Mamici de martie-aprilie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Fetelor,cele care urmeaza sa nasteti la Giulesti ce bagaj de spital va faceti?Din cate am auzit nu avem voie cu hainute pentru bebe in spital ci numai cand ii scoatem.Ne dau ei de acolo, eu nu prea sunt de acord cu asa ceva.Si cu camasa de noapte la fel, ne-o dau tot de la ei.

ELLA 31
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani7asi spune:

Bune seara gravidutelor!
Imi cer scuze din tot sufletul ca nu am intrat de asa de mult timp dar nu am fost in apele mele.
Am fost pe 9 februarie de am repetat echo morfologica deoarece nu iesisera bine analizele si am aflat ca este foarte posibil ca dupa ce o nasc pe bebita sa trebuiasca sa o operez la coloana deoarece canalul vertebral este ingustat cu 50%de o membrana care il acopera!
Asta este,stiti cum este :niciodata nu crezi ca ti se poate intampla ceva rau chiar tie sau cuiva drag.
A mai iesit la echo ca ar fi sarcina mai mare cu 2 sapt fata de varsta care o stiam noi a sarcinii,dar asteptam sa vedem ce zice si dr obstetrician acum.
Am pus pozici in albumul comun ajutata de Roxanici care a fost tot timpul cand am avut nevoie de ea alaturi de mine .
Va pup pe toate ptr facute ptr sanatatea bebitei mele.
Acum ar fi dupa UM sa am 30 +[de 2 kg deja]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

dani7iasi ma si eu pt. bebita ta. Sa se nasca sanatoasa si sa nu fie nevoie de operatie.
Suntem alaturi de tine cu gandurile noastre bune!

Ela in 34+ cu Thea Ioana

http://bd.lilypie.com/92Plp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Diana este foarte frumos patutul. Te-as intreba de unde e cumparat de cei de la care l-ai primit dar eu deja am cumparat unul... dar totusi asa ca sa-mi fac o idee: de unde e si cat costa?

Dana7asi sper ca ceea ce ai aflat de la eco morfologica sa nu se adevereasca. Fii tare pentru tine si bebelina ta.

Eliana stai cumintica in pat ca sa-i mai tii pe bebei cel putin 2 saptamani. Hai ca nu mai e mult si vei fi mamica de 3 copilasi frumosi si sanatosi!

Tzuna abia astept sa mergi maine la curs si sa mai aduci vesti. Poate afli ceva legat de clisma si daca ne dau obligatoriu de acolo camasa de noapte (ca am observat ca se practica). Am fost si eu duminica la Bucuresti si am trecut sa vad si spitalul ca nici macar nu-l stiam (eu fac consultatiile la un cabinet particular al dr). Nu am intrat dar parea curatel.

Pupici pe burtici!

Rebiana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

buna seara gravidutze
care mai foloseste "Gynipral"? voua nu va este rau de la el?
Ana 35+ cuMIRIAM RIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Foooaaaarte frumoase vesti - felicitari mamicutelor Monica si Ancris - multa sanatate bebelusilor si multa putere si rabdare voua acum la inceput

Abia am intrat - am citit citeva paginute, dar nu am rabdare sa ajung pina la pag.15 si sa nu felicit noile mamicute cu bebelusiii in brate.Scriu cite ceva despre mine si apoi citesc toate paginilie - sper contin doar vesti bune

Noi in sfirsit am cumparat primul lucru al bebelusei - eu cred sunt printre putinele care nu are nimic pregatit - doar patucul si acela sta in cutie. Azi ne facusem cu mama plan sa mergem dupa hainute, carucior si ce mai trebuie - le ochisem cu sotul mai demult - dar o ploaie care tine de vreo 18 ore ne-a stricat toate planurile. Ramine pe miine - sper sa fie timp bun - ca parca vad saptamina asta iar nu am nimc , doar patuc

Bebelusa e bine - are loc in burtica - ba e cu capul in sus, ba in jos, ba pe diagonala - o simt dupa sughit- eu tot ma simt bine - adica mergem linistit pena la final(Da Doamne)

Motanul e bine - labuta a fost amputata - isi linge rana magarusul cit e ziua de mare(nici nu stiu ce sa-i mai fac) si am program dimineata si seara masurat temperatura si hranit cu seringa - nu stiu pina cind, sper doar pina nasc - dupa sa faca tot singurel

Citesc si revin

+ 34 Ilincuta

pozele mele cu burtica si fara

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Dani7asi ma rog pentru tine si bebelina ta si poate ca nu o sa fie nevoie de operatie dupa....se mai insala si ei ...pupici

Diana super patutul....nu am mai vazut pana acum pe rotund si am ramas impresionata

Ela
unde ai vazut-o pe Sanda Ladosi...eram curioasa s-o vad...cand a nascut..si ce are?

Noi suntem bine ...putin dezamagita de tort dar nu ma las mai incerc si duminica si poate-mi iese...atunci poate va pot invita la o felie...acum nu pot ca e o totala fleasca

Diana 31+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Super super patutul Dianei!
Intr-adevar o buna intrebare: cam cit costa?
Si incredibil de fumoase camerele verzi!
Va felicit pentru idei!

anaanamaria eu iau de ceva vreme Gynipral si nu mi-a fost rau deloc de la el, dar ce inseamna ca iti este rau? Cum te simti?

Ca sa va anunt si eu starea mea o sa va spun ca stau cit mai mult in pat, intru putin sau deloc pe calculator si incerc sa nu ma obosesc cu nimic. Bebe poate veni teoretic oricind de acum, dar eu vreau sa mai stea! La doctor merg saptamina viitoare, probabil chiar la ultimul control si vedem ce o sa mai fie!

Va sarut pe toate si le urez nasteri usoare tuturor celor care stiu ca se apropie!
Celorlate le urez sa stea cuminti cuminti pentru ca e cel mai bine atit pentru bebelusi cit si pentru noi!

O seara placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna fetelor!
Azi am avut o zi plina dar ma simt f bine. Am fost la serviciu apoi la cumparaturi in Auchan si apoi acasa unde am pregatit niste friptura si salata de fructe. Initial am vrut sa fac si eu tiramisu ca-mi place f mult dar apoi mi-a fost frica din cauza oualor crude. Asa ca incerc reteta dupa ce nasc.
Aseara am dormit f prost, m-am foit , m-am scarpinat.... Sper sa dorm mai bine in seara asta daca tot m-am agitat toata ziua.

Elyanne- e f frumos la voi. Asa viu colorat tot... Noi am varuit totul in alb cand ne-am mutat. Asa ca e f luminos dar lipsit de culoare. Doar perdeau la sufragerie e din voal portocaliu.Dar vom avea in curand o bombonica si ea va umple de culoare pe aici.

DANI7ASi- imi pare rau ca ti-a iesit asa ceva la ecografie dar cum spuneau si fetele poate totul va fi bine si nici nu va fi nevoie de operatie. Ai incredere in Dumnezeu si va fi bine in final.

Maine ma duc la serviciu si apoi la curs. Asa ca va tin la curent.
DIANIANA - sper ca maine sa ne recunoastem acolo. Eu vin tot singurica probabil ca sotul lucreaza pana mai tarziu.

Aveti grija de voi.Azi am intrat in sapt 37, deci luna a 9-a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Am uitat sa ma semnez
Gabi 38 sapt fara 2 zile!!!!! si

Mergi la inceput