Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Jur ca nu-l mai fortez pe David dupa ce scoate cu limba tetina din guritza. si cand ma gandesc ca insistam minute in sir...
Dandusa, saru'mana pentru sfaturi, cata dreptate ai!! oricum tu nu ai stresul asta cu mililitri, stii ca Crinutza papa san si pace!
Dia, las ca Oana mananca super bine, mai ia si de la san, cine stie cat laptic se ascunde prin cotloane?? oricum cu pompa nu poti scoate cat trage ea. Imi pare totusi rau sa aud ca ai ramas mai saraca in laptic, si chiar tin minte ca aveai muuult si parca spuneai ca Oana sugea in 3 minute 210ml sau asa ceva??!!!
Danita, si la tine mananca super flacaul!
nu stiu cine zicea pe forum ca voi suneti cea mai buna editie "Mama si copilul", bai, da' cata dreptate mai avea. cat eram de stresata ca nu papa copilul si uite ce linistita sunt! Tocmai a papat 60 ml si cu sigurantza are de gand sa doarma toata noaptea!!!

poze David Mihai
De ce toti zic ca eu sunt mic? Doua luni am implinit!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!
Hai c-am apucat sa citesc tot ce-ati scris pana acum - si ati avut spor nu gluma.

Dandusaaa nu mai ai mobilul? Te-am sunat duminica, ti-am dat si-un sms si nimic.

A_deju imi place marsupiul tau. De unde l-ai luat? Si un pret aproximativ dc se poate, pleaseee. Parca ma tenteaza sa iau si eu unul chiar dc la Di nu am folosit - nu am vrut sa folosesc pana nu si-a tinut capul si pe urma mi s-a parut ca e prea mare pt marsupiu.

Dia sunt de acord cu teoria ta in legatura cu varsta.

Dianocica, Donia avem aceeasi parere despre Valentine's. Din aceeasi categorie mai face parte si o alta "sarbatoare" importata - Halloween-ul - cand copilasii de la noi din bloc umbla costumati si are loc o scena destul de ciudata - suna la usa, le deschizi si astepti ... ei zic "Am venit cu Halloween-ul!" si atat. Ok, si ce? Le-am dat niste bani si asta a fost!

Si eu stiam ca Milumil e mai hranitor decat Nan (va spun din auzite ca eu nu am folosit deloc lapte praf).

Fetelor lamuriti-ma si pe mine ca am vazut destul de des mesaje alarmate legate de temperatura lui bb - ii luati temperatura ca vi se pare ca e febril sau doar vreti sa vedeti ce temperatura are? Eu pana acum nu i-am luat niciodata temperatura Isabelei, nici macar cand a fost racita. Eu verific cu mana si dc mi se pare ca e febrila de-abia atunci folosesc termometrul ca sa stiu exact temperatura (adica cat de mult ma alarmez).

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

roxanica, s-au dus vremurile bune cand Oana era haplea si eu fara griji ... da, [in prima luna mi-a mancat in 4 min 170 ml odata cand i-am facut proba suptului.... si manca cu o pofta... nu stiu unde a disparut pofta aia ... nacum nu mai trage mult din tzitzi ca am verif. cu cantarul... cam 20-30 ml max.

dandusa, e usor sa zici ca nu te stresezi cat mananca fata, dar daca ti-ar lua in greutate cate 50 g / saptamana (cum mi-a luat mie la un moment dat) te-ai ingrijora si tu

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Hai sa va mai stresez si eu pe voi ca si pe mine ma streseaza Isabela. Cred ca pur si simplu nu-i place afara! E cald si frumos afara, de-abia astept sa ies mereu ca m-am saturat de casa dar din pacate ea are alta parere. Plange ffff muuuuult. Nu plange pt ca e imbracata nepotrivit(de cald/ frig) am verificat-o, i-am schimbat si mai multe tinute. Plange de la bun inceput, de cand o puneam in dreptul geamului. De cand o pun imbracata in carucior incepe concertul - pana apuc sa ies afara din bloc ma trec toate caldurile ca urla de zici ca o taie cineva. In fine ajungem afara, mai plange vreo 5 min si pe urma adoarme. Nu doarme insa mai mult de juma de ora si pe urma se trezeste si sta cu ochii cascati. Sta ce sta asa si pe urma iar incepe concertul din ce in ce mai tare. Pe mine iar incep sa ma treaca caldurile, mi se pare ca Di se misca cu incetinitorul si incep s-o reped (saraca n-are nici o vina) ca sa ajungem cat mai repede acasa. Intram in bloc, in lift (toate rasuna de urletele ei) si in sfarsit acasa. Fac o dezechipare rapida si o pun la piept si se calmeaza! (nu plange de foame ca tot timpul ies imediat dupa ce i-am dat sa manance). Cam asa decurg plimbarile noastre. Si cu Di aveam probleme cu somnul acasa, dar afara dormea si cate 3 ore si aveam si eu timp sa-mi aerisesc creierul, dar asa mai rau ma enervez. Plimbari mai lungi de o ora nu am facut (dar mai scurte , da).
Fetelor ,va rog, astept sfaturi.

poze

Mergi la inceput

Dia hai ca noi 2 mai suntem pe aici si ne vaitam fiecare cu ce o doare. Sa stii ca are dreptate Dandusa, nu te mai stresa atata cu cantarul. Oana arata f. bine si chiar nu cred ca are sens sa-ti faci probleme. Eu nu am cantar si prima data am cantarit-o pe Isa la 7 sapt si cantarul arata 4,800 - f. putin tinand cont ca s-a nascut cu 3,800. Si eu am fost suparata din acest motiv, dar totusi ea arata f. bine si sincer nici nu am mare incredere in cantar(stiu ca nu-i cazul la tine). Oricum astept cu nerabdare urmatoarea cantarire care v-a fi la o luna dupa prima cantarire.
Pupici si las-o in pace sa manance in ritmul ei.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

laura,bine ca mi-ai raspuns la mesaj,ca as fi zis ca nici nu se vede ce am scris

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

laura,vazut slideshow-ul..seamana cu tine bb...avem bebelusi tare frumosi

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

buna dimineata, bebelusi si mamicute!
Mult ati mai scris in doua zile!!!!!Mai intii am intrat sa va salut si o sa va citesc Dupa doua zile fara internet si se vede.
Aelita merci pentru ajutor ,sper sa ma descurc.

auras_v

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

La multi ani, Ana-Beatrice, Beatrice Maria, Christian Gabriel
Buna dimineataaaaaaa!!!
Fetelor, David al meu nu mai vrea sa fie tinut la orizontala in brate, vrea numai vertical, asa ca la beuf, asa zicem noi la ragait. sau cu spatele spre mine, tot vertical, si sa analizeze lucrurile din casa, sa vada daca a nimerit bine au ba.Efectiv plange daca il tin culcat, numai cand ii este somnic accepta pozitita asta. o fi rau sa-l tin asa? Capul il tine bine, eu nu prea vad vreo problema. Dar sa stea in scoica in timpul zilei, asta e ok? Ca asa s-a obisnuit sa stea in perioadele luuuungi de veghe.

poze David Mihai
De ce toti zic ca eu sunt mic? Doua luni am implinit!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

neatza,
roxana, felicitari pentru botez; legat de tuse si eu am sunat pediatra dar nu raspunde.. luca mai tuseste cand plange tare si f. putin altfel... nu stiu ce sa fie...
raluca, cu toate ca luchitza ma tine in priza sint la fel de rotunda ca intotdeauna.. si mai si am de urcat cele 5 etaje zilnic.. si eu sper sa slabesc intr-o buna zi... oare cand va veni acea zi? felicitari ptr abdomene....poate ma apuc si eu de ele, desi inca ma mai doare operatia
, ce poze frumoase.. si ce tanara si slabutza mamica esti tu...
dandusa, sint perfect de acord cu gradinita de la malu' marii, dar pe mine ma lasati la cu sotii?
simo, superrrrrrrrrr........e soareeeeeeeee..... haide la plimbare...
dorsilia, stai calma... eu sint veterana de varsta aici.... peste 6 luni fac 37 de ani... noroc ca eu ma simt tanara.. dar, intradevar, e mai greu sa slabesc.. cu nervii inca ma tin bine si asta ma bucura...
chris, unde ai gasit bfree? parca as lua si eu....
madaluta, felicitari pentru botez
La Multi Ani! sarbatoritilor zilei
Si mai jos cateva poze de la plimbarea de ieri... Dandusa, stiu ca o sa ne daca te uiti atent la ele... dar promitem ca vom trece si noi la exercitii...
Gata!! Luca ma cere... si asa iarasi am scris mult, dar si voi nu ati pierdut vremea ieri.. am avut ce citi..www.dropshots.com/day.php?userid=227858&cdate=20070212" target="_blank"> plimbare clujence

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca

varsta Luca

Mergi la inceput