Inseminare (9)
Raspunsuri - Pagina 4
Micky2007 spune:
aurel_cris si noi te pupam si iti uram multa bafta la pregatirea analizelor pentru FIV. Poate va veni odata bebele asta mult dorit. Dar mai treci pe la noi, nu?
danotino nic eu nu simt nimic, doar ca au inceput sa ma doara rau sanii (mi s-a mai intamplat) dar cu 10 zile inainte, parca este prea mult. Hai ca o sa primim numai vesti bune, sa vezi tu....
corinuk off si oamenii astia cu bormasina, cum au indraznit sa te trezeasca? Multa bafta la IA.
marryan iti tinem pumnii pe 23 feb sa fie cu noroc si ai rezultate frumoase.
A....am uitat sa zic ca sunt super crizata, nu stiu de ce, ma enerveaza toata lumea. Luna trecuta am fost la fel in perioada asta.
Micky
marryan spune:
danotino este planta cu frunze, dar este asa uscata ca poti sa o faci pulbere in conditii de casa, si sa faci proportii de ca ceauil si sa bei cite o lingura mare de 3-4 ori pe zi cura se tine 3-4 saptamini si zice ca face minuni.
O sa va zic si io daca o sa functionezesi la mine mai ales ca am si io probleme cu trompele si CM dureros si ambundent.
daca te mai intereseaza intreabama si o sa mai scriu cite ceva ce mai scrie despre aceasta planta!
marryan
marryan spune:
MICKY iti multumesc pu urari pe 23 e ziua lui taticu meu si nu vreau sai spun ca nu o sa fiu la ziua lui pu tre sa merg la spital si stau acolo desi stie care e problema el imi zice ca o sa fie atiti de multi ca nu o sa fii bucuroasa mai traieste pu tine putin, dar eu nu vreau asa eu vreau sa traiesc cu bb si cu tati impreuna ca o familie fericita, OFFFF numai vise!!!!
marryan
bebekom spune:
Buna fetelor!
Danotino mi-am cumparat astazi un test barza ( am vrut sa iau sure chek, dar nu aveau si am spus sa mi-l dea pe cel mai bun ). Acum astept, teoretic maine este cea de-a 14 zi dupa IA insa nu stiu daca nu ar trebui sa astept macar pana sambata. O sa va dau raspunsul imediat ce ma hotarasc sa-l fac. Iti tin pumnii si tie! Nici eu n-am prea avut simptome dupa IA decat in primele zile ma dureau ovarele si spatele ingozitor. Apoi cautam cu infrigurare cate un semn si ... nimic. Din Z10, cam asa, au inceput sa ma doara sanii. Acum parca nu ma mai dor asa de tare. Oricum, fiecare organism reactioneaza in felul lui. Nu conteaza decat ca DD sa ne dea cate un sanatos.
Micky tinem pumnii! ceva simptome?
Aurel_cris spor la invatat, bafta la examene, dar inainte de toate sa reuseti la ultimul IA sau la FIV-ul pe care ti l-ai propus
Corinuk bafta!
Pup toate fetele!
ali spune:
Salutari fetelor.
La cate zile se face testul:la 14 zile dupa IA sau in Z28-29 aciclului?
Nu stiu ce data sa va zic?
Va pup pe toate si ar fi super sa facem grupul de gravidute.
Ieri am vazut nasterea Sandei Ladosi.M-a impresionat f mult.Imi curgeau lacrimi pe obraji si ma gandeam daca eu o sa simt vreodata emotia momentului in care o sa-mi vad prima data bebelasul.
ali
danotino spune:
buna seara
micky, parca au inceput sa mi se umfle si mie sanii.
mi se pare cam devreme.
marryan spor la trtamentul naturist, sper sa fie bun. mai spune-ne ce scrie pe prospect.
ali, ar trebui sa-ti faci testul?
bebekom ma gandesc la tine. imi dau seama ce emotii ai.
danotino
ali spune:
Of, inca nu trebuie sa-mi fac testul.Abia luni e a 14 a zi.Nu stiu cum mai rezist pana atunci.
Pana una alta, cine ne poate spune ce semne ar trebui sa urmarim?
ali
corinuk spune:
Ali si eu am vazut dar cred ca reluare azi-noapte,am adormit cu lacrimi in ochi!Doamne oare noi cand ne vom tine bbelusul in brate?Si m-a impresionat tare mult spitalul Euroclinic!Mamaaaa ce conditii acolo,de 5 stele,camere ca la hotel,totul nou-noutz!cadou din partea lor tot ce trebuie pentru bb primul set de haine ,pampersi.....o fii bine?
O nastere naturala costa 1500 euro si o cezariana 3000 de euro!!mhhh ce ziceti fetelor?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos