Mamici de martie-aprilie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 27
RaisaFudulu spune:
Ei da frumoase poze mai fetelor
Karra super dragut albumul....de unde se poate procura si un pret estimativ...please...multumesc
Roxanici ei camera bebelului incepe sa prinda contur....acum patutul intregeste foarte bine comoda de infasat...super....felicitari....
Adina iti zic de pe acum La multi! pentru mama ta pentru duminica...nu de alta dar pana atunci mi-*e ca uit

Krissy pai domnisorica ta are deja garderoba plina.....si toate lucrusoarele alea pentru bebe...frumos...ma faceti sa-mi aduc aminte de superstiile familiei si de supararea mea ca eu nu pot lua nimic...

Eu am avut o noapte draguta fara evenimente deosebite decat 3 vizite la wc...deci ma declar multumita........azi ies la plimbare ca pare dragutel afara![]()
![]()
Diana
31+
RAISA-MARIA
RaisaFudulu spune:
Uitasem
Fetelor sa o lasati mai moale cu smotrul...eventual sa faceti pauze des si repaus la pat
Pupici
Diana
31+
RAISA-MARIA
madybulancea spune:
Neatza burticutzelor.
Trecem si noi la raport...mmmmmm...noi am avut o noapte buna, cu un somn linistit pana dimineata knd ne-a trezit tati sa ne spuna ca ne iubeste,iar toate astea dupa o seara f placuta...ne-a luat tati cadou de ziua indragostitilor (un lantisor cu crucilita) si o cina in oras, la care nu am stat prea mult ca era cald tare in restaurant si fum si nu ii placea lu bebita asa ca ne-am luat papita la pachet si ne-am cuibarit acasa in patut toti trei si am ras si am vb ....mmmmm ce bine a fost!!!
Elianne ce m-a mai distrat povestea ta cu spalatul mandrei...cred k si la mine o sa se intample la fel,dak nu cumva o sa vina surioara mea mai mare sa ma ajute...ne facem noi mari....
Dani7iasi imi pare rau pt vestea pe care ai primit-o poate nu e adevarat...am incredere ca DD o sa fie langa tine si puiu tau...ma
pentru tine si bebe...
Hai k m-am intins...ma duc sa fac un snitel de pui cu salata...
Va pup si aveti grija de voi!
28sapt&5zile
diana_jors spune:
Salutare
,
venim si noi la raport, si din fericire azi nu avem de ce sa ne plangem...
Fetele care va plangeti ca
misca prea mult: as vrea ca si al meu sa miste atata... trebuie sa stau foarte atenta sa il simt... cred ca sta cumva cu spatele la fata mea si mi se pare ca nu face altceva decat niste incercari timide de a ma gadili prin burtica... pentru ca miscari ample nu simt... am fost la control si totul pare ok, dar... as vrea si eu sa-l simt mai mult
.
Ma interesez de unde e luat patutul, dar nu promit raspuns inainte de saptamana viitoare... Azi ma duc sa ii caut si lenjerie de pat si sa vad ce mai gasesc pentru el... Abia astept ![]()
Am scapat de arsuri, cu iaurturi si laptic, e mult mai bine decat inainte ![]()
Legat de prima baita: categoric Cristi o sa stea sa se uite la mine, si eu n-o sa vreau sa o las pe mama sa se atinga de
-ul meu, deci probabil o sa stau si eu cu cartea in fata si cu sfaturile mamei sa ii fac prima baita... de la a doua o sa o las si pe mama, si apoi si pe Cristi sub stricta mea supraveghere
Hm, probabil ca o sa fiu si eu amuzanta rau ![]()
Ei, va las, ca m-am intins deja destul, ma intorc la munca (azi cu mai mult chef decat in alte zile... ce efect poate sa aiba o seara de Valentine's...
).
Va 
Diana
30+ cu
... probabil Alexandru
karra80 spune:
Raisa...eu l-am luat de la diverta...cu 34 ron dar am vaz si ceva prin alte librarii mai mare cu 49 ron dar si la diverta am vaz unul mai mic mai demult avea coperta cu rosu si-i zicea albumul bebelusului meu cu 30 ron....mie asta mi-a placut mai mult ca are si paginile asa groase ca niste coperti de carti.....Dar intreaba la orice librarie si gasesti.....
Karra 36+
MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
RaisaFudulu spune:
Multumesc Karra
...acum ies la plimbare si ma duc sa-mi caut
Pa ne vedem dupa amiaza
Diana
31+
RAISA-MARIA
karra80 spune:
Roxanici ce frumos e patutzul.....
Vai fetelor ce va invidiez pe cele care ati putut sa amenajati in alta camera camere bebelusului..

....si mie mi-ar fi placut si as fi cumparat si eu mobilier....si patutz din lemn...dar cum avem doar 2 camere asta e treb sa ne multumim cu ce este....poate la urmatorul bebel cand sper ca va fi si casa noastra gata adica peste vreo 4 ani.......voi face si eu separat camera.... copilului
Karra 36+
MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
kisstherain999 spune:
Karra80 nu te plange de lipsa de spatiu
Noi avem o singura camera si sincer nu stiu ce va face sotul la serviciu. Oare ne va abandona si va dormi la soacra?
kiss 
32+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
Crina_mio spune:
Buna burticute,
ieri am fost si noi la dr. sa ne vedem ingerasul. este bine, mai mare cu o saptamana dupa dimensiuni, dar asta cred ca e OK. despre epiteliile plate din urina mea, dr. a zis sa nu-mi fac probleme, asa ca nu mi-a dat sa iau nimic. bebelina mea s-a intors deja cu caputul in jos. o fi ea pregatita sa iasa, dar e inca prea devreme plus sa abia am terminat de zugravit apartamentul, asa ca saptamana viitoare fac curatenie, sper ca in curand sa ne soseasca si mobila ptr. camera ei, si sa-mi mai fac si bagajul. asa ca sa fie cumintica si sa stea acolo la caldurica inca...... cat mai mult, ca-mi e o frica de nastere.....
diana_jors - am am vazut ca si tu nasti la Giulesti. Ai idee cam care sunt preturile pe acolo?
ca si ghibuadina, cred ca cel mai mare cadou ata ptr. mine cat si ptr. sotul meu a fost ecografia ingerasului nostru de ieri, plus ca am masa in oras, ca doar eram plecati de acasa si trebuia sa si mancam ceva, daca nu am fi plecat la control......
atat deocamdata, trebuie sa citesc ce ati mai scris ieri si astazi, ca vad ca s-au adunat cateva pagini.
pupici
Crina
30+ 
dani7asi spune:

Mai dar aveti activitate nu gluma........
Va multumesc inca 1 data ca imi sunteti alaturi dar nu mai stau sa ma gandesc tot timpul la ce ar putea fi legat de bebita .Am ajuns la concluzia ca mai rau imi fac,asa ca incerc sa ma bucur de giumbuslucurile ei din burtica care apropo s-a mai lasat de vreo saptamana si pot sa respir si eu si sa mai fac treaba acum.
Oricum cred ca maine voi merge si eu la dr la control cu intarziere de 1 saptamana.
Andreea stiu ce inseamna durerile de rinichi si cele datorate infectilor urinare si daca nasteai natural aflai pe propria piele ca aceste dureri sunt mai puternice decat cele de nastere,asa ca nu va mai speriati fetelor de nasterea naturala ca nu e chiar asa de rau cum pare!
Va pup si mai vb azi!
dani
31+