Mamici de martie-aprilie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

BUNA DIMINEATA FETELOR!

ELYANNE sa dea DD sa fie totul bine si sa mai ti puiutii la caldurica .

Desi m-am culcat la 02.00 am avut o noapte tare agitata cu mers la baie din ora in ora.

Eu tiramisu am facut aseara eu am o alta reteta dar nu f. diferita si nu am facut tort ci am pus in cupe de sticla mi-au iesit 6 dintr-o portie deci ROXANA una e pt. tine.

Cam atat deocamdata ma duc ca am de rezolvat niste acte caci cu sarcina am uitat si a trecut data cand trebuia sa merg.

laura31+arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza,

venim si noi la raport... in primul rand am schimbat saptamana

Apoi, azi noapte am stat si eu cu ochii pe pereti vreo ora, nu ca m-ar fi incurcat juniorul prea tare, ci pentru ca aveam niste arsuri de imi era greu si sa respir... Evident ca de la atata miscat prin pat l-am trezit si pe Cristi, care a mai adormit abia spre dimineata...

Camera pentru nu avem nici noi, azi o sa primim patutul si il punem in dormitor impreuna cu noi... probabil la vara cand om reusi sa ne luam noi ceva cu mai multe camere o sa amenajam una si pentru el. O sa pun poze cu patutul, care inca e si pentru mine

Multumesc pentru reteta de Tiramisu, dar mi s-a stricat si mie robotul de bucatarie si numai bine gasesc garantia de la el, dar nu si bonul... sper sa ne descurcam cumva sa-l reparam in garantie... Dar e posibil sa am rabdare dup-amiaza sa bat albusurile cu mana Daca iese va invit si pe voi la o felie

Nici un semn de la mamicile noastre?

Cam atat de la noi, ma intorc (fara chef) la munca...

Diana 30+ cu ... probabil Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Ufff, Elyanne, poate reusesti sa te linistesti, hai inca 2 saptamani macar....tin pumnii sa se linisteasca burtica.

Lauramar, sarumanaaaaa ptr praji, acu ca vb toate numai de tiramisu incep sa salivez dupa praji....las ca torn un puding si ii pun frisca si ii zic tiramisu.

Andra sa ii transmiti numai ganduri bune lui Ancris, si lui Alexandru pupici sa se faca mare.

roxana 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Neata fetele,

Nici eu nu am avut o noapte prea buna...am avut contractii,dar nu erau la intervale regulate.Nici acum nu ma simt prea bine dar stau in pat.
Eliana,o fi de la vreme...zic si eu...ati vazut ca a fost si cutremur de dimineata...ce zi ciudata.Iti tin pumnii sa mai stea bebelusii in burtica la mami.

Ia sa trag si eu un ochi la camerele voastre.

Pupici,
Mada37+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Multumesc mult Arissa!

Mady, fii linistita. In afara de faptul ca bebe aude ceva de genul unui uruit de tren care trece pe langa el, nu s-a demonstrat ca ar dauna ecograful. Nu cred ca e prea placut pentru el, dar nici rau nu ii face. Ai sa vezi ca de cele mai multe ori isi acopera fatuca cu manutele cand sonda e aproape de capsorul lui.

Elyanne, Roxanici super camere!

Selene multumim pt felicitare. Chiar daca nu sarbatorim m-a incantat.

Ela in 34+ cu Thea Ioana

http://bd.lilypie.com/92Plp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Incep sa ma enervez cind ma gandesc ca trebuie sa te cari tu la spital in conditiile in care ei iti spun ca n-ai voie sa te ridici din pat.
Am o prietena care a avut aceeasi problema ca tine, Elyanne, dar la fiecare doua saptamani ii venea acasa moasa, s-o controleze.Sau daca ii dadea ea telefon.
O sa fie bine. Sper ca nu esti singura, ai pe cineva care sa stea cu Mandra? Sa poti sa te odihnesti. Io zic ca e de la drumul de ieri. Ai obosit si tu si burtica.O sa fie bine.
Super faine camerele voastre, Elyanne, Roxanici.Si mobilele foarte faine. Super fain se potriveste dulapul cu peretii.Si nastureii de la comoda, ce fain is. Cind or veni si ingerasii...sa-i vezi moshmondind printre mobile... Eu deocamdata nu am de ales, o sa stea in camera cu noi dar si de aveam , cred totusi ca e mai bine ( si comod) sa fie cu tine in camera.
Roxanici , tu-l pui direct in camera lui? Sau va mutati voi acolo ? Mie mi-e teama ca nu-l aud in camera cu mine, darmite sa fie in alta camera.Ar trebui dau la maxim volumul la dracia aia de ascultat ( ca nu-mi vine denumirea acum)
Azi noapte am avut si eu al doilea carcel.Ce-i drept de citeva zile nu mi-am mai luat calciul.Asa am patit si la primul, tot fiindca nu mi-am luat vitamina vreo citeva zile.Eu nu sunt fan lactate (doar frisca , dar nu stiu daca se pune) asa ca iau pastile.
Cria, asta-i cauza, lipsa de calciu.Asa ca...hai la oala cu lapte
A, ca vorbeati de cadouri. Am uitat complet de ziua asta.
Si sotul la fel. Azi dimineatza ne tot jucam prin pat si zicea ca nu are chef de mers la serviciu.I-am zis ca din cauza ca e Valentine's day :-) Si radeam ca ieri am facut sarmale, zic asta-i cadoul de Valentine's Day.
El imi aduce bombonica de la cafeaua pe care o bea la serviciu zilnic, azi o sa-mi aduca doua, asa ca suntem chit. Al meu sot oricum nu e expert in cadouri,surprize. El ma intreaba ce sa-mi ia, cind e cazul de cadou.
Ma duc si eu sa ma uit la un film ca mi-e o lene de ma doare.
Pupe si sa fiti cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

buna ziua la burtici!
N-am intrat doua zile...si uite cite se intimpla pe aici....dati-mi voie sa pup si io pinguinii, sa le urez lor si mamicii lor numa bine si multa sanatate...si evident sa pun niste majorete la treaba pentru celelalte burtici.

Acum ...la raport..ieri am fost la dr. si suntem tare bucurosi, colul a ramas inchis si lung, dar tot vom papa Gynipral si injectii cu gravibinon (Slava Domnului ca din astea mi-a mai dat doar doua, ca sunt atre dureroase), mi-a zis ca pot sa ma plimb...da` cu portia, demers la serviciu el n-ar prea vrea sa ma lase, ca sa nu ma stresez...Avem in schimb vaginits si mi-a dat niste ovule si o crema.
Am discutat si despre durerile mele de spate, mai ales ca au inceput sa coboare pe picior...de abia mai merg..si drt. a spuns ca in asemenea conditii si daca as vrea sa nasc normal nu e indicat, mai ales ca nu se poate face peridurala....bine mie oricum mi-era fica de nasterea normsala...darmite fara anestezie...

Astazi ma duc sa vad un patut pe la Obor, ca m-a innebunit mama ca e frumos foc...asa ca pe mai tirziu

Va pupic
Roxygeo 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Roxigeo ce ovule si ce crema ti s-a recomandat? Multumesc.

kiss

32+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

multumesc fetelor ca mi-ati raspuns...m-ati linistit...acum abia astept sa merg la doc sa il mai vad pe bebe...dar nu sapt asta ca e ziua lu tati si mai facem cumapraturi pt el si apoi...si la doc!!!
Cred ca noaptea trecuta a fost ceva in atmosfera ca toata lumea a avut carcei...

ELYANNE sper sa fie totul tine...sa le zici la bebei sa stea cumniti acolo inca putin si apoi o sa ii tii tu si in brate...am incredere k o sa fie bine!!!

V-am pupat!!!

www.photos.yahoo.com/quita18br

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuizaS spune:

Buna fetele !

Azi am trecut la ciocolata calda ca nu mai avem cafea fara cofeina
Ieri am cumparat si montat lui BB.
A avut tati o zi libera si am dat cu lavabil si am mutat mobila prin camera comuna....si noi tot colegi de camera cu bb ca nu avem alternativa ....2 camere...

Am sa pun poze dar acum sunt la serviciu si nu am la mine pozele.
Am luat un patut simplu din lemn ... mai erau acolo si o comoda cu sertare si un dulapior foarte dragute si foarte frumos finisate pe care le-as fi luat numai ca nu avem loc pentru ele.
Asa ca am luat doar patutul ...
Salteluta am luat din fibra de cocos....mi sa parut f buna pentru spatucul lui bebe
Deocamdata nu avem lenjerie dar zilele astea ma ocup si de asta.
Acum m-am mai linistit ..... ca se pare ca toate ne-am cam agitat cu bagaj, camera, de cand a aparut primul bebelus .

Eliane stai in patuc si ai grija de tine si implicit de bebelusi sa ii tii la caldurica pana or fi ei pregatiti sa vina! Frumoasa burtica am vazut pozele si camera verde si portocalie f frumoase!
Roxanici super norisorii...
Tzuna parca imi aminteam ceva de gugustiuci ca ar mai fi scris cineva dar nu mai eram sigura ....

Nu mai avem vesti despre proaspetele si ?

Si Vani o fi nascut ca nu a mai intrat...nu stie nimeni de ea?

Pentru cele care mai au putin ....sa animam forumul si sa le facem curaj

azi avem si noi 33 implinite

Mergi la inceput