Mamici de martie-aprilie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Neata,
Raportez o noapte nasoala cu carcel iar, m-am saturat de carcei .
Azi dimineata am umblat juma de oras sa-mi fac analizele compensat si bineinteles ca nu am reusit. Unde se mai fac compensat sunt niste cozi si o imbunzeala si inghesuiala si nu stiu cum sa se bage toti in fata nu se uita ca esti gravida si niste mirosuri de mori, asa ca am renuntat azi poate maine e mai bine.
Eliana si Roxi fain verdele si cu norisori cred ca arata super.
V-am pregatit cafeluta, hai trezirea.

Cria29+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

'Neata burtici si mamici
Noi am facut eco in fiecare luna de sarcina si nu ne-a avertizat nimeni ca va fi o problema. Speram nici sa nu fie.
Cadou pt tati de ziua indragostitilor un mesaj scris pe burtica. Am vrut sa ii dau o poza cu "dovada" ca bb e baiat dar nu pot deschide discheta
Pt. doritoarele de tiramisu aici gasiti mai multe retete si pareri.

kiss

32+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza fetele...
raportam si noi o noapte cu somn putin pt k am filozofat,ne-am certat cu sotul pana pe la 1 iar apoi am facut pace..:))...noi nebuni...si apoi carcei de simteam k nu o sa mai merg niciodata...de ziua indragostilor nu cred ca facem nimic...sau poate imi face sotu vreo surpriza!!!
Azi cred k o sa stau toata ziua in casa...k si asa e urat tare afara, poate invat putin pt fac!!!
vam pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Roxanici ma bucur ca esti bine...am inteles eu ca ai montat cevaa din mobilierul pentru bebe...sa nu-mi spui ca ai montat singura comoda de infasat.....ai grija nu exagera prea mult..........o intrebare poti sa-mi spui si mie ce inaltime si latime are comoda ta ca eu vreau sa-i fac mob pe comanda si nu prea stiu...inaltimea am inteles ca ar fi bine sa fie in dreptul mainilor ca sa nu te apleci....mi-ar fi de folos dimensiunile tale ca mi s-a parut super bine cum dadea .....verdele este bestial...iar norisorii m-au dat gata

Elyane ma bucur mult ca sunteti bine toti trei....cred ca e cel mai frumops cadou pe care-l poti face sotului.....camera cu verde mi se pare bestiala mai ales ca ai si dulapul in aceeasi nuanta....v-am mai spus mie imi place enorm verdele ....noi avem in dormitorul nostru si inca sunt innebunita de el

Mady stai linistita ca nu - i face rau eco lui bebe

Multumiri celei care a trecut noile gravidute in listuta Roxanici sau Cria...sau poate ma insel

Diana 31+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Cria eu vreau o cana de cafea cu lapte ca sa nu - l agit pe bebe....dar am avut o noapte groaznioca cu 6 treziri la wc...ma intorceam in pat si beam o jumatate de litru de apa si ma mai inteb de ce peste o ora iar la wc...Cria vezi ca eu stiam....nu sunt sigura....carceii ar fi de la lipsa de calciu...si eu trebuie sa-mi fac analizele dar renunt la compensate si le fac cu bani ca nu prea sunt in stare sa stau prin aglomeratie

Pupici si mai vorbim ma duc sa cumpar ingredientele pentru tiramisu...sper sa fiu in stare sa fac ...Roxanici daca-mi iese bun o portie mare o rezerv pentru tine

Diana 31+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Buna dimineata!
... si HAPPY VALENTINE'S DAY (celor ce sarbatoresc)

Eu am mai intrebat ieri un medic in legatura cu peridurala si mi-a spus la fel, ca personal nu o recomanda, motivul principal fiind tot forcepsul. Asa ca m-am hotarat sa nasc fara (TZUNA, si mie mi-a spus dr. ca se mai fac totusi niste calmante, sper sa ajute cat de cat) - chiar daca in momentele nasterii s-ar putea sa regret aceasta decizie (si la al doilea copil o sa vreau cezariana inca din momentul in care vad testul de sarcina pozitiv )...
DANUTA, imi pare rau ca s-a ajuns la cezariana la tine! Bine ca s-a terminat totul cu bine!

Ecografie am facut si eu la fiecare control; in ultima luna am facut de 2 ori si acuma merg oricum la 2 saptamani. Stiu ca sunt tot felul de discutii pe tema asta; n-am auzit sa se fi demonstrat ceva cum ca ar avea efecte negative sau nu.

ELYANNE, ROXANICI, ce dragute si colorate sunt camerele bebeilor vostri! Eu din pacate am 2 camere doar si nu o sa ii fac in viitorul apropiat camera ei, o sa fim o vreme 'colegi de camera'. Stiu ca nu este chiar cel mai bun lucru pentru bebe sa se invete cu noi, dar deocamdata nu prea avem alternative.

AMR pana apare martisorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am avut o noapte groaznica... nu stiu daca am dormit 2 ore in total... si vad ca incontinuare ma simt rau... am ceva contractii. Am luat pastilele si nimic... Tare mi-e teama ca ma duc la spital ca sa tin bb-ii cat mai mult in burtica.

Selene nici noi n-am facut camera pt. bb-ei... tot cu noi vor dormi. Camera verde este pentru mandra... care are deja 2 ani... si e cazul s-o mutam... mai ales ca vin si bb-ii.
Eu sunt de parere ca, pentru inceput, e bine ca bb-ii sa doarma cu noi in camera (nu in pat), pt. ca o sa ne trezim destul de des... si in plus, citeam ca ei isi regleaza respiratia, la inceput, dupa a cuiva din preajma... deci e bine sa fim aproape.

Eliana & (34 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Elyane iti tin pumnii si daca ti-e rau mai bine mergi la spital ca stiu ei ce sa faca sa-i tina pe bebei acolo la caldurica....tin pumnii si rugaciuni pentru voi trei

Diana 31+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Elyanne, tocmai vroiam sa-ti spun ca bebeii sunt cadoul tau de 1 (8) Martie. Tati o are pe mandra, astia micii sunt ai mamei :-). Asa ca, la orizontala, te linistesti, nu te gandesti la nimic naspa, nu-ti faci stres si o sa fie bine. Poate e de la faptul ca ai obosit ieri prin Bucuresti.
Asteptam totusi vesti, cum si cind se poate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

si va multumesc pentru gandurile bune... sper sa ma linistesc totusi si sa mai aman plecarea la spital... daca e posibil. Dar nu sunt atat de sigura ca o sa reusesc
Nu vreau sa ajung nici in ultima clipa, cand nu se mai poate face nimic si trebuie sa nasc... nu vreau nici sa plec de acasa

Eliana & (34 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput