Inseminare (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Neata fetele mele dragi,
elflo bine ai venit la noi si iti doresc sa mergi cat mai repede la odisee. In legatura cu intrebarea ta, eu nu pot sa iti raspund, ca sunt din Bucuresti.
ali faci test? Azi este ziua cea mare. Eu la fel ca la bebekom iti fac si tie galerie

Pe mine ma dor sanii de inebunesc, abia ma pot misca, imi este tare somn, ca nici nu am vrut sa merg azi la servici, dar a trebuit sa fac un efort sa ma ridic din pat.
Va pup pe toate si sa aveti o zi cat mai buna.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

neata fetelor!!!
Micky ne dai o veste buna!!!
Ma rog la DD sa fie bine! Semne bune sinii si somnul!!! Vai ce frumos ar fi sa ne spui ca ai doua liniute foarte clare, SUPER!!!
Pupici la toate fetele in asteptarea visului mult dorit!

marryan

Mergi la inceput

marryan stiu ca sunt semne de bebe, dar nu ma gandesc pentru ca am mai avut astfel de simptome si nimic. Ma gandesc numai ca nu ii pot tine pe bebe si este un avort menstrual si nu imi dau seama.
Hai ali ai facut testul?

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Mama, Micky ce semne clare ai.La mine nu exista dar fac maine dimineata testul.

ali

Mergi la inceput

ali hai ca ard de nerabdare sa vad ce iese. Cum am mai zis am mai avut asa simptome, nu vreau sa ma imbat cu apa rece.
Mama ce rabdare ai sa nu faci test. Cand ar trebui sa vina CM? La mine ar trebui la sfarsitul saptamanii.
Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Elflo, in legatura cu deplasarile la Bc., nu te speria, dar va fi dificil.Cel putin asa este pentru mine. Sunt din Mh si ma omoara drumurile.La cabinet se fac programari in fct. de investigatiile pe care tr sa le faci, intr-o anumita perioada a CM dar se poate merge si la sarsit de saptamana.Eu ma descurc destul de greu mai ales ca lucrez in invatamant si trebuie sa las totdeauna pe cineva in loc, imi iau cate un concediu medical sau pur si simplu aduc pe cineva care sa ma substituie. Depinde de domeniu in care lucrezi, de sef si de cat de dispusa esti sa iti dai aproape toata viata peste cap.Iti urez succes si incredere!Pana la urma vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Ali, Miky, pai va uram succes fetele.Ne dati sperante!Cred ca somnolenta si durerea de sani sunt semne ....Fetelor, haideti, ca va ajunge cat timp ati chinuit,trebuie sa reusiti!
Eu astept uratii si voi reincepe tratamentul de stimulare.Pentru endometru subtire mi-au recomandat oestrogel. Ati mai folosit asa ceva?Ati reactionat la el?Ca citisem in capitolul precedent ceva despre oestrogel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

As vrea eu sa am rabdare.Nici nu mai dorm bine in ultimele nopti la gandul testului.Dar am zis ca-l fac marti dimineata asa ca...
Ieri am fost la biserica si am promis ca nu o sa plang si ca o sa incerc sa accept voia lui DD.Asta e.
Multumesc de sustinere fetelor.Ma ajuta sprijinul vostru.

ali

Mergi la inceput

lorelai pana nu vedem rezultatele nu putem sa spunem ca am reusit, mai ales ca eu am experienta cu inca 3 in urma si deja numai sper. Iar ma apuca pandaliile ca nimeni nu reuseste de aici de la noi. In legatura cu stimularea, eu am facut numai cu ova-mit asa ca nu stiu sa iti spun nimic de oestrogel. Multa bafta. Cat mai ai pana iti vin uratii? Dar poate numai vin si nu mai ai nevoie de stimulare si IA. Ce bine ar fi.
ali foarte bine faci ca numai plangi, nu rezolvam nimic, poate doar sa ne descarcam. Eu inca nu stiu ce am sa fac cand o sa vad testul cu o liniuta.
bebekom nu ne-ai mai dat nici o veste, au venit?
Catty, danotino

Micky

Mergi la inceput

Fetele ce cautam noi pe pagina 3?

Micky

Mergi la inceput