Mamici de martie-aprilie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 28
Dana_P spune:
Buna
!!!
Am facut o pauza destul de mare ...
De luni intram in prenatal, voi avea timp sa intru mai des pe forum. Mi-ar placea sa merg la serviciu, dar doctorul nu ma lasa, conteaza bebe sa fie sanatos.
In contiunuare luam gynipral - 3/zi,uneori 4. Contractiile tot nu dispar, m-am obisnuit, sper ca bebelusha sa stea in burtica cel putin inca 4 saptamani.
Anaanamaria esti in saptamana 35 + , dr mi-a zis ca voi lua gynipral pana in sapt 36, posibil si tu de saptamana viitoare sa scapi de ele.
Multa sanatate.
32+ 
danuta_t spune:
Salutari tuturor
!
Raportez si eu un Valentine's day cu o vizita la dr. Bebe mic este OK, are deja 2 kg, cica stau bine si la capitolul kg (desi am deja 15 in plus). Mie mi se pare mult, la Mihai pusesem pana la sfarsit 12,5. Bebe misca destul de mult, mai ales cand il aude pe Mihai. Nu prea mai are loc in burtica, statea cu genunchii la gura si cu manutele isi acoperea fata, asa ca n-am reusit sa vedem decat jumate de fata. S-a intors deja pe pozitie de atac, o sa stabilim la urmatorul control si data cezarienei. M-a programat peste o luna abia si tare cred ca va fi si ultima vizita inainte de ziua Z. Asa ca abia aseara am realizat ca mai am chiar un pic de tot. Nici nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul. Si n-am cumparat decat o salopeta si 2 body-uri.
La job inca mai merg, am dat deadline 1 martie (desi cred ca as mai sta inca 2 saptmani), dar vreau sa-mi dea pe cineva sa predau totul asa cum imi place mie, nu in bataie de joc.
Karra, nu-ti face probeleme cu dormitul in aceeasi camera. Si noi stam inca toti 3 in dormitor, dar in 2 saptamani il vom muta pe prichindel in sufragerie singurel. Neavand camera speciala pentru bebe, noi am amenajat un colt al lui, am zugravit un perete in albastru, am lipit un Mickey Mouse si 2 delfini (botezati Billy si Willy), iar cand era mai mititel si-l pregateam de culcare, spuneam "noapte buna" si prietenilor lui de pe perete. Acum vrem sa facem acelasi lucru in sufragerie (dar nici nu ma mai gandesc sa zugravesc prin casa cu burta la gura - la a doua sarcina cred ca mai sari din fazele clasice ale gravidelor)), o sa punem doar ceva desene pe perete. Sper ca Mihai sa accepte usor dormitul pe canapea, dar am indoieli.
Elyanne, mi-a placut mult povestea primei baite. La noi a fost cam asa: au venit parintii mei (stau in acelasi oras), dar le-a fost frica si sa puna mana si sa dea vreun sfat. Mie mi-era frica sa nu-l scap. Sotul curajos, a luat copilul in brate, l-a tinut cum a crezut el de cuviinta (printre sfaturile mele timide ca nu asa scrie in carte ca se tine copilul). Mai bine ca nu m-a ascultat, l-a tinut cum i-a venit lui bine asa ca a avut o mana foarte sigura. Iar eu eram de serviciu cu sapunul si clatitul. Doar ca Mihai in prima luna urla de mama focului la baie, pana la urma ne-am prins cu ajutorul dr ca urla din cauza ca ii era foame si noi il ameteam cu baia si masajul.
In timp am capatat experienta, si am patit alta: in aceeasi repartitie de sarcini, ne intrebam in timpul procesului de imbaiere ca ce are copilul de se zbate si da atata din picioare ? Cand ridic ochii, copilul era cu capul complet in apa (nu mai stiu ce verifica sotul prin vanita, n-a mai fost atent si isi coborase mana pe care se sprijinea capul lui bebe sub nivelul apei). Bine ca nu s-a intamplat nimic.
Dana
32+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
diana_jors spune:
Crina_mio: nu stiu, si eu sunt inca in faza de strangere informatii, dar cum aflu ceva iti spun. Vad ca suntem in aceeasi saptamana... ![]()
Diana
30+ cu
... probabil Alexandru
elyanne spune:
danuta_t si mandra tipa la baie... tot din cauza foamei. Dar nu cat timp era in apa... era extrem de incantata de balaceala... Cum o scoteam din apa, cat dura datu' cu ulei, imbracatul, urla pana se inrosea...
Cand s-a facut un pic mai mare (cred ca pe la 6 luni) am inceput sa-i dau sa pape intai si pe urma sa-i fac baie si n-a mai fost o tragedie...
Eliana
&
(34 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
Rebiana27 spune:
Karra album identic am si eu pentru bebel, cumparat inca de cand aveam 11 saptamani. L-am luat din Bucuresti de la o librarie din spatele Universitatii; a costat 32 lei. Se numeste "Primii mei ani". Am fost si sunt foarte incantata de carticica-jurnal. (Asta pentru cine vrea sa-si ia)
Rebiana
32+ 
kisstherain999 spune:
Am gasit ceva preturi la patutul rotund
www.backinaction.co.uk/sleepi" target="_blank">aici www.littlepeople.ie/cart.php?cat=4" target="_blank">si aici
Am dat sfoara in tara (cu adrese de magazine) si la rudele din Italia sa vada pe acolo cat costa. Mie mi se pare destul de scump.
kiss 
32+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
Andreea20 spune:
buna!
Selene, eu am luat prima data Amoxicilina si a doua oara Zinat amandoua conform antibiogramei....dar nimic....ma simteam super bine cat eram sub tratament, cum terminam incepeau durerile.
Gataaa....am sunat la spital si m-au programat la cezarina pe 24, la 6:30 dim, nemancata, nebauta....![]()
.....nu mai am rabdare
Andreea
36 sapt 
Gandacel spune:
Buna!
Nu am mai intrat de multa vreme pe aici, nu fac deloc fata cu timpul.
Lui Bogdan ii ies acum maselele pe banda si este din ce in ce mai solicitant, din cauza ca vrea sa stie totul si sa faca tot ce nu-i permis! M-a rupt de oboseala fizica si psihica!
Fetita din burtica e bine, am facut ultima eco vineri, e perfecta. Eu am niste complicatii destul de nasoale, investigatiile mi-au ocupat si ele foarte mult timp si nervi... am o trombofilie care sper sa nu produca pana la urma efectele cu care ma ameninta medicii. Desi arat cam rau!
Vad ca deja o sa apara prima MAMICA!!!!! Curaj, mai e putin.
Despre Gynipral, voiam sa va zic ca eu in prima sarcina nu l-am suportat, imi facea foarte rau la inima, plus ca nu treceau contractiile. La mine cel mai bine a facut vitamina B6, de la care chiar imi dispareau, alaturi de mangaiatul usor pe burtica si mult CALM. In sarcina asta am contractii mult mai multe, in unele zile dureroase rau, insa de data asta n-am mai luat nimic!!! Si zau ca nu s-a intamplat nimic rau pana acum. Doar ele, amaratele de contractii...
De la 1 martie Bogdan va merge la gradinita, asa ca sper ca voi avea ceva mai mult timp pentru odihna, pus ordine prin casa si acte, si DC.
Despre bebica din burtica, pot sa va mai spun ca nu sta locului o clipa, zi si noapte, incerc sa ma obisnuiesc. daca va fi asa si afara din burtica, va fi cam nasol pentru toata lumea, mai ales pentru BOgdan... vom vedea. Sper ca ne vom auzi mai des de la 1 martie incolo!
Sanatate si va pup.
Gandacel
29+ si Bogdanel (14.11.2005)
andradap spune:
Buna
!!! Ma scuzati ca ma bag si eu ca musca in ODISEEA VOASTRA!!!
Andreea20, as vrea sa te intreb ce ai mai aflat de bagajul de spital, pt. GIULESTI, ca am urmarit ce ai mai scris pe forum si asteptam si eu cu nerabdare sa zici ce ai vb. azi la spital...
Stii cumva ce trebuie sa luam pentru bebe sau pentru noi??? (EU, nasc tot la GIULESTI, dar un picutz mai incolo)
Multumesc mult 
PS: Si inca o data, SCUZEp entru interventia mea!!!
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
RaisaFudulu spune:
Andreea ce bine de tine gata mai ai putin si scapi
O intrebare...tu cum te-ai programat ca mie doctora mi-a zis ca nu-mi face cezariana pana nu avem semne reale ca bebe e gata sa iasa...contractii...dureri...col deschis
Pun majoretele la treaba pentru viitoarele mamici de saptamana viitoare

Pupici pe burtici
Katink ce poti sa ne mai spui de monica si pinguinii sai...asteptam poze
Diana
31+
RAISA-MARIA