Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 17
angi_m spune:
Temele zilei de ieri:
1. Iulia asculta in general radio. Ii pun si cutiutele muzicale, dar am observat ca nu face nici o diferenta (deocamdata). Dar cand ne jucam si mai canta si mami dupa cutiutza muzicala ii place mult.
2. Am un port-bebe (marsupiu) pe care l-am folosit doar de 2 ori ca Iulia plange in el. Probabil ca o tine prea strans, ca intra la limita cu fashul pe ea. Cel mai mult ii place in brate 
3. De obicei faceam chef cu prietenii de 14 feb. Sa vedem daca maine gasim vreo bunica sa stea vreo 2 ore cu Iulia, daca nu, o sa ne "iubim" in familie.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3
dianocica spune:
of,aveam atatea de zis si nu mai stiu ce...s a trezit din somul de 4h, a mancat un pic, a adormit la tzitzi, s a trezit cu chef de vorba, a mancat iar, a adormit iar s a trezit...in sfarsit cred ca l am culcat. sunt ca in prima saptamana, i a venit cheful de supt...si il las, ca oricum nu mai am la fel de mult lapte dupa zilele astea...si m a supt...vai de capul meu...adormea sugand saracul...si se trezea ca nu mai era si il mutam la celalalt...si tot asa...cred ca s a saturat...sper...
apropo de par alb. eu tot ma plangeam de vreo 5 ani ca albesc, dar fiindca ma vopseam f des toata lumea zicea ca sunt nebuna...acum, cum ma intalnesc cu cineva:vai de' ce ai albit...si asa ma enerveaza, ca ei zic ca e de la bb. si el nu are nici o vina...inevitabil urmeaza: sa te vopsesti! ei bine, nu mai vreau.am fost toate culorile: blond, roz, mov, ciocolata, negru-albastrui...nici nu mai stiam ce culoare am...si acum chiar imi place, mi se pare mai smecher... inceput de grizonat la varsta asta...
mai downloadez cutiutze muzicale si revin
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 intalnire
luly spune:
LA MULTE LUNI! sarbatoritilor de azi :
Christian Gabriel de Donia
Beatrice Maria de Chinico
Ana Beatrice de Saftoiu Gina
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
poze
dianocica spune:
miro nu mai inteleg nimic...tocmai downloadasem cutiutzele muzicale de pe yahoo si acum ma duc pe gmail si vad ca intr o parte cut muz 2 are 17 melodii, in alta 34...la fel toate...macar sunt aceleasi cut? sau le iau dinnou?
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 intalnire
Ralumat spune:
Am venit si noi de la plimbare.....cred ca am descoperit cum sa-l fac sa doarma, si daca asa e, vai de capul meu! Adica.....ii place sa mergem pe strazi (unde e zgomot puternic de la masini) si cat mai repede, cat mai zdruncinat. Azi am mers la biblioteca sa-mi iau niste porcarioare de carti, sa mai stau si eu pe banca in parculetul de langa bloc. Ajunsa acolo, aflu ca trebuie sa merg la alta filiala, sa-mi vizez permisul. Asa ca traseul a fost ceva de genul Calea Calarasi- fostul bloc Connex - Iancului- Pache Protopopescu-Calea Calarasi. Toate astea la pas alert, de am ajuns cu camasa uda leoarca. Ei, da credeti ca tiranul a scos vreun sunet? NIMIC! Doua ore am umblat asa pe coclauri iar el a dormit dus!!!!Hmmm...daca nu-i place sa stea in locuri linistite, am incurcat-o pe de o parte; pe de alta parte, nu chiar....ca ma ajuta sa mai dau jos din sunci.
In legatura cu marsupiul....mie mi-a facut cu ochiul unul de pe un site ( baby comfort). Cei de acolo au mai multe modele, iar unele merg pana la 14 kg!!!! Nu stiu daca v-am zis, dar noi ne gandeam sa-l achizitionam ca sa nu mai caram hardughia de carut la vara in concedii, ca ocupa tot portbagajul!!! Insa pe acelasi site am vazut caruturi sport, usoare, la un mil jumate. Cu marsupiul ala smecher tot pe acolo ies. Asa ca cred ca ma mai gandesc......
Am pus si noi poze noi.....
Raluca
lui
David Calin (28 nov)
luna a treia
Laura13 spune:
salutari!
ralumat am vazut poezele, cum doarme el dupa atatea activitati
. apropo, unde gasesc si eu salteluta din aceea? sau centru de activitati, cum ii spune miro?
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
dianocica spune:
parca ingerasa intreba de temperatura (v am zis ca neoronu' e incet tare...). eu nu i am luat o decat o data aiurea, cand mi s a parut mie prima oara ca e mai cald...avea atunci 35.7.m am linistit si gata. dupa aia l am simtit imediat cand a facut 37. la pupat mi am dat seama... nu stau cu termometrul in fundul lui toata ziua (nici macar kk nu face asa...), decat daca mi se pare ca a crescut. cum a fost dupa vaccin.
ralumat da, zi ne de unde ai luat saltelutza.
fetele, ce ziceti, lansam discutie despre saltelutze? cat, de unde si cat de multumite sunteti? si noi tre sa luam, ziceam sa asteptam pana la botez, poate primim
dar in ritmul asta...nici acum n am hotarat nimic. deci...
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 intalnire
saftoiu_gina spune:
Am fost la vaccin .Pana acum e bine ,nu a facut temperatura .Cand am venit cu ea acasa i-am pus un supozitor ,novocalmin ,preventiv.Dar a fost naspa cu injectiile ,au fost doua intepaturi in amandoua piciorusele ,a plans rau cam doua minute si apoi a adormit.Sa vedem cum e in continuare .
Multumim pentru felicitari.
La multi ani pentru BEATRICE -MARIA si CHRISTIAN GABRIEL
La cantar avem 4.400 si inaltimea de 57 cm .Cand am iesit cu ea din spital avea 3.280 si in doua luni a luat numai 1120 .Asta e ,speram ca de aici in colo sa fie mai bine .
Apropo de vigantol mi la schimbat si mie pediatra ,a spus ca deja are doua luni si trebuie schimbat.
Va las ca nu mai pot sa scriu,Ana e un pic agitata.
GINA
printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)
mayaione spune:
Dorsilia incearca Topfer, a mea il papa cu super pofta si a luat in greutate f bine. Inainte ii dadeam Nan dar incepuse sa-l scuipe, nu-i placea, papa doar de foame. Acum se vede ca papa cu placere si miroase destul de fain, a lapte proaspat de vacuta.
Sunt obosita de nu mai stiu de mine, suntem doi si nu mai facem fata, Ana ne solicita foarte mult, vrea sa stam tot timpul cu ea si sa ne jucam, e neobosita. Nu stiu cand recuperez somnul pierdut.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
Mirona spune:
quote:
Originally posted by dianocica
miro nu mai inteleg nimic...tocmai downloadasem cutiutzele muzicale de pe yahoo si acum ma duc pe gmail si vad ca intr o parte cut muz 2 are 17 melodii, in alta 34...la fel toate...macar sunt aceleasi cut? sau le iau dinnou?
diana(03.12.06)
david 1 2 3 intalnire
dianocica cele din yahoo le-am downloadat de pe net - si le-am pus la comun sa le aveti si voi.
Apoi am primit acel DVD meserias de la o prietena cu muzica pt copii in mai multe limbi.
Ce sa stiu eu sa zic?
Ia-te dupa denumirile melodiilor si vezi care le mai descarci.
Oricum aici pe DVD sunt mult mai multe melodii ca cele de pe yahoo.
Eu mi-am facut CD-uri cu ele pentru combina - dar nu le-am luat in ordine ... ci aleator ... si atat de multe se repeta ... ca deja ma dispera - aceeasi melodie cantata de 7 insi ... sau inse
... cel mai tare ma enerveaza cand apare vocea grava a Mihaelei Radulescu ... ma speriu eu de ea ... dar mai copilul
.Hai sa mai pun cateva.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita