Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 20
dolores spune:
multumesc mult raluca,din pacate restaurantul nu e la un hotel..asa ca nu stiu cum sa fac.foooarte frumoase cele 2 filmuletze,iar tu intineresti pe zi ce trece
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
bebinuta spune:
Am revenit
Astazi Ada a dormit toata ziua, mai putin cand a supt. Sa fie de vina vremea? In Timisoara a fost f urat azi.
Nu e vremea: are febra 38,6 rectal. Am sunat pediatra si i-am pus un supozitor si i-am dat nurofen.
Sper sa ii treaca. Nu prezinta alte simptome.
Voi ati patit asa ceva cu bebei pana acum. Sa fi luat vreo viroza la botez. Incep sa ma panichez.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
bebinuta spune:
si e fiecare data cand se trezea plangea, ceea ce ea nu a mai facut pana acum. chiar voiam sa o laud ca nu plage. Acum plang eu daca nu ii trece.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
dolores spune:
bebinuta,cand ai avut botezul?a vazut-o medicul?daca nu,sa vina s-o vada..in gat,sa o asculte la plamani..si eu sunt stresata sa nu ia virusi...zilnic ii iau ca nebuna temperatura
dolores si
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
bamboletta spune:
Azi mi-a facut-o Antonia
am iesit la plimbare
si cum am ajuns in parc a inceput concertul
ea niciodata nu plangea si imediat adormea ,se uita lumea ca la urs ![]()

Raluca_u-frumoase pozele de la botez si cele de la baita
Dolores-am luat balansoarul cu noi si a stat acolo f cuminte,daca ai acoperit carutul cu husa pt ploaie nu cred sa-i fi facut rau 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
danita spune:
Dianocica dau si eu sfat cu lapticul tau . eu le-am incercat pe toate acu am ramas la bibe integral fara ceai deloc ca inca n-am nimerit nici unul pe gustul printului .
deci incearca asa : galactogil( e cu 2 taisuri cel putin asa a fost la mine ), spirulina, ceaiurile alea obisnuite, ceai de soc, migdale, si cicoare(instant) cu maltz in compozitie. am mai citit de un produs trigonella se numeste care eu nu l-am gasit iar pe net nu l-am comandat ca oricum am vazut ca nika nu merge . pe celelalte cre ca le stii .... bafta maxima ! la mine asa a inceput declinul dar poate tu esti mai norocoasa !:)
Fetelor .....va mai amintiti o anume zi din februarie trecut care a contat ? eu ...imi amintesc 26.02 .voi ? ;) sper sa o si sarbatorim cumva ;)
D
D
BeBelusca
dolores spune:
bambo...nu ,pt ca l-am tinut in marsupiu cu fatza spre mine.toata noaptea a stat la rest in balansoar??
dolores si
poze dolores
album David Cristian
Cleomoni spune:
Buna seara,
Aelita, super bebe, ce par inchis are...maine poimaine faci codite
Dolores cred ca gasesti tu o incapere pe acolo, super invitatia la botez, imi pare rau ca nu te-am dus in incaperea in care a stat Lisi.Nu iti fa griji ca sta cuscr ta cu ea![]()
Alexandra doamne ce simpatica e fetita ta, rotunjoara cred ca toata ziua o musti si o cipesti
Am si eu o intrebare de fapt doua
1 De unde cumpar si eu un umidificator?
2 Voua v-a venit ciclu? Daca da la cat timp si daca alaptati celor carora le-a venit ciclu, cred ca m-am facut inteleasa ca mie nu mi-a venit si toata lumea crede ca il fac si pe Patrik, dar chiar daca as vrea am cezariana si nu cred ca am voie asa repede
multumesc anticipat
pupicei
bamboletta spune:
Dolores-
nu a stat toata noaptea pt ca noi nu am facut petrecere mare am stat cateva ore(ea a papat si a dormit,apoi s-a trezit sa faca poze cu noi
) apoi am plecat acasa ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Yagmur spune:
salutare,
luca e crizat de nu mai pot.....a plans toata ziua astazi... il doare burtica dupa fiecare masa; acum l-am imbaiat si doarmeeeeeeeeeeeee
dia, super interesant ce ai trimis... o sa le studiez bine, bine; si am admirat-o pe oana la baitza... delfinutza lui mami
aelita, super, super, super poza.. si printesa e scumpa foc.. luchitza ii trimite 
bebinuta, felicitari pentru botez; super pozele...sinteti niste frumoaseeeee
teutz, bafta la vaccin
luly, azi nici eu nu am indraznit sa ies afara... ca luca a plans intruna; pana la urma am adormit langa el in pat, desi aveam chef de plimbare; sper sa nu dureze crizele astea prea mult; iti tin pumnii maine..
saftoiu_gina, sper sa aveti o noapte usoara dupa vaccin
donia, e important ca avem sufletul tanar; nu iesim cu provizii, dar le cumparam 
alexandra, chiar ca ai un baiat forumist... tare scump este!
raluca, super, super.. adina e o bucalata tare scumpa...
va pupicesc dulce...si va urez o noapte cat mai linistita...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca