Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 13
Ralumat spune:
luly, ce ne-ai lovit cu iesitul afara....mie deja a inceput sa-mi fie frica de el. Si la noi e EXACT la fel! Ca sa nu mai zic ca urla isteric pe strada si toate femeile se uita dezaprobator la mine.....de parca l-as ciupi sau cine stie ce i-as face! Eu cred ca cedez nervos in curand...numai ca incerc azi sa-mi cumpar un marsupiu.
Raluca
lui
David Calin (28 nov)
poze
Florentina G spune:
Salutare.... hop si noi pe aici... intru sa va salut numai ca timp de mai multe nu am!
Vroiam sa va spunem ca am scapat de stomatita, suntem bine, mancam, dormim ziua pe rupte iar noaptea mai in reprize...
Daca l-as lasa in scoica acolo ar sta tot timpul. Ieri noapte a dormit acolo toata noaptea insa nu cred ca e bine sa stea chiar asha de mult... trebuie sa-si mai indrepte si el oasele.
In brate - la fel numai pozitie orizontala, altfel se contorsioneaza pana il ridic!
Colicii ne dau inca de furca...vad ca water gripe ii face cat de cat bine... insa pana nu il ajutam cu supozitor sau termometru nu se linisteste.
Am mai pus cateva poze in albumul lui daca vreti sa ne mai vedeti.
In parcul Sebastian iese cineva la plimbare?
Va pup... revin!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
roxanica2006 spune:
dandusicaaaaa, iti raspund eu prima la tema zilei!!! ca si tu m-ai ajutat sa ma linistesc cu nemancatul lui bebe
Zice dr. mea ca aceasta e o alta metoda de a-si cunoaste manutzele, de a realiza ca-i apartin, pe langa faptul ca le priveste, le analizeaza. O fi asta motivul, nu stiu...
Hai ca s-a trezit, ca deja ma minunam..Paaaaaaaa
Nu am reusit sa vad pozele cu Asiza si yagmur.
poze David Mihai
De ce toti zic ca eu sunt mic? Doua luni am implinit!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
dandusa spune:
Roxanica,
eu o tin toata ziua in scoica.Adoarme singura si sta acolo...,nu zice nimic daca nu o bag in seama...,doar sa nu plec fara ea pe undeva prin casa,asa ca oriunde ma duc o iau cu mine...La dus ,nu-i place sa stea si daca nu execut in 3 min ,dusul...,incepe si urla,cred ca nu-i place sa ma vada cu sampon in cap...,in rest sta cuminte.Are jucariile cu ea,le zdrangane din cind in cind...,de multe ori mai uit la ea,ca nu se joaca ,nu zice nimic,doar ma priveste...si imi vine sa o maninc cit este de cuminte...Daca se mai plictiseste ,o pun pe burtica...Am pus o paturica in unghiul de la scoica,pentru ca asta este pentru o virsta mai mare si parea ca nu sta bine,dar acum...,sta super...,am facut unghiul mai mic si gata...uite aici o poza
Si acum doarme pitica...,n-are treaba
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa
Mamici din C-ta
luly spune:
Salutare fetelor!
quote:
Originally posted by dianocica
luly poate se supara ca se simte departe de tine...ai incercat s o scoti in marsupiu?
Dianocica mersi pt raspuns
. S-ar putea sa ai dreptate insa deocamdata nu am marsupiu. Nici la Di nu am avut si nu i-am simtit lipsa decat de vreo 2-3 ori, asa ca nu sunt inca hotarata dc sa-mi iau sau nu. Oricum in casa sta destul de mult in brate asa ca ma intelegi ca vreau si eu sa fiu mai libera, plus ca mi se pare ca sta mai bine si comod in carut decat in marsupiu plus ca ies si cu Di afara si in parc tebuie s-o mai ajut pe la jocuri, iar cu Isa in marsupiu mi-ar fi mai greu. Asta e, de-abia astept sa inceapa sa stea in fundulet si poate ca atunci curiozitatea o sa invinga si n-o sa mai aiba timp de plans.Apropo de pozitia in brate a lui bb - nici a mea nu mai vrea la orizontala decat atunci cand suge. In rest o tin sustinuta de subtioare (in principal)si f putin de fund. Cand o mai tin pe picioare (stau cu picioarele sprijinite de masuta astfel incat sa fac un unghi de aprox 30 gr) tot timpul vrea sa se ridice in fundulet si face o mocuta simpatica si chinuita vai-vai. E o fortzoasa si de cateva ori chiar s-a ridicat tinandu-se de degetele mele, dar eu tot ii spun ca e mica si tb sa mai creasca.
Dolores sa fi atenta cum il tii pe bb pe perna ca nu e f. indicat. Ei au coloana fragila inca si se poate deforma deoarece perna e moale. Si mie mi se parea ca stau mai comod pe perna si pe Di o tineam cateodata pe o perna mare pana mi-a atras atentia asistenta.
Neatza Dandusa imi pare rau ca nu ne-am sincronizat. Eu in we nu prea apuc sa mai intru pe DC decat eventual seara(de fapt noaptea) ca de obicei tati are mult de lucru la calc plus ca pt a iesi din casa tb mobilizate fortze serioase (trebuie s-o hranesc pana in ultima clipa pe Isa, s-o pun la olita pe Di, sa-i pregatesc "pachetelul" lui Di, s-o imbrac pe Di - si de obicei dureaza ca pe ea o apuca atunci cheful de joaca ... samd) asa ca nu pot sa stiu ceva sigur decat dupa ce ies din casa.
Pupici
la fetele frumoase si las ca ne intalnim noi anu' asta 
PS. Se cunoaste ca e mama la mine si se ocupa de Di, am si eu timp de forum.
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)poze
luly spune:
Dandusa gurita lor este organ de cunoastere de aceea isi baga acum manutele in gura iar mai tarziu tot ce prind (trebuie supravegheati f bine in perioada asta). Si Isa isi mananca pumnuletul si se mozoleste toata si pe mana si pe fatza. Suzeta noi nu folosim - i-am luat una dar o molfaie putin si pe urma o scuipa si nici nu vreau sa insist f. mult pt ca nici Di nu a folosit si ne-am descurcat f. bine si asa. La Di nici biberon n-am folosit iar dupa ce am intarcat-o a inceput sa bea cu paiul (si acum tot cu paiul bea).
Ralumat
pt colega mea de suferinta. Sa-mi spui dc ai rezolvat ceva cu marsupiul ca eu inca nu sunt hotarata.
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
poze
anateo2004 spune:
am pus poze cu marsupiu www.flickr.com/photos/siliescu
as vrea sa mai scriu,dar tipa seba
pupici
ana
Laura13 spune:
salutari mamici!
scriu pe fuga ca da semne de trezire
scoica eu ii spun leagan sau balansoar. sta in el mai tot timpul cand sta de veghe. i-am atarnat niste jucarii si le bate de mama mama!! in rest stam in patut (dar putin ca nu prea ne intereseaza caruselul), in patul mare de vorba cu mami, pe masa de infasat, cam 15 - 20 min inainte de fiecare supt! trag si eu concluzia ca poate dormi linistit in scoica (desi al meu nu a adormit decat o data si imi era cam frica sa il las, dar acum m-am linistit! vad ca nu e singurul)
tema zilei asa cunosc ei lucrurile... le baga in gurita. acum mana, mai tarziu picioarele si orice lucru nou il va baga mai intai in gura. eu am renuntat sa incerc sa i le scot.... stiu ca asa le va cunoaste mai repede. dar cand il prind cu degetelul..... repede bagam suzeta!![]()
roxanica nici al meu nu prea sta in brate, doar inainte de somn (adica seara ca atuinci il adorm eu in rest adoarme singur) si cand are crampi puternici se mai linistete in brate!
am fost la pediatra.... n-are nici o treaba!!!! iar m-a intrebat de sucul de morcov, mere, portocala, i-am spus ca nu ii dau... "sa incepi de azi!!" sigura ca da!!!! in schimb l-a ascultat la plamani si s-a uitat in gat, cica nu are nimic, iar tusea s-ar putea sa fie de la stomatita (are saliva in exces si se ineaca cu ea). l-am cantarit, 170 gr in 5 zile, asa ca Dandusa voi incerca sa nu ma mai stresez macar o sapt![]()
florentina imi place la nebunie poza in care Patrick rade cu gura pana la urechi, e un scump!!! bine ca ati scapat de probleme, noi inca ne mai chinuim!
dolores mumtumim de aprecieri, asa e am facut copii frumosi!
iesence... n-am primit nici un raspuns... joi, la 13.30??? e ok? 
pup fetele!!!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Dia1609 spune:
dansdusa,
... manutele le baga in guritza in procesul descoperirii, pt ca orice vor descoperi de acum inainte va trece prin guritza la molfait ... de aia nici nu e bine sa-i tinem cu manusi pe maini sau sa le scoatem manutzele din guritza :)
nu mai stiu cine a intrebat, dar scoica e ok, e facuta special pt nou-nascuti si sugari ... eu am intrebat un ortoped de copii si a zis ca e ok, la fel si marsupiul care e pt. 0 luni
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
Cleomoni spune:
buna zic si eu la toate mamicile si bebelusii vostri dragi![]()
Nici nu sti-ti ce impresionata am fost de primirea voastra sunte-ti niste dragute si imi e tare tare dor sa particip si eu la discutii dar am sa fac tot posibilul sa intru cat se poate de des.
Aelita mercic 
Chris80 mercic, si ce am citit ca esti la fel de slaba ca inainte???? cum ai reusit?
Dianocica mercic, pare mai mare in poze ca in realitate de mica, nu stiu de ce
Yagmur mercic 
Aexandra25 tu esti o speciala, mereu te-am admirat

La multi ani tuturor sarbatoritelor, va doresc din inima tot ce e mai bine pt voi si bebicii vostri!
Cuscraaaaa, ce face al meu ginere??? Sa il lasi sa doarma in patut singur sa creasca mare si viteaz sa aiba grija de Lisi

va doresc o zi bunaaaaaa!!!!