Inseminare (9)
Raspunsuri - Pagina 5
danotino spune:
micky, pe mine ai uitat sa ma treci pe prima
pagina, la paciente+dr...m-ai uitat?
of...
mi-a placut insa ca ai trcut lista de asteptare.
sa-i tinem pumnii lui bebekom.
pupici
danotino
Micky2007 spune:
Buna dimineata fetele mele dragi.
danotino chiar am vrut sa intreb fetele care nu sunt pe listuta daca vor sa fie trecute. Dar imi trebuie sa stiu cate IA-uri ai facut si daca mai ai ceva care crezi tu ca trebuie trecut.
Pupici. Si mie imi place lista de asteptare.
bebekom hai cu testul ala, vrem sa stim si noi rezultatul.
Micky
aurel_cris spune:
Frumoasa listuta Micky prima data am zis ca pe mine nu ma pusei,dar m-am vazut intr-un tirziu,modifica la mine te rog cifra 6 in 7
Fetelor bafta la toate care asteptati rezultatele
Micky2007 spune:
Gata aurel_cris m-am conformat, nici eu nu te vazusem si te lasasem tot acolo cum ai fost prima data, acum te-am si evidentiat. Cand pleci inapoi la Londra? Multa bafta
Micky
aurel_cris spune:
Micky nu stiu cum voi face cu plecarea pt ca as vrea sa fac si acest FIV,sa vedem,nu-mi pot face nici un plan
mamaruta spune:
Buna,
am si eu o intrebare pentru o prietena draga mie. La spermograma gigeii au iesit 12 mil cu 100.000 viabili.
Ei sunt decisi sa faca inseminare, luni au programare la medic sa le spuna daca se poate cu analiza asta sau fac cu donator.
Pana luni e mult, din experienta voastra ce stiti, se poate face inseminare cu valorile astea?
Multumesc mult si va doresc din suflet sa aveti marea reusita cat de curand
Mihaela
Micky2007 spune:
mamaruta din cate stiu eu si din cate mi-a spus d-na dr. trebuie sa ai cel putin 2 mil dupa preparare. Dar poate ar fi bine sa isi faca spermograma in doua locuri, sa fii sigur ca asta este rezultatul. Asta este sfatul meu.
Multa bafta pentru perietena ta.
Micky
Micky2007 spune:
bebekom cum poti sa ne tii intr-un suspans continuu. Hai cu testul ala cu doua liniute.
Micky
marryan spune:
salutare fetelor!!!
dau si eu o fuga pe aici sa vad ce ati mai scris nou care sunt reusitele fetelor!!! Sper sa fie la toate fetele cu noroc luna MARTIE!!!
Va doresc mult noroc la toate fetele care fac IA azi miine si care au de gind sa l faca, SA NE AJUTE DD!!!
vreau si eu in lista cu toate ca nu am facut inca IA dar ma apropii cu pasi repezi!
marryan
danotino spune:
va pup pe toate!
eu sunt pe ultima suta de metri cu primul examen...
micky, pai , am facut prima IA in iunie 2005 cu dr matei, a doua in decembrie 2006 cu dr cocei, iar a treia pe 9 februarie 2007 si astept rezultatul, care apropos va fi pe 22 si nu pe 25 cum scrisesem, sper cu II. asa ca poti modifica si asta. sunt pacienta dr bucur din noiembrie 2006.am tr stanga infundata, la laparo din ian 2006 nu s-a putut face nimic, sotul e ok...dar ma mai uit si in buletin, am 35 de ani.
marryan , multumim pt sustinere si te asteptam si pe tine cu vesti bune.
bebekom ne zici ceva de bine? hai mai repede cu cele II!
aurel bafta la pregatirea pt FIV.
ali, poate la sani sa simti ceva modificari sa usoare dureri de burtica, in rest...Domane Doamne stie.
va pup pe toate
liana asteptam vestile de la eco
danotino