exact cum stai,capul sus ia totul pas cu pas
DONATINO si eu am miine primul examen
Fetelor eu am facut prime serie de analize,joi mai fac alta serie iar pe 26 m-am programat pt echo la incercarea nr.8
Acum m-am hotarit pe ultima suta de metri sa iau si eu niste Maca si BU,sunt curioasa sa vad cum merge la mine pt ca fetele tot le laudala toate si va rog spargeti odata gheata asta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Micky2007/Micky2007.jpg)
Micky2007 spune:
bebekom pana nu vin uratii eu nu zic nimic. Asa suntem obisnuite, pana nu vedem rosu.....
danotino, ali, aurel_cris, catty, marryan, bebekom
Micky
Gabitzu37 spune:
Fetelor, probabil stiati ceea ce scrie mai jos, dar am gasit aceasta info pe net si m-am gandit sa o postez si aici:
"Un alt motiv pentru care programarea este asa de importanta in IUI este acela ca spermatozoizii folositi in aceasta procedura, sunt prelucrati (spalati). Normal, spermatozoizii neprelucrati pot trai circa 5 zile in mucusul cervical fertil. Spermatozoizii spalati supravietuiesc cu greu mai mult de 24 de ore, media fiind de 6–12 ore. Deoarece spermatozoizii preparati (spalati) au o speranta de viata atat de scurta, efectuarea IUI cat mai aproape de momentul ovulatiei, va ajuta la cresterea sanselor de succes ale acestei proceduri. Momentul exact al ovulatiei fiind adesea dificil de evidentiat, medicul tau poate sugera efectuarea unei a 2-a IUI oricand intre primele 12-24 de ore dupa prima inseminare. Aceasta iti poate creste sansele de succes, asigurandu-te ca spermatozoizii sunt plasati in uterul tau in momentul ovulatiei. Unii medici pot chiar sugera ca iti poti mari mult sansele tale, daca ai avea contact sexual acasa intre inseminari."
Mult succes!
![](icon_smile_cool.gif)
"...sunt doar un om in cautarea unui strop de frumusete nepangarita..."
http://tt.lilypie.com/8Zg6p2.png
goldi spune:
Bebekom, lasa, si maine e o zi ...!
Dupa ora l-a care ai facut testul,imi inchipui ce stare ai avut.
Poate nu e totul pierdut.
bubulina1 spune:
quote:
Originally posted by Liana30
deci initil ai fost 3..unu inca se mai elimina..se mai vad resturi..dar doi sunt super mumosi
deci am gemeniiiiii!!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Bubulina
Speranta moare ultima!