Mamici de martie-aprilie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 24
magdutah spune:
Fetelor buna ideea cu tortul pentru astazi!
Eu insa daca nu v.am citit la timp sa fi facut si eu unul ....
Tiramisu faceam si eu demuuuuult, dar voua nu va e frica sa il mancati caci are oua crude?
In orice caz, in lipsa de tort, mi-am luat un iaurt cu fructe si poate mai tarziu imi incalzesc si niste laptic!
Pupici si noapte buna !
Magda
karra80 spune:
Seara buna la toata lumea.....
Chiar buna ideea cu tortul....mai ales ca sotzul a fost plecat azi toata ziua inca-l astept ca a avut de mers pana la Baia Mare...
Apropo de crema eu am gasit pe net o varianta cu galbenusurile fierte cu zahar si lapte pe abur....si mi-a iesit super....si a fost si mai tare crema.....acuma sa vedem cand vine sotzul acasa adica peste vreo 2 ore ce-o sa zica de tort.....
In rest eu am fost azi in magazin si am gasit jurnalul bebelusului sau albumul bebelusului ii zice e o carte asa ca cele de povesti cu pagini groase si cartonate si frumos desenate in care poti sa lipesti pozici de la eco prima zi de viatza....si sa si completezi cu cuvinte....tot despre bebe...prima baitza...primii pasii, primul somn, primul cadou...de la botez arborele genealogic ...loc sa-i lipesti bratara de la spital...etc...
Acuma fac poze si le pun in album sa vedeti despre ce vb....eu am fost super incantata de ea...mi-a placut e o amintire frumoasa...
Acuma citesc din urma si revin....ca ati scris azi nu gluma
Karra 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
flopici spune:
Buna seara burtici!
Eu sunt o burtica de 37 saptamani fix. V-am desoperit de o luna...timp in care v-am fost alaturi zi de zi si v-am citit, fara a putea in legatura cu voi, pentru ca...nu am reusit sa ma logez.
Asa ca, vin cu intarziere si va spun : bine (ca) v-am gasit!
Am admirat si admir foarte mult relatia voastra si mi-a parut tare rau ca nu am stiut de voi de la inceput.
Felicitari proaspetelor mamici si muuult curaj viitoarelor mamici...mai avem putin!!!
Noi o sa aparem pe lume pe 7 martie, probabil ( DPN), la spitalul Elias, UM 31.05. si data nasterii 22.03.1976.Daca se indura cineva sa ma treaca si pe mine pe listutza voastra... :) as fi tare bucuroasa...
Dar fiind ca de azi am intrat in concediu...si am reusit sa-mi creez si cont, voi fi alaturi de voi, nu doar citindu-va, ci si scriind, pana la sfarsit.
Va doresc o noapte linistita,
Florina
lauramar spune:
Am terminat de scris mesajul si sa blocat pagina offfffffff.....
ELYANNA hai ca m-ai facut sa rad cu lacrimi,macar la noi o sa fie mai bine ca vine si soacra-mea si are cine sa filmeze.
Mie mi-a iesit bine tiramissu dar eu l-am pus in cupe nu tort,sper sa nu fie nimic din cauza oulor crude nu e prima data cand fac de cand sunt insarcinata si pana acun slava domnului ca nu a fost nimic.Tot timpul am luat oua proaspete si cred ca ce e facut in casa e mai sigur decat ce cumparam din magazine.
Acum va doresc o seara cat mai frumoasa eu sper sa profitam de ea
laura31+
Andreea20 spune:
Buna seara fetele
FELICITARI MONICA !!! sa fie bebei santosi si tu sa te faci bine repede !
Elyanne si Roxanici, foarte frumose camerele vostre
Diana, patutul tau chiar e deosebit, nu am mai vazut nicaieri forma asta...sa se bucure bebe de el.
Ellamiss, si eu nasc la giulesti....eu sunt pro hainute din spital, sunt foarte bine sterilizate chiar nu ai de ce sa-ti faci griji, despre bagaj o sa-ti spun maine mai multe pt ca o sa o sun pe asistenta.
Dani7asi, sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine si sa nu mai fie nevoie de operatie....trebuie sa fii tare si increzatoare
Azi am fost la doctor...bebe iar este mai mare cu 1 sapt si ceva si tot nu s-a intors are capul atat de mare incat nu a putut sa-l masoare, maine trebuie sa sun la spital pt programare de cezarina.....care o sa fie pe 23 sau 24 feb (maine o sa va spun sigur)....
Mi-a reaparut infectia urinara a doua oara (cum termin antibioticu ma iau durerile)....dar am baut foarte mult ceai diuretic pt gravide (mai zicea cineva de el)....e foarte bun, si ma ajuta.
Am dureri foarte mari la incheieturile picioarelor....nici nu pot sa ma imbrac ca lumea, abia ridic un picior de la pamant
Andreea 36 sapt
karra80 spune:
Elyanne...superba camera verde eu una sunt innebunita dupa verde dar al tau e super si ce bine se potriveste cu mobila....
Dani7iasi sa de-a doamne doamne sa fie bine fetitza ta sa nu fie nev de operatie...ne rugam pt tine si pt ea sa va fie bine
Krissy ce sa zic m-ai innebunit cu lenjeria bebelusei tale...super culorile...mov+verde...nebnuie...si debaraua...frumos aranjata.....totul la superlativ...
Aloina bine ca ai mai dat si tu un semn...ma bucur ca esti bine si tu si motanelul...
Roxanici...mare pictoritza esti ce frumosi sunt norisorii.....
Diana patutzul e super...ce ideea asa oval....nu am mai vaz pana acuma....
Cam atat ca bebelusa sta ingramadita si isi cere drepturile...
Karra 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
vcarmen spune:
buna seara la burticute.
dana7iasi ma rog pt tine si pt fetita ta, ma alatur celor care iti daruiesc numai giduri bune.
despre oua crude eu cred ca dac le cumperi de undeva sigur si sunt proaspete nu au de ce sa-ti faca rau , si eu am mai gustat cite un pic de maioneza sau prin prajituri.
am si eu o rugaminte . dac stie cineva o reteta f usoara de crem snit( nu stiu cum se scrie.eu am incercat o reteta de pe net si nu mi-a iesit,
pot sa va spun ca pasiunea pt acesta prajitura mi-a aparur in sarcina asta. pina sa ramin gravida nu prea ma omoram dupa prajituri cu frisca ci mai mult dupa cele cu ciocolata, dar in sarcina m-am sucit mai mult frisca si mai putin ciocolata.s-a mai intimplat cuiva asa ceva?
Carmen 35 sapt si bebe Andrei -Bogdan
carmen76
alionushca spune:
Offfff fetelor ....de azi declar sus si tare ca sunt gravida in toata legea - abia azi, mai bine zis acum aminteles ce inseamna durerile de spate de care vorbiti - mama draga, da ce greu e sa fii gravida - eu care pina ieri ma catarm unde imi trebuia acum cer ajutor celor din jur, of - merg ca o baba incovoiata si ma tin de spate - fix ca o baba, alte cuvinte nu am - eu ca baba, da fetita mea fara nici o hainuta - daca am asteptat pina acum, si miine iar s-au anuntat ploi, si poimine ninsori - si parca vad ca nasc si ma duc cu mina in fund la spital, zau ca asa.
Nu stiu ce ma apucat sa ma jelui - da nu ma recunsoc -de azi is gravida in toata legea
Multumesc fetelor pentru primire (reprimire), ma bucur ca mi-ati inteles durerea cu motanul - si v-ati gindit la mine
din nou sunt pe baricade - ura!!!!!!!!
miine 35+ Ilincuta
Aliona
roxanici spune:
Amma, da bebelusul meu va locui singur in camera lui...nu de la inceput, ca o sa imi fie frica sa il las singur peste noapte si pana ne obisnuim unul cu altul vom mai dormi pe acolo...am in plan si o canapeluta mica acolo.
Lilidana, ti-as trimite aer de la Brasov dar sa stii ca asa de innorat si intunecat si numai umezeala a fost la Brasov, sigur nu asa iti aduci tu aminte.
Diana, foarte interesant modelul de pat, tb sa recunosc ca nu am mai vazut. Sa il folositi cu placere si sa se lafaie bebelusul in el.
Aliona ce bine ca ai revenit si intr-o stare de spirit pozitiva. Multa sanatate motanelului si sa va bucurati unul de altul cat mai mult. Si eu am animalut de casa si mi se rupe inima cand aud de animale aflate in suferinta.
Karra, sa stii ca sunt chiar antitalent la desen da ...am folosit sabloane ptr nori ca daca ma lasam la mana mea libera ma emotionam si sigur mazgaleam
Eliana, m-ai facut sa rad...imi si inchipui un bebelus care nu stie pe ce lume traieste si pe tine cu instructiunile de utilizare langa
si pe sotul tau nedumirit pe langa voi
Fetelor care aveti 37sapt+, pe mine ma ia cu fiori cand zic 37.....sa aveti parte de nasteri usoare si sa ne tineti la curent cum va simtiti, ce se intampla cu voi...ma tot gandesc cand oi avea io 37 de sapt... phiew, transpir...
Noapte buna
roxana 34+
Selene spune:
Buna dimineata tuturor! Se pare ca astazi sunt foarte matinala, asa ca va fac eu cinste cu cafeaua / ceaiul de dimineata!
Diana, foarte frumos patutul acela! Si interesanta ideea, sa nu fie dreptunghiular ca celelalte!
Andreea20, ai facut antibiograma inainte sa iei antibiotice? Ca poate din cauza aceasta nu raspunde organismul bine la tratament. Eventual incearca sa vorbesti si cu un medic nefrolog, ei sunt specializati pe partea asta. Sunt ingrozitoare infectiile astea urinare!
Dani7asi, sigur nu s-au inselat la eco? Totusi, e bine ca au vazut si ca se poate rezolva totul!
Elyanne, cred ca fiecare mamica ar trebui filmata la prima baita! Si sa te uiti din nou la filmulet dupa cateva luni - abia atunci cred ca ti se va parea comic! A, si sa vorbesti cu gemenutzii tai sa stea acolo macar pana pe 1, ca doar suntem la mamici de martie-aprilie, nu?
Cam atat pentru moment, azi va las in pace cu peridurala ...
O zi frumoasa tuturor! Se pare ca la Timisoara va fi soare, asa ca plimbare scrie pe mine mai tarziu
AMR pana apare martisorul...