Mamici de martie-aprilie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

dani7asi suntem alaturi de tine si speram sa nu fie nevoie de operatie. Am vazut si pozele de la eco cu pitica

Diana_jors foarte frumos patutul.

Anaanamaria eu iau gynipral. Uneori imi este rau, alteori nu. Mi-e imi da palpitatii si din cauza asta mi-e cald, transpir, imi tremura mainile. Eu iau 1/2 pastila la 8 ore.
Din ce am retinut eu din prospect... relaxeaza musculatura, inclusiv pe cea a inimii si probabil de aici palpitatiile (tahicardie).
In ce fel ti-e rau?

alionushca ma bucur ca sunteti bine.
Pacat ca a trebuit amputata labuta motanului Eu ma atasez f. mult de animale si sufar ca si cum ar fi un copil. Al meu sot gasise stapan pt. motan (am scris la un mom. dat ca vrea sa-l dea) si cand m-a anuntat ca a doua zi vine sa-l ia m-am pus pe un plans... m-am gandit ca tot e bine ca eram la mama si nu eram prezenta cand il da. Dar pana la urma, in ultima clipa, cand vroia sa-l puna in cutie sa-l duca, n-a putut nici el asa ca am gasit motanul acasa.

RaisaFudulu eu am apucat sa vad doar sfarsitul cu Sanda Ladosi... a fost pe acasa, a nascut la euroclinic, un baietel (Bogdan). Mi s-a parut foarte naturala, fara figuri... Au filmat in sala de nasteri, cand a nascut (natural). Din cate am inteles, a nascut astazi, cred ca pe la 13... tot aratau ceasul de pe hol... o fi fost 13, o fi fost 1 noaptea... nu stiu. Dar astazi, pe 14, ca spuneau ca e cel mai frumos cadou primit de ziua indragostitilor.

Tzuna lasa ca se coloreaza camera cu altele, perdele, draperii, covorase, lustre... depinde de camera...

Suzy mai e asa de putin si la tine... se apropie momentul... Sper sa fie cuminti bb-ii nostri si sa astepte luna martie

Eliana & (34 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Buna -lor,

am venit si noi la raport: dormim bine, ne mai trezim din cand in cand sa mergem la baie si sa bem apa... dar dupa adormim la loc imediat! Mainele ma dor noaptea si dimineata de nu pot taia nici o felie de paine dar o sa treaca si asta!

Ieri am fost la primul curs de pregatire de nastere ... a fost ...asa ca primul curs! AM ras cu sotul ca de fapt a fost mai rau decat la cursurile de germana unde te tot punea sa te prezinti! Aici ne-a pus sa stam de vorba cu cea de alaturi si pe urma sa o prezentam . Singurul lucru bun a fost ca ne-a dat o lista cu ce ne trebuie pentru bagajul de spital si 5 minute ne-a pus sa respiram ... Sa vedem saptamana viitoare ce ne mai invata !

Cam atat! Mai citesc din urma si revin!

Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Dupa ce am citit despre ce se mai discuta:

Dorm foarte bine noaptea - nu ma deranjeaza burtica, mai mult mersul la buda de 3-4 ori pe noapte.

RaisaFudulu multumesc de intrebare - am revenit cu noi forte

Am vrut sa va intreb fetelor - oare doar eu am asa un sot de panicat - nu am voie sa ies din casa neinsotita - cica intru miine in 35+ si sa,, nu cumva, careva, ceva,, - ori cu mama ori cu el - parca is catel ies doar cu zgarda, bine ca fara botnita. si eu aveam idei sa ma intilnesc cu niste prieteni dragi pina nasc - o brinza , eu nici loa cumparaturi nu pot merge singura - asta cind ai doctor in casa - cica el ar sti mai bine.Offff.

Hai sa va spun ce ocupatie am de vreo 2 zile incoace - am luat la frunzarit mesajele mamicilor mai mari - despre ingrijirea bebeluslior - si in documente separate copii informatiile despre tot ce se poate - colici, baita, temepratura camerei - sfaturi ale pediatrilor - dupa, am sa le mai recitesc, poate le voi printa - asta asa ca sa fiu putin pregatita. Ca dupa ce nasc - nu ma va astepta bebe pina voi citi eu ce trebuie. O prietena de a mea a nascut in ianuarie si sta cu cartea alautir - cum ceva nu stie hai la frunzarit.

Dani7asida Doamne sa fie totul bine cu bebelusa si sa fi gresit ochiul ecografistului.

Diana extraordinar patutul - stau cu sotul la computator si am ramas fermecati ambii de el - e ceva deosebit - sa fie sanatos bebelusul si sa doarma linistit in el, si fara colici(se vede ca am inceput sa citesc despre ingrijirea bebelusilor)

Elyanne am momente cind ma gindesc ca motanul sanatos sa fie, mai bine ii duc dorul decit sa-l vad cum se chinuie - da acum va zic - sa fiu unica de pe forum care are motanel bolnav - voi sa va bucurati si sa-i rasfatati pe ai vostri - cum fac eu acum cu al meu - tare alintat mai e magarusul. Motanul tau sa fie bine cu trei bebelusi pe capul, labele si coada lui .Apropo- camera verde- foarte mult imi place - e visul sotului meu - topit dupa verde - dar pentru ca nu avem alta camera pentru bebe are alte planuri - macar caruciorul sa fie verde si mi-a cumparat si lina verde sa-i impletesc bebelusei ceva cind va iesi el singur cu ea afara

Apropo de ziua indragostitilor - am primit un parfum - sotului nu i-am luat nimic - eu doar am spus ca am interdictie de a parasi locuinta - arest la domiciliu nu altceva

pozele mele cu burtica si fara

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Buna seara din nou,

DIANA - patutul este simplu si d eefect.....sa-l foloseasca bebe sanatos.

DANI7ASI - speram toate sa fie bine bebelina.......si ne rugam la DD pt voi doua.

MADMAT - unde ai disparut?????? iti simtim lipsa.

ALIONA - ma bucur ca sunteti bine......imi pare rau ca problema motanului nu s-a rezolvat fara amputarea labutei......este si el o fiinta si trebuie sa-ti fie ff greu.....dar sa sti ca ne gandim la tine, bebe si motan

ELYANNE - de cateva nopti visez numai prostii legat d enastere si incepe sa-mi fie frica.....mie care sunt o optimista......astea 2 sapt trec ff repede....sunt si nerabdatoare sa-l tin pe bebe in brate.....dar mi si frica de necunoscut....

VANI - nu ne tine pe jar......daca poti da si la noi un semn de viata....

SUZY 37+6 Nicolas Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Aliona bine ai revenit printre noi

Ma bucur foarte bine ca esti bine si ca te-ai linistit in privinta motanasului....acum poti spune ca o sa capeti experienta daca zici ca-l hranesti zilnic......in privinta sotului si al meu e panicos...cu mii si mii de sfaturi dar nu a ajuns sa*mi spuna sa nu ies din casa....sper sa nu citeasca ce-ai scris tu sa nu-i vina vreo idee

Pupici pe burtici si o noapte plina de dragoste

Diana 31+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Vani oare ai nevoie de galerie....chiar nu ne mai dai nici un semn de viata?

pupic pe burtici

Diana 31+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

alionushca culesul tau de info despre bb mi-a amintit de prima baie a mandrei Acu' ma rad si eu de mine, dar atunci nu stiam cu ce sa incep si cu ce sa continui...
Am pus cadita in vf. patului, am luat revista unde erau insirate si pozate toate etapele, plus cartea mama si coilul, si le-am pus pe pat langa cadita, ustensilele pt. baita si mandra statea despuiata si se uita mirata la noi...
Tac'su intreba si acum ce facem... eu citeam si puneam in practica... el doar ma asista.
Trebuia filmat, dar nu mai avea cine... noi eram muuult prea ocupati.

Suzy lasa frica... si visele... O sa fie totul bine, chiar daca e ceva necunoscut... vor destule persoane in jurul nostru care ne vor indruma... cumva iese bb. Asta imi spuneam la prima sarcina, cand am aflat ca sunt gravida si eram ingrozita... as fi vrut ca bb sa ramana in burtica pt. totdeauna.

Eliana & (34 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Dana7asi: sanantate multa lui BB al tau, poate totusi nu o sa fie nevoie de operatie

Am vazut si eu camerele de BB-ei frumoase toate si colorate. Noi inca nu am pregatit nimic! Patutul sta tot impachetat dupa dulat, la fel salteau ... carutul e demontat cu totul caci am spalat tot ce se putea spala la el ( caci l-am primit ... si am zis sa stiu eu ca e curat). Prin martie poate ne urnim si noi, caci al meu sot face un zbor pana acasa ... asa ca am sa raman singurica aici cam 10 zile! Dupa ce se intoarce ne apucam de montat totul!

In rest ... azi am avut un zidar in casa caci cazuse tencuiala langa usa din sufragerie! A facut totul ca nou, dar acum trebuie sa astept sa se usuce ca sa chem si un lemnar si un zugrav sa puna tapetul la loc. Nu e mult, dar daca tot ei sunt blegi si nu au facut treaba buna ... la ce sa ma complic eu cu lipit tapetul !

Pupici

Magda

Mergi la inceput

Eliana mi-a placut povestea ta cu prima baita!
M-am pus si eu pe citit ca ALiona .... caci eu nu prea stiu ce o sa fie cu noi din martie. Sotul e pe cale sa termine doctoratul, a inceput deja sa trimita CV.ul pe la diverse firme. E deja chemat la runda a doua de interviu la o firma (cam la 800 km de noi)... Toate f. bune si f.frumoase ...doar ca cei de la firma respectiva cred ca se asteapta sa inceapa de la 1 aprilie munca ... si eu ar trebui sa nasc pe 9 aprilie ...

Refuz sa ma gandesc cum o sa fie ... , oricum ar fi minunat sa primeasca slujba ...

Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

MIE MI-A DAT DOCTORUL SA IAU 2 PE ZI SI LA CAM O ORA DUPA CE IAU PASTILA INCEPE INIMA SA IMI BATA MAI REPEDE SI SA TREMUR SI MAI NOU MA MAI SI DOARE INIMA

Mergi la inceput