Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
dolores spune:
roxanica..ce sa fie rau in asta?al meu sta la orizontala doar cand doarme..ca doar nu sta proptit in fund...deja incep sa fie curiosi,sa nu mai doarma asa mult..eu nu am scoica caci altfel zau daca numai acolo il tineam..stai linistita
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
Haricleea spune:
Buna fetelor...am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta....cand are voie bb sa fie purtat in marsupiu sau port-bb?de la ce varsta?Cat despre scaunul scoica am aceeasi intrebare.mie mi se pare ca sat chircit in scoica,chiar chinuit,nu stiu dar asa infundat....o fi bine pt coloana?noi avem deja 2 luni.va pup!si scuze ca intru doar pt probleme insa bb ma exploateaza la maxim!!!
dolores spune:
mai dar ce plimbare ati avut voi...cand sunt cei 2 pe paturica,ai senzatia ca sunt gemeni..imi plac pozele in care sunteti la cura de slabire..tari rau

dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
dolores spune:
ieri a fost prima oara cand l-am pus in marsupiu..bb are 2 luni si 3 sapt..scoica nu am
quote:
Originally posted by Haricleea
Buna fetelor...am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta....cand are voie bb sa fie purtat in marsupiu sau port-bb?de la ce varsta?Cat despre scaunul scoica am aceeasi intrebare.mie mi se pare ca sat chircit in scoica,chiar chinuit,nu stiu dar asa infundat....o fi bine pt coloana?noi avem deja 2 luni.va pup!si scuze ca intru doar pt probleme insa bb ma exploateaza la maxim!!!
dolores si
David Cristian -22.11.2006-poze dolores
album David Cristian
dianocica spune:
luly poate se supara ca se simte departe de tine...ai incercat s o scoti in marsupiu?
dia eu te inteleg perfect cu greutatea, nu mi se pare deloc ca ai exagerat...
d a mancat cu show aseara...cred ca e de la espumisan...ca dupa primele guri ii ghiortaie stomacul...si dupa primul ridicat la ragait...nu mai vrea..plange...aseara la ultima masa s a linistit cand am stins lumina...si a bagat bine...s a trezit la 3jujmate i iar a mancat cu pofta, si la 8 la fel...n am mai scos nici o picatura din primul san si chiar mi s a parut ca ii mai era foame dar il deranja ceva.oricum, mai bine
roxanica eu stiu ca e de bine, e semn ca s a facut mare...lasa l sa vada ce vrea, sa studieze...si cand te mai duci la dr spune i si ea o sa il tina in niste pozitii sa isi dea seama cum sunt muschii si cand poti sa l pui in perne. pana atunci...ia ti marsupiu sau wrap...ca o sa ti rupa mainile...
denis si luca sunt niste scumpi, imi place la nebunie sepcutza lui denis cu urechi. mamicile insa...rusinica....si eu mai balotez dar macar nu m am lasat fotografiata... ![]()
haricleea nici mie nu mi place cum sta in scoica deci nu il pun decat in cazuri de extr urgenta. marsupiu n am...desi sunt si pt nou nascuti. citeste din urma cateva pag si uite te pe poze, a fost tema ieri si o sa gasesti si cateva cu pozitionare orizontala...
mamici si bbi
dandusa patratel? eu? poate in vis...dupa 10 abdomene...?.... eu tot caut lucruri care sa ma impulsioneze...de ex. gradinitza...
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 intalnire
roxanica2006 spune:
Dianocica, Dolores
pt. raspunsuri.
referitor la scoica si mie mi se pare ca sta cam stramb in ea, dar David pare sa se simta bine, rade, gangureste cand sta in ea. Totusi, voi cum il tineti pe bebe? In brate nu se poate tot timpul, culcat, iar nu merge mereu, atunci cum?
Hai ca David e un dragutz, doarme si ma lasa sa recuperez capitolele pierdute, si tocmai am ajuns la link-ul ala cu simptomele virozei, unde am citit despre baietelul acela care a murit de pneumonie, oooooo, Doamneeeeee!!!!!
poze David Mihai
De ce toti zic ca eu sunt mic? Doua luni am implinit!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
dolores spune:
mai mult in bratze,in patul meu sprijinit de perna mea, pe masa de infashat, in patutz
quote:
Originally posted by roxanica2006
Dianocica, Dolorespt. raspunsuri.
referitor la scoica si mie mi se pare ca sta cam stramb in ea, dar David pare sa se simta bine, rade, gangureste cand sta in ea. Totusi, voi cum il tineti pe bebe? In brate nu se poate tot timpul, culcat, iar nu merge mereu, atunci cum?
Hai ca David e un dragutz, doarme si ma lasa sa recuperez capitolele pierdute, si tocmai am ajuns la link-ul ala cu simptomele virozei, unde am citit despre baietelul acela care a murit de pneumonie, oooooo, Doamneeeeee!!!!!
poze David Mihai
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
dolores si
David Cristian -22.11.2006-poze dolores
album David Cristian
roxanica2006 spune:
Deci asa faci tu Dolores... dar stii ce comod e cu scoica, pun scoica pe pat si stau langa el, asa ne putem privi in ochi, putem vorbi ca doi oameni mari ce suntem, ne putem juca in voie...Dar ai mei cand vin la mine, mereu imi repeta, vaaaai, uite ce sucit sta copilul in scoica, o fi bine pentru coloana??? Si mi-au sadit samburele indoielii...
Am intrebat-o si pe pediatra de scoica, chiar de multe ori cand a venit la noi, David statea bine merci in ea, si mi-a zis ca nu e nici o problema, chiar e mai indicat decat la orizontala, pentru ca se mai intaresc muschii, etc.Si sa stiti ca pediatra noastra e o tipa tanara, la curent cu noutatile, nu e genul: da la copil ceai, sucuri de portocale ori sarmalutze!!Chiar remarcam ca sfaturile pe care mi le da le stiam deja de la voi, si m-am gandit cat de bine informate suntem, fete destepte,ce mai!!! se mira si dr. de unde atatea informatii pe capul meu, zicea ca voi ajunge s-o complexez!
normal, a trebuit sa-i spun de voi, ca nu puteam sa-mi asum merite ce nu sunt exclusiv ale mele.
Chiar cand ma plangeam ca David nu mananca bine si ea venea urgent la noi, nu mai stia ce sfaturi sa-mi dea si ma intreba la un moment dat: "Da' fetele ce zic?" Pai eu atunci nu aveam net!!!!Ca altfel..dr sarmana imi tot spunea ca David arata super bine, cu sigurantza se satura cu cat mananca, dar vazandu-ma asa disperata tot incerca sa ma consoleze...
poze David Mihai
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
dianocica spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
"Da' fetele ce zic?"

si alex era inainte f suspicios...acum, zice la fel...of, de cand asteptam stelutza asta...si nimic...
IU-PIII am 2 stelutze..... mai incropim o ptrecere azi? ca si dmic pare in forma...
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 intalnire
dandusa spune:
Iuly,
mobilul meu este la Buc de o luna de zile..Miercuri seara il voi avea inapoi...Imi pare rau.Am crezut ca imi vei scrie pe forum,deaia nu mi-a trecut prin cap sa-ti las celelalt numar ...,scuze.Ai scapat si de data asta
Isa ,s-ar putea sa stea mai bine in marsupiu,cum bine zice Dianocica.Altceva...,suzi,ii place?Ca fimea de cum o imbrac in casa si-i pun suzi,adoarme...dusa si daca sint cu carutul doarme cam 1 ora max,dar daca ies cu marsupiul doarme tot timpul,deci teoria Dianei,s-ar putea sa mearga...
Dia,
asta am si spus in mesaj...,ca"nu fac referire la cazurile extreme",vezi cazul Oanei,e normal sa te stresezi cind ia 50 g, doua saptamini la rind.Dar dupa a recupereat,nu?Nu ma intelege gresit...,ca nu m-am referit strict la cineva anume...,doar ca mi s-a parut ca multe mamici isi fac griji,in conditiile in care ei iau in greutate
Yagmur,
v-am prins cu rata-n gura...si va mai si jurati ca nu furati...,offf.Mai ce frumoase sinteti...Asiza,super culoarea si ce aranjata,mai,mai,super.Yagmur, ai un zimbet special...,foarte frumos.Bebelusii,sint superbi.
Mamici superbe si foarte fotogenice...
Propun si eu o tema a zilei deazi...
De ce isi baga minutele,respectiv pumnii , in gurita?Arunca suzi si baga mina...
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa
Mamici din C-ta