Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Multumesc frumos pentru urari! Numai bine si voua, sa fiti fericite alaturi de cei dragi.
Mi-a facut si Cristi un cadou, a dormit noaptea trecuta aproape 8 ore, manca-l-ar mama de pisoi drag! La mai mare!

Ruxandra, are si Cristi zile in care nu mananca mare lucru, de raman tare descumpanita. Dar tot e voinic, se pare ca recupereaza el cumva.

quote:
Originally posted by dianocica

valentine's? eu sunt din aia cativa gica contra. mi se pare o porcarie...dar nu deschid subiect de discutie, doar raspund la tema3

_

Hi, hi, si eu tot gica, bucuroasa de cunostinta! Insa de cand am venit in Canada situatia e mai grava, ca pe aici e sarbatoare nationala si mi-au contaminat-o pe Roxana. Asa ca in fiecare an facem felicitari pentru toti colegii ei, ca asa e moda!

Alte teme ale zilei.
Marsupiu inca nu avem, asa ca m-am uitat bucuroasa la modelele voastre si m-am inspirat. Dar inca nu ma grabesc sa cumpar, mai stam putin sa mai dam jos din cojoace.
Muzica... voi cand aveti timp sa ascultati muzica? La mine ziua e prea scurta, mereu avem alte activitati. Totusi cand avem ceva timp ascultam muzica clasica pe care de obicei danseaza Roxana si mai ascultam rock.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

ce fel de lapte e ala de 700.000 cutia ??? ca nan e 200.000 una bucata

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

of dandusa si eu tot asa ziceam cu mancatul...sa manannce cat si cand vrea el. doar in primele zile am incercat sa ii fac cat de cat un program...dar el a trecut brusc de la masa de o ora la max15min.si in primele zile nu m am alarmat dar...devine obicei. si am fost o proasta ca nu m am muls, am sperat ca e de scurta durata...se pare ca nu... uite ca mai si eu putin pana la a doua stelutza...si nici n o sa ma bucur de ea...

diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

MADALUTA,
sa va traiasca micul crestin,foarte frumoase pozele,sinteti o familie frumoasa.
Eu miine dupa 14 ,sint in parc cu pitica si cred ca vine si A-deju,n-am vorbit cu ea.

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Dandusa...chiar ar fi bine in August...sa-mi sarbatoresc ziua la mare...
Fetelor....v-am rugat ceva...daca puteti...cine imi trimite si mie in mail piesele de pe Cutiuta Muzicala????...va rogggg...eu nu gasesc aici cd-urile...!
Am plecat la nani....va...
Noapte Buna

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare fetelor
v-am citit pe toate , mi s-a facut dor de mare ..... uitandu-ma la poze .... vazut marsupii ( noi nu avem) .
ascultam radoi si celine dion si ce mai gasim prin cutiute si clopotei .

noi avem 5 mese mari si late ( noaptea nu mancam ci dormim) in care papam max 15o la o masa , in rest 120.

donia - la noi a venit primavara si la tine ?
dandusel - sa nu te mai prind ca ne arati poze cu marea ca ma apuca nostalgia aia ..... si am sa pun si eu poze cu Piatra Craiului :P
yagmur - pupici - credeam ca o sa planga de acum incolo la baie dar e ok . probabil li blitzul a fost de vina ......
mirona - place de voi - 2 fete ambitioase !
asizoi - dreptate ai cu varsta - eu ma apropii sa schimb prefixul ... asa ca pot sa mai am ingaduita cu kg;)
aelita - pupici mai , unde ai fost ?
ingerasa - ce face maya ? tot mucisori ?
alexandra - place de mark cum sta in marsupiu :) pupici !

am pus mai demult adresa unui radio online de pe net . e fainut ca poti asculta radio din toata lumea ....... mai repostez daca mai doriti .

ce supriza ati pregatit ptr iubitii vostri de valentines? astept sugestii !

pupici si noapte frumo !
D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
dandusa nu ma supar... dar am inteles ca sanii tai sunt full de lapte. la mine nu se cunoaste diferenta inainte si dupa supt. de aceea ma mai stresez. cand mai ramane o picatura zic ca mai avea daca vroia, dar atunci cand ma storc de ma rup si nu iese nimic, uite ca ma mai ingrijorez.
chris humana 1, de 650 gr (ca daca tot ia la copil sa ia o cuite mare mare)!!!!
madaluta felicitari pt botez!
maine dimineata ne prezentam la pediatra ca nu se mai poate cu tusea asta, mai nou se trezeste din somn din cauza ei!
fug si eu la somnic ca sunt cam distrusa!
somnic usor, o noapte usoara si fara colici cu vise frumoase!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by alexandra_25
Fetelor....v-am rugat ceva...daca puteti...cine imi trimite si mie in mail piesele de pe Cutiuta Muzicala????...va rogggg...eu nu gasesc aici cd-urile...!
Am plecat la nani....va...
Noapte Buna

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark

Alex mama, ce cutiute cauti??? Nu sunt pe mail-ul comun cutiutele muzicale? Pai eu m-am chinuit degeaba sa le pun colo?
Stai sa verific daca sunt ori ba.
Revin sa editez.

EDITEZ: pe mailul de yahoo sunt cateva melodii din cutiute. Poate - daca ma lasa Kara incep de maine sa pun din nou cutiutele - de data asta le pun pe gmail. Va anunt eu. pupici

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

LAURA,
ca sa nu te mai tresezi...,sinii mei nu sint full de lapte...si aici nu exagerez cu nimic...Eu ,normal port sutien special de alaptat,dar cind si cind imi mai pun si sutien normal,daca imi pun o bluza mai draguta sau ma rog...,si acele sutiene normale sint ale mele de dinainte sa ramin insarcinata...,asta ca sa-ti faci idee ce marime au sinii mei...Mare lucru nici la mine nu se vede dupa supt...,dar pitica suge ...si se satura...si face niste falci...,mama,mama..si apoi cade rupta...,deci...e ok.Aaaa si eu ii dau numai cite un sin la masa...,am incercat sa-l dau si pe al doilea ,dar nu mai vrea...,doar de citeva ori a supt din ambii...nu suge mai mult de 15 minute la o masa...,cam asta este...,sper sa te ajute sa-ti faci o idee
ALEX,
pai si ziua ea este in August pe 27...,aduc prajiturele la gradinita si facem serbare...

Eu sint foarte fericita ca pitica s-a obisnuit sa adoarma singura...Ziua adoarme in scaun de masina,mingiindu-si podoaba capilara,iar seara dupa baita...,dupa ce a mincat si a giriit,o pun in patut cu suzi si adoarme in max 5 minute...,sint tare mindra de ea ,ma ajuta mult , ma cam vaitam de spate...,in ultima vreme...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

am facut si eu slideshow sa imi spuneti daca se vede ca eu chiar ma culc!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mergi la inceput