Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 21
bebinuta spune:
Dolores, botezul a fost duminica. Ieri in schimb a fost f bine, ne-am jucat, a dormit toata noaptea, nu stiu ce sa zic. Pediatra vine dimineata la noi daca febra ii persista.
Eu am fost de 2 ori acasa in timpul botezului: pe la 17.30 si 21.30 sa-i dau papa, in rest a stat mama cu ea. Norocul a fost ca restaurantul este f aproape de casa si botezul a tinut numai pana la 24 pentru ca a fost duminica. Daca vrei sa-ti spun preturi eu iti spun, dar pot fi diferite de Timisoara la Bucuresti.
La restaurant am dus-o imediat dupa biserica, cand inca nu era fum, muzica i-a placut, chiar a adormit-o si inca o data dupa prima masa de la 17.30 inca vreo 30 minute si gata.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
Mirona spune:
salutare,
am terminat cu cutiutele muzicale - dar mai am inca 5 albume de acest gen - le pun maine - daca ma lasa terorista.
VA PROPUN O NOUA TEMA DE DISCUTII:
puseele de crestere
Stiu ca exista pusee de crestere la 6 saptamani, la 3 luni si la 6 luni.
a mea fata azi noapte si-a scos mama - deci a dormit de la 8.30 seara pana la 6 dimineata. A papat foarte bine azi - numai cate 120 si 140. Ceea ce pentru ea e ok. Insa toata ziua mi-a fost agitata/maraita. In timisoara a plouat toata ziua - asa ca nu am scos-o afara - am tinut-o cu geamul deschis intr-o camera nefolosita.
Seara pe la 7 ar fi trebuit sa fie baita - mancase ultima data la 4 ... nu a mai rezistat la 6.30 a cerut de papa - si culmea a si papat tot biberonul.
Facut baita la 8 si la 8.45 a mai papat un 60.
Cea fost asta? Puseu de crestere sau maraiala din cauza ca nu a iesit afara?
Descrieti va rog si voi cum s-au manifestat puseele de crestere la voi.
P.S. am observat ca nu doar a mea copila fu azi agitata si maraita. E ceva in aer??? Se apropie iar luna plina sau ce se intampla?
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
Dorsilia spune:
eu am un marsupiu, nou-nout, ca Dani imi rupea spatele cu el si nu l-am folosit, si din cauza asta si pt ca nu-i place alui in el, intruna se impingea cu mainile in pieptul meu sau adormea si cadea cu nasul in piept de stateam intruna sa-l scot la aer.
marsupiul se numeste CANGUR, merge pana la 15 kg si e fainut asa, e comod, vad ca Andreea e multumita in el, am pus-o de test asa cateva minute, ca ea inca n-are 2 luni
ce ziceti de formule? MILUMIL e mai bunut asa? am vb azi cu o mamica prin Dacia si zicea ca asta e cel mai bun lapte, il accepta toti copiii, cresc bine de la el, il beau cu pofta....etc. De Topfer n-am auzit, cine-l produce?
sa aveti o happy valentine day:)
mormelvio spune:
Salutare mamici de pitici. Am fixat si noi data botezului. Va fi in 11 martie. Sa speram ca o sa avem parte de vreme buna si de un copil cuminte.
Acum suntem in faza in care vrem sa facem invitatiile. Sunt un pic mai ciudate, in sensul ca vor fi facute de noi. Insa vem probleme cu textul. Nu ne dati ceva idei?? Voi cum le-ati compus??
Despre laptic, va spun ca noi folosim HUMANA 1 si sunt tare multumita. In prima luna Alin a luat 1.6kg in plus, iar in a doua luna 1 kg. Deci foarte bine. Acum probabil ca in curand o sa-i maresc doza de la 90 ml la 120 ml, ca vad ca mananca din 2 in 2 ore ziua..deci probabil trebuie marita...Cand zic 90 ml, ma refer la apa, ca atnci cnd adaugi laptele se ajunge cam la 105 -110 ml.
Merg la culcare si eu langa puiut.
Va pup pe toate.
poze
varsta lui Alin
www.TickerFactory.com/weight-loss/wP8qy35/] br /
" target="_blank"> greutatea mea
daphna spune:
buna dimineata mamicilor scumpe!sper sa ma p
rimiti si pe mine in fam.voastra minunata!nu ma prea pricep la calculatoare dar la citit sunt as.va citesc de aproape un anisor ,am fost alaturi de voi si la odisee.am si eu un fulgulet de aproape 2 luni 15 decembrie mai exact,si ca orice mamica stresata am ceva brobleme cu bebelina si va cer ajutorul.pe scurt am schimbat formula din milumil in nan ha ptr k are o alergie ce s-a banuit a fi de la lapte.bunnnn!dupa 4 zile de nan iata,bubitele reapar plus scaun verde de am innebunit!!!plus ml de lapte consumati au scazut.nu mai stiu de cap.am consultat 2 pediatrii care dau din umeri si despre cul scaunului parerile sunt diferite.voi ce credeti?si mai am multe intrebari dar mai las si ptr urmatoarele mesaje.va pup
aelita spune:
fetelor,ma bucur ca v-a placut poza Sofiei la tastatura.
dar ce vaaaaad,Mark al Alexandrei e bestial la tastatura.a mea doarme ca valiza-n gara,dar al ei chiar SCRIEEEEEEEEE hahahaaaaaaaaaa
deci defapt el ne scria de ceva vreme 
bai,e mortal !!!!
si e un grasan si un frumos si un serios!!
scumpete de baiat!
haideti,fetelor,ca daca sta un pic in fundulet nu face nimic.
ca si la spital ii puneau,sa ragaie,ii tineau de falci si in fundulet,pe picioarele lui nenea asistentul.
ot ragait e pozitia ideala,si cand ii doare rau burtica.
nu e bine sa stea mult,dar pozitia,in sine,cateva minute,nu face nimic.
pediatra mea a pus.o sa mearga,la 15 zile.a luata-o de maini,in sus,atarnata,in picioare,si ea a facut pasi.
se controleaza pt reflezul de mers,sa vada daca e sanatoasa,daca are totul in rregula..pe langa alte controale..o dadea pe spate,..diverse.si asta plangea ca din gura de sarpe.
BOTEZ
nici eu nu stiu cum osa facem la botez cu copilu,DOLORES..pe o parte toti ma bat la cap sa il fac mai repede,ca asa e bine,pe de alta aprte ma gandesc cum ne descurcam cu ea asa mica si la restaurant,si peste tot.
noi suntem doar noi doi ,nu ne ajuta nimeni,si nu are cine sa stea cu el acasa.noi o sa umblam dupa tot,apoi la restaurant,cu copilul dupanoi..Ma gandesc ca daca lumea s eintinde la stat mult..ce naiba facem? ca noiosa fim obositi morti apoi a doua zi dupa botez,dupa betia lor,si trebuie sa o luam de la cap cu copilul.si cum icna nu ne.am revenit sinoi cu oboseala,nu prea am chef sa mai acumulez inca una in plus...
RALUCA SUPER pozele cu frumoasa ,grasuna,scumpa Adina !!
desi imi cam ia ochii efectul ala in raze de la poze.
POZA "tati,uite-ma,abia am iesit de la mami din burtica!" E BESTIALA !!!!!
super le-ai aranjat si le-ai pus titluri!
mai e una mortala,"sunt putin suparata".
bebinuta nu te panica.nu a lauta nici o viroza.stai sa vezi daca ii trece de la nurofen.poate sa fie si o mica raceala,nu neaparat ditai viroza.nu te panica!
controleaza-i temperatura des si vezi cummerge si daca e ceva,fuga la spital! dar nu te panica! si sa nu o bage pe antibiotice din orice !!
vas perie prea tare medicii astia cu luatul de virusi.nu am auzit nicaieri atata frica de virsui ca la pediatrii astia ai vostri.
mie nu mi.a zis nimeni ai grija de virusi,nu-l scoate ca sunt virusi,nu primi musafiri ca aduc virusi...si e mai bine asa,nu ma panichez si din asta ca avem atatea pe cap,fetelor.
luati temperatura des,dar nu va ganditi mereu la ce e mai rau,ca parca le cautam cu lumanarea cand gandim asa.
ganditi ca NU VOR LUA NIMIC DE LA NIMENI.nici din aer,nici din apa,ca au si ei cat de cat imunitate .
mai repede se imbolnavesc de la frig,de la schimbul de temperatura,de la prea imbracati si transpirati..decat de la virusi.
da-ti-i incolo de virusi ca nu plutesc chiar asa peste tot sa ii luam noi.
ia sa vedeti cum totul o sa fie bine cu copilasii nostri,numai ca trebuie sa ganditi pozitiv.
ati vazut ca a mers asta cat ati fost gravide,va rog eu,faceti acelasi lucru pt copilasii vostri.
altfel,starea voastra de nesiguranta va fi transmisa copilului,si in timp,va deveni un copil nesigur pe el,si mai tarziu,ca adult,deasemenea.
nu el transmiteti nesiguranta asta,va rog !!!
ei sunt puternici,sunt minunati !!
cleomoni abia astept sa fac codite.
cum are Adinutaaaaa .
yagmur i lpupam rrrrau pe Luca!
mormelvio si eu ma gandeam sa fac eu invitatiile.vreau si eu idei.de text habar nu am !! sa bagi poze!
daphna,bine ai venit!ai sa te integrezi repede,ai sa vezi,tu scrie.ne mai des si ai sa vezi cum o sa te cunoastem repde.
nu ma pricep la problema ta..sper sa o rezolvati curand !
S.
Donia spune:
Am fost azi la vaccin si la cantarit. Cristi are la 2 luni fix 7 kg, exact cum am banuit! Trebuie sa ma apuc de fitness cat de curand ca vin vremuri grele pentru spatele meu, umerii deja ma dor...
Am facut si vaccinurile si a cam plans in seara asta, dar mergem inainte cu Paracetamol, s-a calmat dupa ce i-am dat siropelul, sper sa dormim in noaptea asta.
Intrebare - In Romania se face vaccin contra Rotavirus? Daca da, il faceti copiilor?
dolores, eu la botez voi tine copilul cu mine tot timpul. Dar aici nu se fumeaza in restaurante, asa ca am scapat de grija asta. Plus ca botezul se va termina mai repejor, nu dureaza toata noaptea, ca e duminica.
dianocica, si eu am zile in care sanii imi sunt moi, dar am lapte, Cristi se satura. Eu nu intru in panica. Citisem ca laptele este produs in sani chiar in timp ce copilul suge, asa ca desi simtim ca sanii sunt goi, in realitate ei nu sunt goi nciodata, laptele este produs in continuare.
Cleomoni, la intrebarea nr.2 iti raspund ca inca nu a venit si ca alaptez.
Mirona, nu stiu daca sunt puseuri sau nu, dar si Cristi are zile in care mananca mai des si pare ca nu se linisteste decat daca e hranit. El in general e prieten bun cu suzeta, dar in zilele respective nu il linistesc deloc cu suzeta, ii trebuie lapte, nu doar sa inghita in sec.
daphna, bine ai venit! Din pacate nu am cum sa te ajut, nu am nici o experienta cu laptele praf. Dar sper sa scapati cat mai repede de probleme 
Azi avem 4 voinicei care se sarbatoresc. Asadar la multe luni si multi ani pentru copilasi si felicitari mamicilor!
Daniel de laura13
David William de IuliaP
Darius Cristian de madaluta
Rares Andrei de danutz
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
chinico spune:
Dam raportul de pe front.
Ieri a mancat sefa de 10 ori.
A vomitat de vreo 50 de ori...
Am imbracat-o de 3 ori pana sa ajung sa ies cu ea juma de ora afara, prima tura a vomitat, a doua a apucat-o sughitul si urlatul concomitent..
Am dus lupte feroce sa doarma macar 5 minutele in timpul zilei de ieri..am castigat lupta de 2 ori..aseara la 9 urla din toate puterile pentru ca era muult prea obosita sa mai adoarma..
A binevoit sa imi dea voie sa fac un pisu la ora 10 si sa inhalez o cana de cafa la 12, dupa care am purtat mai departe fiecare propria batalie.
Ma declar invinsa.
Ne-au sunat de la spital, e batut in cuie, avem alergie la lapte.![]()
Asteptam azi raportul final sa vedem exact la ce, poate poate sa bea lapte de capra sau de soia.
luly de obicei Bea doarme tun cand ies cu ea afara, dar ieri..vezi mai sus..
..am trezit cartierul.
Asizule ce faci azi la doc? Tot problema cu cezariana?
In scoica cica e bine sa sada puradeii numai cat timp sunt transportati, pt. acasa exista alt fel de scoici..nu stiu cum le spune. Ma holb si tura urmatoare cand imi da liber sefa va scriu.
Mai Dandusico sa-ti traiasca fata. Si tot asa cumintica sa ramana. Sefa mea e un plod razgait nevoie mare, ca de,era bolnavioara si o alinam pe rand..
Acum daca nu e in brate da drumul la sirena..
Cat despre ros la manute..si sefa molfaie, sunt evident mai bune decat suzi, si daca se poate amandoua deodata in gura e si mai bine. Asa recunosc si definesc ei acum totul, gura e organul cel mai sensibil.
Incepe iar lupta...pe mai tarziu.
chinico
de Bea (13.12.2006)
auras_v spune:
RALUCAai o frumusete de fetita,e o scumpa Adinuta
DOLORESeu dupa botez am luato pe Ancuta la restaurant pentru 3 ore iar apoi am dus-o acasa unde a stat cu bunicile ei .Mama si soacra mea au stat pe rind cu ea ,fiecare cite 2-3 ore .pentru Bubu a fost foarte bine si nici nu s-a suparat nimeni.Noi am avut ![]()
si restaurantul aproape de casa.Una dintre prietenele mele si-a botezat baietelul in martie ,acum 2 ani ,si ma rugat pe mine
sa stau cu Mihnea;pt mine a fost o placere,pt bb a fost foarte bine,iar parintii au fost cu ea la petrecere.Cu sigaranta vei face cea mai buna alegere pt puiul tau.
BEBINUTAfelicitari pt botez.Ce face frumoasa Ada?Cum i-a fost azinoapte,a mai facut febra?Dr. a venit sa o vada?
DIAarticolele pe care le-ai postat ieri sunt foarte interesante,tb sa tin minte unde sint postate ca sa revin ,sa le recitim
DONIAcu intirziere ii spunem lui Cristi
.Cum v-a fost la vaccin ? pt dr. ta 

DIANOCICA poate e trecatoare problema ta cu laptele.La mine galactogilul nu a avut nici un efect,mai bune mi s-au parut ceaiul de la fares in cantitati mari si Nutri plant tb luate de la plafar.Eu ii dau completare Ancutei de la 2 saptamini,dar am continuat sa o si alaptez.Incearca sa te odihnesti mai mult.
AELITA,Sofi e o dulce la calculator dar se pare ca a sosit concurenta,Mark al ALEXANDREI e deja la avansati in materie de calculatoare.Oare vb cu fetele noasre?
ASIZAavam un
dulce ,dulce pt Denis
CLEOMONIaceesi problema o avem si noi,menstruatia.Desi de doua luni ii dau completare iar de cel putin o luna masa Ancutei este in f mare parte formula, mie nu mi-a venit menstruatia.Sotul meu ride si spune ca il facem pe Varlam,chiar daca stim amiindoi ca ne oprim dupaa doua fetite.
DAPHAbun venit
.si eu sint foarte noua aici,pina acum le-am tot citit pe fete ,si asta tot din cauza calculatorului.Ieri am stat o dimineata intreaga pina cind am reusit sa pun poze si o semnatura ,am scris mesaje de nu stiu cite ori si le-am sters din greseala . cit despre problema ta nu stiu ce sa zic ,bubitele ii apar pe tot corpul? Sa nu fie o alergie de contact sau la sampon ,sapun sau uleiul de corp.
Tema zilei :Cred ca noi ne aflam intr-o astfel de perioada,Anca pina acum se culca seara la 11 si se trezea dim la 7 ,uneori la 8,iar acum se trezeste pe la 4-5 sa pape.Am crezut ca o sa-i treaca dar imi face asta de aproape o saptamina,si ziua e mai miriita.

de voi !!!!!!!!!
apropo :Ce faceti astazi?
AURA
ANCA-ALEXANDRAsi
CRISTINA-IOANA
url="url="http://new.photos.yahoo.com/aurasvaduva/album/576460762389467597poze ANCUTA
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by chinico
In scoica cica e bine sa sada puradeii numai cat timp sunt transportati, pt. acasa exista alt fel de scoici..nu stiu cum le spune. Ma holb si tura urmatoare cand imi da liber sefa va scriu.
Pare rau pt alergie. Sper sa va dea verde la un lapte bun si sa poata papa fata linistita..
Si eu stiu ca nu e bine sa-i lasam cu orele in scaunul scoica..ci, daca e sa fie, atunci intr-un leagan = bouncer. Acolo pozitia se poate modifica in functie de varsta copilului, pot sta la o cvasi-orizontala si totusi sa vada ce se-ntampla in jur.
Pe Grigore il tin in scoica doar in deplasarile lungi cu masina si cand stau in bucatarie (adica f rar
Edit: asa cum am vazut ca sta Crinuta in scoica, cu ceva pus la spate, mi se pare o.k. Noi mai folosim niste pernutze.
3 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore