Mamici de martie-aprilie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Eliana stai cuminte in patut si ai grija de tine.
Amma eu beau aproape un litru de lapte pe zi si mai iau si materna, sa vad ce imi iese la analize. Da vin si la oala ta cu lapte.

Cria29+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Super frumoase camerele ELYANNA SI ROXANA,sa le folositi sanatoase voi si bebeii vostrii.

Si noi am vrea sa amenajam camera bebelinei dar inca asteptam raspuns de la banca am vrea sa cumparam o casa aici e putin dificil sa vedem daca nu o sa ramanem in apartamentul in care locuim acum si o sa-i facem aici camera.

Am umblat de nebuna sa rezolv cu acele acte si nu am rezolvat nimic m-am necajit asa de tare ca mi-a dat sangele pe nas sper sa rezolv maine.

Acum fug sa pregatesc pranzul pt. sotul si mai revin

laura31+arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

buna fetelor,
Bebica mea cred ca s-a urcat in sus ,spre abdomen ca ma cam tine jos sub tzatze.Azi suntem emotionati, mergem sa vedem bebica , cat a mai crescut.sper ca-mi zice si mie(macar cu aproximatie), data nasterii.

Va pupam pe toate burticile!!!!

adina 33ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Stare de lene... ca doar vremea ma imbie la asta! Am citit si eu ultimile voastre vesti; am admirat camerele verzi care sunt foarte frumoase si acum scriu un mesaj pe fuga ca am si azi ceva treaba.
Pe la serviciu am servit o portie de "cruda realitate", asa ca mi-ar prinde bine putin Tiramisu. Care-mi trimite?
Intru mai tarziu sa vad ce s-a mai intamplat! Pana atunci va pup!

Rebiana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Mai da harnicutze mai sunteti la scris!
Raportam si noi..aseara am fost la control si....saptamana viitoare pe 21 ma interneaza si ma opereaza.....va dati seama mai am o sapt. si ma ma intalnesc cu minunea...
Aseara in schimb am avut emotii ca am avut contractii dureroase jos si am crezut ca deja ma iau durerile.....am avut niste emotii
NU-mi vine sa cred..se apropie momentul...
Va pup si sarcina usoara in continuare
Paula 37+6 cu Eliana Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Fetelor am si eu o curiozitate....sa nu dati cu rosii.....bebelusii Monicai nu erau mai mari cand a fost ultima oara la eco....sau nu mai tin eu bine minte ....eu retin ca aveau cam 3 kg fiecare.....atat de mare e marja de eroare pe care o da ecograful la greutate...eu stiam ca sunt 300-400 g +-

Diana 31+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna fetelor!
Am aterizat si eu acasa si top sa va spun vestile.
L-am vazut pe bebe Alexandru care e un frumos,l-au scos de la oxigen si acum sta cu mami in salon ,se simt amandoi bine si pe vineri am inteles ca le face externarea,mai asteapta deocamdata rezultatele unor analize.Ana e bine atat cat se poate dupa cezariana.A inceput sa-l alapteze pe Alex asa ca totul a intrat in normal.
Noi suntem bine,am fost la control si bebe are 2549gr si e ok,doctoritza a fost multumita de cum ne-am prezentat.
Va pup acum ca ma duc sa o adorm pe Maria.
Raisa nu te inseli asa stiu ca spusese Monica ,am impresia ca marja de eroare difera de la ecograf la ecograf.
la burtici.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 34+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Multumesc mult pt. gandurile bune Promit ca sunt cuminte. Mandra sta cu tac'su, care obligat-fortat sta acasa...
Promit ca dau de veste daca plec la spital.

Andra multumim pentru vesti. Ma bucur ca sunt bine si Ana si bb. Inca un pic si ajung acasa.
Maricel si bb-le tau. Bravo!

Raisa marja de eroare cam aia ar fi... dar mai se insala si doctorii cand masoara. Probabil depinde si de cat de performant este ecograful, si cum sta bb.

roxygeo ma bucur ca esti bine si ai liber la plimbari. O sa-ti faca foarte bine.

LuizaS asteptam pozele... Sa le stapaniti sanatosi.

Amma nu stiu daca a fost doar de la drum... pt. ca n-am fost prea cuminte in ultimul timp... daca m-am simtit bine, am prins curaj si n-am mai stat non-stop in pat. Cred ca doar a coincis... pe mine ma apucasera contractiile si ma intepa colul mai de dim. Pana sa plec la doctor. Asta este... daca nu sunt cuminte.

Mada iar cutremur?

Sa-nteleg ca va placut verdele Si mie mi-a placut... chiar n-am inteles de ce multi au fost socati cand au vazut ce si cum... Probabil pentru ca am vazut peretii cand nu era gata camera, fara mobila, parchet etc. Dar este foooarte pretentioasa culoarea... s-a acoperit uniform greu... dupa 3 maini de lavabila. Iar daca pune mandra mana uda de ceva imediat lasa dare...

Eliana & (34 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Imi spune si mie cineva cat trebuie sa tin crema asta de la tiramisu la congelator?
Mada mie mi-a iesit cam subtire crema cred ca nu am batut ouale bine

Helppppp
Asta e daca pana acum nu m-a interesat niciodata cum se fac prajiturile...eu vroiam sa-mi iasa din prima

Revin

Diana 31+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Raisa,cu siguranta ti-a iesit moale ca nu ai batut bine ouale.Asa am patit si eu aseara.Ti-am zis ca mi s-a stricat mixerul si a trebuit sa le bat cu telul,dar nu e acelasi lucru.In mod normal la congelator in 5 minute ar trebui sa se intareasca;sa o poti intinde pe blat.
Al meu a mancat tortul asa flescait.

Pupici,37+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput