Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Fetelor, David al meu nu mai vrea sa fie tinut la orizontala in brate, vrea numai vertical, asa ca la beuf, asa zicem noi la ragait. sau cu spatele spre mine, tot vertical, si sa analizeze lucrurile din casa, sa vada daca a nimerit bine au ba.Efectiv plange daca il tin culcat, numai cand ii este somnic accepta pozitita asta. o fi rau sa-l tin asa? Capul il tine bine, eu nu prea vad vreo problema. Dar sa stea in scoica in timpul zilei, asta e ok? Ca asa s-a obisnuit sa stea in perioadele luuuungi de veghe.
poze David Mihai
De ce toti zic ca eu sunt mic? Doua luni am implinit!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Iulia mea de cand avea o luna nu mai vrea sa stea la orizontala. Si de vreo luna nu mai vrea sa stea la verticala cu fata la mine, doar cu spatele, sa vada ea tot ce misca in jurul ei
Eu am avut grija sa o sustin mereu cu o mana pe la subratz, sa nu isi lase toata greutatea pe coloana.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Spun si eu un pentru
Christian Gabriel de Donia
Beatrice Maria de Chinico
Ana Beatrice de Saftoiu Gina

Centru nostru de activitati a costat 49 de euroi si l-a adus Dani din Franta. Am vazut si pe la noi prin magazine - dar aveam doar cate 5 -8- maxim 10 activitati. Asta are 15. Deocamdata sunt multumita de el - scrie ca este pana la 10 luni.
Am mai vazut si pe diferite site-uri asemenea saltelute. Aveti grija sa fie cat mai detaliate - sa aiba cat mai multe activitati - daca tot dai un ban ... barem sa merite si sa poata fi folosita pana la varste mari.

Acum mai pleaca pentru 2 saptamani si as vrea sa-mi aduca un leagan - dar nu orice leagan imi doresc - ci dintr-acela 3 in 1. Adica e leagan propriuzis cu muzicuta si viteze si animalute, se poate detasa scaunelul si sta bebe in el fix si se mai poate transforma si in balansoar - pentru copil de pana la 4-5 anishori sa se legene singur.
Nu stiu cum il va transporta el cu avionul ... dar pt fii-sa sa faca ce-l taie capu ... da sa mi-l aduca home.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Multumesc Miro...am reusit si le-am descarcat pe toate......
Sa ne faci si noua o poza la "centrul de activitati"....

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Multumim pentru urari! Noi o sa mancam azi tort, asa ca va ofer si voua ceva bunatati si
Heeei, s-a facut baiat mare Cristinel, drept pentru care azi va primi cadou doua injectii, adica vaccinurile care se fac in Canada. Si o sa-l si cantareasca nenea doctorul, sunt tare curioasa cat are ca imi rupe mainile. Am visat ca avea 10 kg, sunt curioasa cat are in realitate, eu ma astept la vreo 7

La multe luni si ani pentru colegele de generatie: Ana Beatrice si Beatrice Maria!

danita, aici e iarna, nu e prea frig, dar e rece si ma bucur ca avem zapada, poate sa mearga Roxana la sanius. Azi se anunta o mare furtuna de zapada, dar pana acum vad ca totul e neschimbat.

roxanica, nici Cristi nu suporta sa il tin la orizontala. Daca il iau in brate trebuie sa stea cu capul suus sa vada tot. Nu cred ca e vreo problema, oricum nu il tii n brate cu orele, presupun.
Iar scoica a fost probabil conceputa in asa fel incat sa nu dauneze copiilor, eu nu mi-as face griji.

yagmur, tinerico, sa-mi spui tanti ! Te-am luat, sunt mai mare cu cateva luni decat tine. Dar tot tanara si eu... cum poti sa fii altfel cand ai copil asa mic?
Clujencelor, voi iesiti la mancare cu provizii, sa nu pierdeti calorii ?

Ma duc sa ganguresc cu dumnealui, ca e in forma. A papat bine si acum are chef de vorba.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Si sa stiti ca pediatra noastra e o tipa tanara, la curent cu noutatile, nu e genul: da la copil ceai, sucuri de portocale ori sarmalutze!!Chiar remarcam ca sfaturile pe care mi le da le stiam deja de la voi, si m-am gandit cat de bine informate suntem, fete destepte,ce mai!!! se mira si dr. de unde atatea informatii pe capul meu, zicea ca voi ajunge s-o complexez! normal, a trebuit sa-i spun de voi, ca nu puteam sa-mi asum merite ce nu sunt exclusiv ale mele. Chiar cand ma plangeam ca David nu mananca bine si ea venea urgent la noi, nu mai stia ce sfaturi sa-mi dea si ma intreba la un moment dat: "Da' fetele ce zic?" Pai eu atunci nu aveam net!!!!

Daca mai intreaba de noi transmite-i salutari! N-ai invitat-o pe la noi ?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Uitati-va cum le scrie Mark bebeilor de pe forum cand mami nu e atenta......Poza1 si poza2

poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

La multe lunisoare pentru sarbatoritii de azi: Christian, Bea si Ana......

Donia, sa vii cu vesti de la medic...sunt si eu curioasa cat cantareste Cristi...

Vazut pozici de mamici cu bebici

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Ingerasul nostru drag
Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by alexandra_25

Multumesc Miro...am reusit si le-am descarcat pe toate......
Sa ne faci si noua o poza la "centrul de activitati"....

poze cu Mark
poze

Alex - stai mami ca nu am terminat - mai sunt cateva cutiute.

Beton Mark al tau cu tastatura in brate. Dar aibe grije si nu-l mai pune in funduletz - inca NU este voie.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

merit ....dar daca l-ati vedea cum vrea sa stea deja in picioare....dar de la cat timp pot sa-l pun in fundulet????

poze cu Mark
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Alex, in niciun caz in funduletz de acuma...eu stiu ca toti au tendinta asta de a se ridica, e un reflex, insa NU de acuma...acolo pe la 5/6 luni. ...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Ingerasul nostru drag
Varsta Denis

Mergi la inceput