Mamici de martie-aprilie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 21
RaisaFudulu spune:
mersi Mada a iesit o fleasca de nedescris....stai sa-l vad pe al meu ce zice...el nu prea e pretentios si cred ca o sa-l manance mai ales ca e facut de mine....crema aia s-a ingrosat ea la congelator...dar pana am intins-o...asta e om vedea./...acum l-am dat la rece...am mai pus si fructe prin el si cred ca l-am insiropat cam rau...experienta isi spune cuvantul
Va las ca am obosit de numai pot...stau si eu o jumate de ora pana vine omu
Diana 31+ RAISA-MARIA
lilidana spune:
Intru si eu putin ca sunt moarta de somn,am dormit 2 ore ,nu stiu ce e cu insomnia asta.Nu m-a durut nimic,n-am avut carcei sau arsuri,n-am dormit pur si simplu!
Aici ninge asa frumos ca mi s-a facut dor de Brasov .
Roxanici,Cria,nu-mi trimiteti niste aer de la voi?Mi-e asa dor,imi vine sa plang!
Elyanne,poate te linistesti acasa ca la spital...e asa greu.Te .
lilidana cu David-Gabriel 33w4d
"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"
suzy78 spune:
Buna - telor,
Multumim RALUALEXANDREI ca ne ti la curent cu starea de sanatate a ANEI si a lui Alexandru Eduard......ma bucur ca sunt bine amandoi.
MADA_ROZ....eu am facut azi tiramisu dupa reteta ta si este minunata.....este supriza mea pt sotul meu.......azi avem 3 ani de cand ne-am logodit......si sigur o s aprimesc o mica atentie....desi eu ma multumesc sa-l am langa mine....este un om minunat.
ELYANNE - ma bucur pentru fiecare saptamana incheiata a ta....si sper sa fie cadoul tau de martisor baietei....si eu tot de martisor trebuie sa nasc.....verdele din camera mandrei e super.......
PAULA75 - mult curaj pentru data de 21 feb....si punem neobositele majorete la treaba pentru tine....si aia mica ....
Suzy 37+6 Nicolas Mihai
raluk_ spune:
FELICITARI TUTUROR GRAVIDUTZELOR!
as avea o mare rugaminte la voi daca se poate..am o micutza pb...sunt in z20 din 26 , am ovulat acum 7 zile si azi am facut temp 37,2,(nu tb ci normala) ma doare capul si mi-e sete tare...as vrea daca se poate sa imi spuneti daca a mai avut cineva aceste simptome cand a ramas gravidutza, pt ca nu as vrea sa iau vreu medicament aiurea si e prea devreme sa fac un test de sarcina...va pup pe toate si va multumesc anticipat pt raspuns!
danuta_t spune:
Cria, Amma, carceii se pot face si de la o eventuala lipsa de magneziu.
Raluk, stiam ca paracetamolul este singurul medicament care se poate lua in sarcina, poti da o cautare pe net si gasesti o lista intreaga. Cum tu esti (cu putin noroc) chiar la inceput, nu stiu daca are efecte secundare sau nu. Probabil ca nu, cred ca nici nu s-a format inca zigotul. Dar daca rezisti, poate e mai bine sa nu iei nimic si vezi zilele urmatoare cum te simti si apoi sa mergi la medicul de familie. Poate e doar o stare de rau datorata presiunii atmosferice, oboselii, stersului, etc.
Elyanne, ai grija de tine si mai tine bebicii inca vreo 2 saptamani la caldurica.
Dana 32+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
raluk_ spune:
danuta , multumesc pt raspuns..deci nu poate avea nici o leg cu sarcina faptul ca eu am facut azi febra..oky...pupici tuturor
diana_jors spune:
Salut,
acuma admir bucatile de patut, ca inca nu e asamblat... l-am primit cu tot cu saltea, si ca sa va faceti o idee pana o sa ajungem sa-l aranjam:
http://www.stokke.com/product.asp?p=Sleepi&la=EN&na=UK&div=C
E exact ca in poza... teoretic se poate face si rotund (pentru cand e bebe foarte mic), are cam 65 de cm utili asa. Doar ca salteaua am primit-o pentru el mare, asa ca mare il asamblam :) Si se poate lasa si deschis pe o parte... o sa vedeti daca va uitati la meniul din stanga paginii (In use, Functionalities...). O sa-i mai caut niste pernute protectoare pentru primele luni, sa le leg p laterale sa nu simta bebeul curent...
E cadou, deci nu stiu exact de unde e cumparat, tot ce pot sa bag mana in foc din ce am prins e ca lemnul e prelucrat la Gherla... Daca va place mult si vreti o sa aflu si de unde e luat...
Va las, ca mai am de studiat cum se asambleaza
Diana 30+ cu ... probabil Alexandru
madybulancea spune:
Diana super patutu pt bebe...vreau si eu!!!poti sa afli de unde e si cam cat costa??? te rog...dak se poate dak nu...ne resemnam...
Diseara ma scoate dragul meu sot in oras...asa de valentine's day...super!hai k am fugit sa ma pregatesc...pupici!!!
28+ cu cred
roxygeo spune:
Am revenit....
am fost la Obor si am studiat patuturile...al de care mi tt vorba mama este extrem de roz....iar io nu vreau sa fie totul roz...ca model era dragut...da` nu m-am topit dupa el...iar io vreau sa ma amorezez direct....am mai vazut si altele unele de plastic, altele de lemn...vom vedea pina la urma...
ce a fost haios a fost ca mama a facut primele cumparaturi pentru nepoata ei: o caciulita, o pereche de sosete cu trandafirasi, iar din Carrefour un set de 4 body-uri (3+1= 220.000 lei vechi, io zic ca e bine ca pret)
acu` sa va spun si partea soc de pe ziua de azi - am fost la o farmacie sa-mi i-au Canesten ovule si unguent, caci dupa cum v-am spus am o vaginita rebela...si cind imi spune farmacista pretul total era sa lesin: 820.000 lei vechi...asa ca miine astept raspunsul medicului de familie sa-mi spuna daca se dau compensate....dar cred ca e pe principul ca traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul....si vorba unora: in ziua de azi e un lux sa faci copii...asa ca no comment
Va pupic
Roxygeo 30+
elpower spune:
Diana super patutul! Poate reusesti sa afli de unde e luat si cat costa. Noi avem deja, dar pentru nasi cand "vor ramane gravizi", m-ar interesa.
In alta ordine de idei, stie cineva ceva despre Loradin? Am vorbit de dimineata cu ea pe Yahoo Messenger si avea niste dureri de spate si ovare si ramasese ca la pranz ia legatura cu doctorul. Si dupa 10.30 nu mai stiu nimic. Poate ca mai avem o mamicuta printre noi. Stiti ceva?
Tocmai am vazut-o pe Sanda Ladosi la acasa cat de emotionata a fost cand si-a vazut comoara! Daca si eu am plans odata cu ea, ma intreb cum voi reactiona cand va veni vremea mea.
Timp cat mai placut petrecut cu bebeii vostri din burtica!
Ela in 34+ cu Thea Ioana
http://bd.lilypie.com/92Plp2.png