Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

bebinuta, felicitari pentru botez! Tare draguta e Ada, de fapt toti sunteti frumosi.

Dia, iti multumesc si eu pentru articole. De unde sunt?
Mai beau si eu Pepsi uneori si vad ca nu se plange Cristi.

auras, ce fetite frumoase ai! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ele. Ce dulce e micuta cu catelul de plus! Cum se impaca surorile?

angi, stai bine daca ai luat pranzul la 15,30 . Eu uneori iau micul dejun pe la 12-13.

aelita si alexandra, ati nascut copii forumisti! Sunt tare haiosi! Maine-poimaine ne trezim cu mesaje din partea lor.
Alexandra, Mark sta in fundulet deja?!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Sta daca il las.........doar ca l-am pus cateva secunde cat sa-i fac poza....asa mai sta pe genunchii mei...mie sincer pediatra mi-a spus ca sa-l mai ridic de manute in fundulet in fiecare zi cate un pic....poate nu e bine!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Am primit si noi la botez centru de activitati 1,,2, si ne place foarte mult.Are doar 2 jucarii si o oglinda , dar i-am mai adaugat eu una muzicala.este foarte incantat si ridica mana sa le atinga( presupun eu)
In Carrefour Constanta am vazut la oferta-1 milion-, dar mult mai util caci de jur imprejur are un fel de pernute (suluri din buret)care nu ii permite sa se rostogoleasca .Daca nu il primeam pe asta mi-as fi cumparat din acela.

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

alexandra, poate sa il ridici in fundulet ca exercitiu, adica mai mult sa il tii tu de manute si sa vezi daca el se trage in sus... sper ca intelegi, nu stiu daca m-am exprimat bine.
Oricum, Mark pare maricel, cred ca e si destul de puternic.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

madaluta pune le pe publiiiic....

fetelor am incurcat o cu laptele....deloc nu se mai umplu sanii...iar mititelul cred ca oboseste de cat trage, de aia adoarme la tzitzi... ce fac? or mai avea vreun efect ceaiurile acum?sa incerc galactogilul? nu vrem bibe....

diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

madaluta pune le pe publiiiic....

fetelor am incurcat o cu laptele....deloc nu se mai umplu sanii...iar mititelul cred ca oboseste de cat trage, de aia adoarme la tzitzi... ce fac? or mai avea vreun efect ceaiurile acum?sa incerc galactogilul? nu vrem bibe....

diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire

of, sper sa nu patesti ca mine .... ca si eu am patit-o dupa per. aia in care Oana nu a pea mancat... la mine galactogilul nu a unctionat, sper sa mearga la tine ... mai incearca ceaiul pt lactatie de la fares in cantitati industriale

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

da, erau pe privat..multumesc dianocica
centru de activitati (nici nu stiam k se numeste asa)
1, 2,
3,

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna seara,am 2 intrebari si sper sa primesc cat mai multe raspunsuri:
1. pentru cele care ati avut botezul cat si pt cele care inca nu ati botezat bb-ii..unde ii tineti?la restaurant?daca da unde si cat?caci cat de curand se apropie botezul si nu stiu cum sa procedez..va fi fum..muzica..etc
2.ati scos bb-ii afara la plimbare pe ploaie (stiam ca nu e voie din cauza umezelii si tocmai ce trebuia sa ajung pana la mama si normal cu david dupa mine;acum regret ca l-am scos) :(

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna

astazi am avut treaba nu gluma
i-a vedeti aici botez Adina

si inca unul www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

nu stiu ce are dar e asa de maraita si nu pot face nimic ca doar in brate tace. va pup.

Raluca cu Adina Andreea (12.11.2006)

poze Adina

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Dolores noi am facut botezul la restaurantul unui hotel si am luat o camera sus pentru Adina si am dus-o doar cate putin jos.

e si asta o solutie.

Raluca cu Adina Andreea (12.11.2006)

poze Adina

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput